Форум

Інформаційний ресурс

Фотокопія з фотокопії

Номер повідомлення:#31

Повідомлення Калина » 22 серпня 2008, 16:49

роблю як Елена М та raton, бо це більше відповідає дійсності.
Калина

Повідомлення: 4313
Дякував (ла): 6949 раз.
Подякували: 6101 раз.

Номер повідомлення:#32

Повідомлення Vanda » 22 серпня 2008, 19:03

ШП, а чого ж я і запитала про термінологію. До де ж написано, що копія виготовляється вручну? Якщо це думка якогось [qoute]спеціаліста[qoute] з МЮ, то Ви ж розумієте, що це не відповідь! А у іншого [qoute]фахвця[qoute] в МЮ буде думка, що копія - це те, що треба ще й фломастером розмалювати....а фотокопія, - це те, що знято фотоаппаратом. Ні, не має визначення [qoute]копії[qoute] та фотокопії[qoute], я шукала, не знайшла. Тому, за [qoute]здоровий глузд[qoute]
Vanda

Повідомлення: 3362
Дякував (ла): 1636 раз.
Подякували: 3173 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Брют » 22 серпня 2008, 19:35

Роблю як raton без дописок. описую в реєстрі.
Брют

Номер повідомлення:#35

Повідомлення Калина » 22 серпня 2008, 20:12

Рибка, Ви не праві. Чим заборонено ставити штамп внизу сторінки. Особисто роблю так само,якщо закінчуються наліпки із відповідним написом, або коли використовую чисті наліпки.
Калина

Повідомлення: 4313
Дякував (ла): 6949 раз.
Подякували: 6101 раз.

Номер повідомлення:#36

Повідомлення Весна :) » 22 серпня 2008, 23:01

Як можна ставити штам про те що прошито прошнуровано та скріпелно печаткою, внизу сторінки? Якщо на цьому ж штапі написано прошито та скріплено печаткою(то й ставте його в те місто де прошили документ і скріпіть це печаткою та підписом). Штамп внизу сторінки печатка наверху ... давайте цей штам спереду документа поставим, яка ж різниця де він стоїть? Калина тоді для чого ви взагалі той штам ставите, внизу сторінки, на що він впливає, що він скріплює?
Весна :)

Повідомлення: 2447
Дякував (ла): 179 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Весна :) » 22 серпня 2008, 23:26

Якщо виходити з Вашої логіки - навіщо тоді взагалі той штамп?(тоді давайте на штампі напишем-[U][B] ставлю де хочу, для чого хочу і він нічого не скріплює, бо все скріпила печатка)[/B][/U]

Номер повідомлення:#39

Повідомлення Bona Mente » 22 серпня 2008, 23:45

ВЕСНА*,хороший жарт, але дозвольте з Вами не погодитись. Стара школа нотаріусів дійсно ставить штамп вверху сторінки чи внизу, але ніяк не на наклейці. Це, на маю думку не принципове питання.
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення Bona Mente » 22 серпня 2008, 23:46

Ну не порушення це законодавства . Де ставити штамп [qoute]прошито[qoute] - питання звички.
Коллега, поздравляю вас с 1-м апреля !!!!Ну и что, что снег за окном? Ну и что , что елку позавчера наряжали ? Изучив, новые правила ведения нотариального деловодства.........
Bona Mente

Повідомлення: 733
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 79 раз.

Номер повідомлення:#42

Повідомлення Весна :) » 22 серпня 2008, 23:50

boot [qoute]саме абз. 5 п. 24 [qoute]...кількість аркушів завіряється [B]підписом нотаріуса [/B]і скріплюється його [B]печаткою[qoute].[/B] То яким чином ваш підпис очутиться біля печатки(в моєму випадку його там не було), якщо він по тексту стоїть на штампі, який ви по звичці поставили де попало?

Номер повідомлення:#44

Повідомлення Весна :) » 22 серпня 2008, 23:59

Інстр. п.22 Не приймаються порвані документи та документи, викладені на д[B][U]вох і більше окремих аркушах, якщо аркуші не прошнуровано, не пронумеровано і кількість прошнурованих аркушів не завірена підписом посадової (уповноваженої на те) особи та печаткою юридичної чи фізичної особи, що видала документи[/U][/B]. Якщо не приймаються то мабуть і не мають видаватись документи, які засвідченні з порушенням.

Номер повідомлення:#45

Повідомлення Весна :) » 23 серпня 2008, 00:02

слова [qoute]біля[qoute], [qoute]поруч[qoute] можна вважати, що на одному і тому ж аркуші. Ні не можна, підпис нотаріуса і його печатки це дві взаємоповязані дії, я розумію, що це справа техніки, але саме ПІДПИС НОТАРІУСА має СКРІПЛЮВАТИ наша печатка.

Номер повідомлення:#49

Повідомлення Оленка Справедлива » 23 серпня 2008, 02:46

boot, хочете на стажування напроситись? :)))))))
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Повідомлення: 5063
Дякував (ла): 1903 раз.
Подякували: 2115 раз.

Номер повідомлення:#50

Повідомлення Сана » 23 серпня 2008, 03:06

Похоже... Похоже... :-)))Киевляне почитают...
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#51

Повідомлення Весна :) » 23 серпня 2008, 14:35

boot?????????? ваше остання питання неоднозначне:)))))) Як тільки буде Ваша ласка відповісти, а до чого Вам це? Признаюсь Вам про те, що жінок не питають, про свій нотаріальний вік:)

Номер повідомлення:#52

Повідомлення Весна :) » 23 серпня 2008, 14:47

Наш спір це переливання з пустого в порожнє. Він навіть не відноситься до нотдії, а є фактором елементарних знань діловодства. [B] Є документ викладений на декількох сторінках, значить він має бути прошитий, на прошите місце з метою унеможливлення розкріплення цього документу, ми клеєм наклейку, і саме на місті скріплення документи маємо зазначити кількість сторінок у цьому документі і скріпити ці дання нашим підписом та печаткою(саме для цієї мети і існує наш штамп).[/B] Це не моє бачення це правила діловодства, а ставити штампи по звичці куди попало це елементарні незнання діловодства, та неправильне оформлення документів, що неприпустимо для нотаріуса. Хоча писавши про шедевр копіїї, наявність штампу не в тому місці, це найменше порушення даної нотдії. Сам документ і те, що завіряючи копію нотаріус працює на автоматі і ставить на документи посвідчувальний невстановленої форми, завіряючи чи то копію чи то фотокопію -то нехай хоч штампи відповідають один одному( на початку та в кінці документу).

Номер повідомлення:#53

Повідомлення Оленка Справедлива » 23 серпня 2008, 15:14

ВЕСНА*, + піцот!Зараз не в моді володіти хоча б елементарними навиками діловодствами
В каждом маленьком ребёнке и в мальчишке и в девчонке, есть по 200 грамм какашек или даже полкило.
А вот в дяде, или в тёте, там уже какашек больше, и бывает так, что вовсе, целый дяденька говно! :)
Оленка Справедлива

Номер повідомлення:#54

Повідомлення Щаслива » 23 серпня 2008, 17:13

Перечитала ваші повідомлення, і хочеться вам сказати - Що ж ви всі такі злі? чому інших критикуємо, а у себе [qoute]під носом[qoute] не бачимо??? Невже всі такі ідеальні?? Може пора в відпустку....
Щаслива

Повідомлення: 851
Дякував (ла): 35 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#55

Повідомлення Оленка Справедлива » 23 серпня 2008, 17:14

Джені, я думаю, шо це просто професійний спір і нічого більше
Оленка Справедлива

Номер повідомлення:#56

Повідомлення Весна :) » 23 серпня 2008, 17:21

Хто злий? де злий? Все мило і навіть досить культурно. У кожного своя позиція, і це дуже добре коли її відстоюють, а помиляються дійсно всі:)

Номер повідомлення:#57

Повідомлення Щаслива » 23 серпня 2008, 17:37

[qoute]Але те як ця копія була завірена, це просто шедевр:) З переду штампик КОПІЯ, на звороті цитую посвідчувальний дослівно [qoute] 19.06.2007 року, Я П... приватний нотаріус .....посвідчую вірність цієї фотокіпії [qoute] як Вам толі копія толі фотокопі , та ще й посвідчена , але це ще не все, документ прошитий, печатка стоїть на наклейці, на якій нічого не написано, внизу сторінки стоїть штампик не прийший рукав до чого [qoute]Всього прошити, пронумеровано і скріплено печаткою 6 аркушів Підпис[qoute] То невже так важко поставити цей штампик на ту наклеєчку або розуму не хватило??? І це при тому, що колега працює з 1996 року.[qoute] Отакі вислови колег і злять!!!! Я впевнена, що і в документах Рибки можна знайти [qoute]цікаве[qoute], і у мене, і взагалі.... А хочеться щоб було, як пише Весна - мило, і досить культурно.
Щаслива

Повідомлення: 851
Дякував (ла): 35 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#58

Повідомлення Рибка » 23 серпня 2008, 17:52

Джені - якщо формат висвітлення моєї позиції Вас, або ще когось ображає то звісно - вибачайте:)Але мене ображає не те, що мене хтось критикує, особливо, якщо це слушні зауваження, а те що я повинна працювати з такими шедеврами.[B] 1. Чи маємо ми право приймати документи, які посвідченні з порушенням і містять в собі помилки? 2. Невже так важко нотаріусу зі стажем прослідкувати за відповідність посвідчувальних написів? 3.Невже не хватає часу, щоб ознайомитись з правилами діловодства, та не вистачає коштів, щоб замовити нові штампи? 4. Невже не можна прослідкувати, щоб секретар все правильно оформив?[/B] Звісно, я прийняла документи, при клієнті не було зроблено жодних зауважень, має бути професійна етика, [U]але це мене болить, а наш форум для того і створений, щоб можна було висвітлити, [/U]прокричати, прошепотіти чи проволати про те що наболіло, про те в чому сумніваєшся, про те що вважаєш неправильни - це є формат спілкування і образи тут недоречні. Приймаються, тільки вмотивовані позиції бажано з посиланням на нормативну базу.
Рибка

Номер повідомлення:#60

Повідомлення Весна :) » 02 вересня 2008, 12:00

boot - моє питання було зовсім іншим. [QUOTE]Як тільки буде Ваша ласка відповісти, а до чого Вам це? [/QUOTE] читай те уважніше.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів