Номер повідомлення:#6
Таня
» 31 січня 2006, 21:55
В мене така ж ситуація зі слідчими органами. Але мій примірник протоколу виїмки писався під копіювальний папір, тільки підписи оригінальні. Вже пройшов рік, ці документи які в мене вилучили, в прямому відношенні не є речовими доказами, тому що справа кримінальна була відкрита в зв'язку з підробкою документа, (заяви) на підставі якого змінився склад засновників, а потім були затверджені зміни до статуту (нова редакція) який мені подавався для посвідчення договору відчуження. Паралельно розглядається справа про визнання договору недійсним в зв'язку з незаконним виключенням зі складу учасників і відповідно незаконним прийняттям рішення новими учасниками про продаж. Але мене турбує інше, якщо договір визнають недійсним як я поверну документи відчужувачу. Я написала лист управлінню внутрішніх справ з проханням повернути документи, на що отримала відповідь, що вони зберігаються зі справою №ХХХХХХХХ. в той же час різкість тексту який складений під копірку, починає потихеньку падати. Отака ситуація. Мені радили звертатись в суд, який розглядає справу звергутись з клопотанням про прийняття рішення про належність доказів (вилучених в мене документів) та вирішення питання їх повернення мені на зберігання.Може в когось схожа ситуація, поділіться, будь-ласка