Форум

Інформаційний ресурс

Витяги з ЕРД

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Явва » 05 лютого 2007, 22:11

п.2.13. Для підтвердження факту внесення інформації до Єдиного реєстру Реєстратор виготовляє витяг про внесення реєстраційного запису до Єдиного реєстру у двох примірниках, один з яких залишається у Реєстратора, а другий – надається (надсилається) особі, яка видала довіреність (за її бажанням) або нотаріусу, який надав (надіслав) заяву про внесення відповідних відомостей до Єдиного реєстру. З чого слідує, що особі витяг надається за її, особи, бажанням. А чи бажають ці особи чекати, поки буде зареєстрована довіреність? Як правило - ні. Я роблю один витяг про реєстрацію довіреності для себе.
Явва

Повідомлення: 211
Дякував (ла): 29 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Таня » 05 лютого 2007, 22:19

За бажанням довірителя. Якщо хочете, щоб були всі задоволені, Запитайте чи буде чекати на витяг. А запитувати ви не зобовязані.
Таня

Повідомлення: 7219
Дякував (ла): 21399 раз.
Подякували: 6258 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Lina » 05 лютого 2007, 22:51

Я выдаю всем. Да, ждут немного дольше, зато получают документ, который может пригодиться, например, при отмене доверенности (копии доверенностей доверители, как правило себе не оставляют, потом приходят к нотариусу, просят отменить, реквизиты, ФИО нотариуса не помнят)
Lina

Повідомлення: 284
Дякував (ла): 71 раз.
Подякували: 9 раз.

Номер повідомлення:#6

Повідомлення nota » 06 лютого 2007, 00:39

Считаю не нужно порождать практику выдачи вытягов доверителю, конечно если просят, то безусловно отказывать мы не в праве. Что касается отмены доверенности, то как я понимаю не проблема эту доверенность через реестр найти. Как правило такие вытиги просыт банки. Болше у меня никто не попросил.
nota

Повідомлення: 2153
Дякував (ла): 601 раз.
Подякували: 1643 раз.

Номер повідомлення:#7

Повідомлення V » 06 лютого 2007, 04:45

Юридически неграмотные программисты поставили в зависимость доверенность от случая, игры и денег. Абсолютно верно. Регистрация не имеет никакого основания на ущемление права доверителя. В доверенности он доверил и этим все сказал. Последующая возня вокруг того, что это легковой иль грузовой, нет кода доверителя или поверенного, описывать регистрационный номер имущества, в отношении которого когда-либо может быть возможность разговора, настолько далеко от понимания вещей, что страшно за последствия. Бешенные остатки денег Информашки обязывают их придумывать нам новые и новые прибамбасы. Кстати, без права на исправление допущенной ошибки. Может, я чего-то пропустил, как добавить или исправить информацию в зарегистрированный вытяг ЕРД. По новой? И кому все это в пользу? Вытяги подшиваю только себе, блезира ради, принимая предложенную игру. Когда обяжут в приказном порядке, буду вытяги предоставлять по заявлению с удостоверением нотариальной подписи, доверителю, поверенному и Минюсту для контроля, понятно за так. Под расписку о получении, соответственно.Из практики. Звонок в Информационный. Скажите пожалуйста, не отменена ли доверенность, которую я удостоверил пять минут назад. Нет, действительна. Спасибо. Сегодня мы имеет то же, однако, дополнительно с оплатой глупости. Приходит, как-то ко мне старый сельский мужичек и говорит – порядок в нашей Украине будет, когда на нее бомбу кинут и бульки от матерого кобла разлетятся по всему миру.
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Доктор ZAZ » 06 лютого 2007, 11:58

Во! Ночью спать надо, а то начали про вытяги мужичком с бомбой закончили.
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Берн » 06 лютого 2007, 13:18

"Повністю згідна з Таня і Nota. Не потрібно видавати витяги всі, а тільки тим хто просить:по-перше, вони довірителю не дуже то і потрібні (той хто просить про видачу витяга, тому напевне треба)а, по-друге, не треба створювати ""прецедентів"", хіба Вам не має чим зайнятись в робочий час, окрім як реєструвати довіреності? Після роботи, в спокої і тиші (і вірогідність помилки менша) реєструйте собі довіреності по-маленьку.А якщо довіритель прийде відміняти довіреність, то він і з таким же успіхом загубить витяг про реєстрацію як і забуде призвище нотаря і коли робив довіреність, а алфавітка вона для того і алфавітка, щоб шукати, прізвища таких забудькуватих."
Берн

Номер повідомлення:#10

Повідомлення =L.M= » 06 лютого 2007, 13:38

В мене вже був випадок, коли мою довіреність не прийняв інший нотаріус, тому, що немає витягу, і людям прийшлося знову їхати до мене, а це інша область. Я також притримуюся думки, що витяги видавати не потрібно, але тепер видаю всім хочуть вони того чи ні.
=L.M=

Повідомлення: 559
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 63 раз.

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Берн » 06 лютого 2007, 13:52

А до цього нотаріуса з довіреність приїхав Довіритель? Адже витяги надаються їм, а не повіреним. А людям треба було не їхати до Вас, а казати хай виносить постанову, на підставі чого він не прийняв довіреність.
Берн

Номер повідомлення:#12

Повідомлення igor » 06 лютого 2007, 14:21

"Ось вам і наслідки пагубної практики внесення в режєстр довіреності, спрва в тому що серед нас є дійсно колеги яким побоку все, чув звін і не знає де він, а потім від таких ""колег"" стадаємо і ми і клієнти"
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення igor » 06 лютого 2007, 14:24

Вибачаюсь не внесення, а видачі витягу довірителю після внесення
igor

Повідомлення: 6231
Дякував (ла): 983 раз.
Подякували: 3089 раз.

Повернутись в Загальний Форум