Форум

Інформаційний ресурс

ПЛАН СТАЖИРОВКИ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Енисей » 15 жовтня 2008, 19:01

поделитесь пожалуйста, в управлении сказали самому сочинять
Енисей

Номер повідомлення:#2

Повідомлення agapa » 15 жовтня 2008, 20:10

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Енисей » 15 жовтня 2008, 20:13

nosfic@gmail.com
Енисей

Номер повідомлення:#4

Повідомлення notariusnet » 15 жовтня 2008, 20:13

напишите на малом форуме и e-mail
notariusnet

Повідомлення: 61
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Енисей » 15 жовтня 2008, 20:14

я новичёк, и что такое малый форум??
Енисей

Номер повідомлення:#6

Повідомлення agapa » 15 жовтня 2008, 20:18

уже можно ловить
agapa

Номер повідомлення:#7

Повідомлення Енисей » 15 жовтня 2008, 20:22

спасибо , уже словил)) мир не без добрых людей, теперь выходные свободныеУУРРААА
Енисей

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Skoda L » 15 жовтня 2008, 20:25

"[B]nosfic[/B] То что нашла!ТРУДОВИЙ ДОГОВІРМісто Миколаїв „__” ________2007_рокуПрізвище: Ім'я: По батькові: Місце роботи, посада: Приватний нотаріусІдентифікаційний номер: ________________Місце проживання: ___________________________________Паспорт: серія _____ № ___________, виданий _____________________________ _________________________________ „___”_______________ ______р.іменований далі Фізична особа, з одного боку, іПрізвище: Ім'я: По батькові: Дата народження: Останнє місце роботи: Ідентифікаційний номер: Місце проживання: Паспорт: іменований далі Працівник, з другого боку, уклали між собою цей трудовий договір про таке: 1. Цей договір є укладеним на період проходження стажування, визначеного наказом Головного управління юстиції у _______________ № _____ від ____________р.2. Працівник зараховується на посаду стажиста нотаріуса та зобов'язаний виконувати обов'язки, передбачені Індивідуальним планом стажування та відповідно до ст. 8 Закону України „Про нотаріат” додержуватись таємниці вчинення нотаріальних дій. 3. Фізична особа зобов'язується забезпечити безпечні і нешкідливі умови праці для виконання прийнятих працівником зобов'язань, обладнати робоче місце відповідно до вимог нормативних актів про охорону праці, надавати необхідний інвентар.4. Час виконання робіт установлюється: з 09-00 год. до 18-00 год.5. Вихідні дні: субота, неділя.б. Тривалість щорічної оплачуваної відпустки та час її надання: разом з відпусткою Фізичної особи.7. При вирішенні питань не передбачених цим договором, сторони керуються загальними нормами законодавства про працю України.8. Трудовий договір набирає чинності з дати, визначеної сторонами у договорі, але не пізніше дня фактичного допущення Працівника до роботи. 9. Спори з виконання умов трудового договору розглядаються судом в порядку визначеному чинним законодавством України. У такому самому порядку розглядаються спори про визнання трудового договору недійсним.10. Цей договір є безоплатним.11. Трудовий договір складений у двох автентичних примірниках, один з яких перебуває у Фізичної особи, другий - у Працівника.Підписи сторін:Фізична особа: __________________ Працівник: ____________________ М.П."
Skoda L

Номер повідомлення:#9

Повідомлення agapa » 15 жовтня 2008, 20:30

пож
agapa

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Maax » 23 жовтня 2008, 00:57

ув. Skoda L труд. договор со стажером не может біть безоплатным! минимум минимальная з/п!а форму (проект) трудового договора мона взять в любом центре занятости!
Maax

Повідомлення: 70

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Nonna » 23 жовтня 2008, 16:24

[qoute] договор со стажером не может біть безоплатным[qoute] - дожились ,за то , что стажер будет сидеть у меня на шее я же еще и буду платить На заре частного нотариате ,я в 1997 году платила за стажировку , а если у госа - покупали в гос.контору компьтер ,тогда это еще большая роскошь была
Nonna

Повідомлення: 31176
Дякував (ла): 30690 раз.
Подякували: 52204 раз.

Номер повідомлення:#12

Повідомлення Maax » 23 жовтня 2008, 20:11

[qoute]дожились ,за то , что стажер будет сидеть у меня на шее я же еще и буду платить[qoute]Да и мало того налоги платить и отчетность здавать!
Maax

Повідомлення: 70

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Ягодка. » 23 жовтня 2008, 20:16

Коллеги, читайте КЗоТ, такой договор по своей юридической природе не может быть бесплатным! А заключить его надо с тем, кого берешь на стажировку, так сказать, формально. И договориться со своим стажером, чтобы он вам оплачивал [qoute]перечиленные[qoute] вами за него налоги. Что тут не понятного? Не подходит, не берите на стажировку!
Ягодка.

Повідомлення: 574
Дякував (ла): 66 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Som4ik » 23 жовтня 2008, 21:05

agapa скиньте и мне пожалуйста:somchik@gmail.com
Som4ik

Повідомлення: 137
Дякував (ла): 19 раз.
Подякували: 26 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Irochka » 27 жовтня 2008, 21:31

Скиньте плиз план стажировки,если естьsweety_2005@mail.ru
Irochka

Номер повідомлення:#19

Повідомлення ELKA » 16 грудня 2008, 16:49

Добрый день ВСЕМ! Пожалуйста, подскажите, как правильно составить план стажировки? Если есть образец, буду благодарна! Мой адрес: еlka_357@mail.ru
ELKA

Номер повідомлення:#20

Повідомлення Кет11 » 24 грудня 2008, 16:25

Присоединяюсь к просьбе,прошу мне тоже выслать план стажировки.Заранее благодарна. gazeta74@mail.ru
Когда жизнь дает тебе сотни причин чтобы плакать, покажи ей, что у тебя есть тысячи причин чтобы улыбаться.
Кет11

Повідомлення: 167
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 64 раз.

Номер повідомлення:#21

Повідомлення Мисс Марпл » 24 грудня 2008, 17:02

неужели готовы стажироваться год?...нигде не работая, в том числе и предпринимателем???
Мисс Марпл

Номер повідомлення:#22

Повідомлення Руслана » 24 грудня 2008, 23:38

Будь-ласка , буду дуже вдячна , і мені надішліть план стажування: крб1209@mail.ru
Руслана

Номер повідомлення:#23

Повідомлення Іван » 28 січня 2009, 04:30

Здравствуйте. Вышлите, пожалуйста, образец плана стажировки/ Мой адрес: strh_t@mail.ru
Іван

Повідомлення: 3

Номер повідомлення:#24

Повідомлення Варя » 29 січня 2009, 03:11

я чогось не розумію!!!!! План проходження стажування надають в управлінні юстиції!!!! я пам[qoute]ятаю ще, що при здаванні цього плану в управління для затвердження, в мене були неправильно проставлені дні ( і не тільки в мене однієї). З допомогою методиста управління ми справляли свої дати, щоб було вже правильно!!! Щодо трудового договору з приватним нотаріусом. Дійсно, типовий договір вам нададуть в центрі зайнятості, який ви маєте потім повернути ( один екземпляр) в центр зайнятості. Зар. плата має бути 630 гривень, це теж вам скажуть у центрі зайнятості. З цієї ЗП відрахування до фондів становитимуть приблизно 270 грн. А щодо виплати вам зарплати, то це, якщо у вас вистачить наглості :))) вас взяли на стажування і слава Богу, радійте й цьому. Чому нотаріус має виплачувати вам зарплату і сплачувати всі відрахування у відповідні фонди? nonna[B][/B], якось трохи образливо Ви висловились: [qoute]сидіти на шиї[qoute]. Якщо Ваш стажер сидів у Вас на шиї, значить Вам просто не пощастило з ним :))))
Варя

Номер повідомлення:#25

Повідомлення Сана » 29 січня 2009, 03:22

Креш, здесь, я думаю, дело не в [qoute]повезло[qoute] - [qoute]не повезло[qoute].Просто to Nonna, скорее всего, стажера навязали.Как это и происходит сплошь и рядом.А все-таки, согласитесь, элемент добровольности должен присутствовать!:-)))
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#26

Повідомлення Варя » 29 січня 2009, 03:26

Сана[B][/B], однозначно должен!!! ))
Варя

Номер повідомлення:#27

Повідомлення Verona » 08 квітня 2009, 16:46

Что-то у меня не получается выложить.....
Verona

Повідомлення: 1546
Дякував (ла): 299 раз.
Подякували: 1878 раз.

Номер повідомлення:#28

Повідомлення Verona » 08 квітня 2009, 16:51

А договор таки не может быть безплатным!Nonna, ничего не изменилось! Никто стажеру не платит, стажер платит за стажировку. Но по договору должна быть хоть минимальная з/п! А стажер плюс еще и отчисления в бюджет со своей [qoute]з/п[qoute] делает!
Verona

Повідомлення: 1546
Дякував (ла): 299 раз.
Подякували: 1878 раз.

Номер повідомлення:#29

Повідомлення Ивановна » 06 жовтня 2009, 19:46

Добрый день. Не подумайте, что ленивая. Составила план стажировки, а меня в управе уже второй раз отправляют доработать. Может я чего-то не понимаю. Поделитесь свежим планом, пожалуйста. Заранее благодарна откликнувшимся.
Ивановна

Номер повідомлення:#30

Повідомлення Карапузик » 07 жовтня 2009, 14:31

Скиньте мне пожалуйста тоже планчик, потому что сама уже пытаюсь делать, только или слишком большой или слишком маленький :))) спасибки :)milka-ko2003@mail.ru
Карапузик

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів