Форум

Інформаційний ресурс

Чергове засідання ВККН-перескаладання іспиту для Киян 18.11 о 14.00

Номер повідомлення:#121

Повідомлення alena_77 » 21 листопада 2008, 15:57

жена, значит))))))
Де ми з тобою будем, коли закінчиться їхня війна?
Чи вистачить нам сили зробити так, щоби впала стіна.
alena_77

Повідомлення: 4199
Дякував (ла): 2160 раз.
Подякували: 3020 раз.

Номер повідомлення:#122

Повідомлення dus » 21 листопада 2008, 15:58

Я этого не говорил:-)
dus

Номер повідомлення:#123

Повідомлення Nataly -77 » 21 листопада 2008, 16:01

[B]Skoda L, Белоснежка[/B], ПОЗДРАВЛЯЮ!!!!! Болела за Вас! 18.11 ждала на форуме результатов вашего экзамена! :-) Теперь готовлюсь с удвоенной силой, мне еще предсоит [qoute]кадр один -дубль два[qoute], правда, когда - ещё не сообщили! А ВЫ УМНИЧКИ! Доказали, что МОЖЕТЕ и ЗНАЕТЕ!! Skoda L, где же Вы пропали! Давайте порадуемся за Вас вместе!))))
Nataly -77

Номер повідомлення:#124

Повідомлення Москв@ » 21 листопада 2008, 16:07

[B]Nataly -77[/B], Skoda L это и есть Белоснежка. Поздравляю все сдавших, особенно Вас, Skoda L! Я тоже за Вас [qoute]болела[qoute].
Москв@

Номер повідомлення:#125

Повідомлення alena_77 » 21 листопада 2008, 16:09

MASAHIROА то....
Де ми з тобою будем, коли закінчиться їхня війна?
Чи вистачить нам сили зробити так, щоби впала стіна.
alena_77

Повідомлення: 4199
Дякував (ла): 2160 раз.
Подякували: 3020 раз.

Номер повідомлення:#126

Повідомлення Практик. » 21 листопада 2008, 16:49

До №100 і № 105. Дуже жаль,що Селянин щодо умови[U]Умение списывать, пользоваться достижениями электроники [U]и давать взятки [/U]- это яркое проявления п. 2[/U] мабуть таки правий. Жаль , що саме така інтерпритація поняття [qoute]Досягнення цілі[qoute] в наш час мабуть стовідсотково живуча . Аналізуючи цю тему , можу вам сказати відверто, що більшість діючих нотаріусів, які працюють вже давно і [B]мають справді некуплені знання , досвід [/B]і [B] чесну практику[/B] не змогли б здати ( на сьогодніший день) всі ці тести з відмінним результатом . І це не говорить про те , що вони не можуть бути надійними нотарями ( вкладаюю в це слово і знання і порядність). Взагалі колись в Харківській юр.академії нас , студентів, вчили не тупо зазубрювати кодекси та закони , а чітко орієнтуватися в законодавстві і завжди знати де і що можна знайти. А щодо , як каже Селянин :[B] давать взятки [/B]- [B]це спосіб досягнення цілі[/B]. Виникає питання яка ціль пріорітетніша [qoute]Стажиста[qoute], чи того хто пропагандує і приймає взятку у власні руки як норму такого способу досягнення цілі???
Практик.

Повідомлення: 667
Дякував (ла): 43 раз.
Подякували: 17 раз.

Номер повідомлення:#127

Повідомлення dus » 21 листопада 2008, 17:00

[B]практик[/B][QUOTE]Аналізуючи цю тему , можу вам сказати відверто, що більшість діючих нотаріусів, які працюють вже давно і мають справді некуплені знання , досвід і чесну практику не змогли б здати ( на сьогодніший день) всі ці тести з відмінним результатом . І це не говорить про те , що вони не можуть бути надійними нотарями ( вкладаюю в це слово і знання і порядність).Взагалі колись в Харківській юр.академії нас , студентів, вчили не тупо зазубрювати кодекси та закони , а чітко орієнтуватися в законодавстві і завжди знати де і що можна знайти.[/QUOTE]++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dus

Номер повідомлення:#131

Повідомлення S.Wetochka » 21 листопада 2008, 17:35

Lucky, ваші слова :[B]Думаю, что большинство из тех, кто платил взятки за экзамены платили не потому, что не имеют знаний, а для собственной уверенности в результате.[/B] теж мають право бутиЗнаю такого нотаріуса , коли здавав ТАК, то його знання НІКОМУ не були потрібні, а коли в другий раз здавав, то до своїх знань добавив ще ЩОСЬ і все було окей.....Тільки не кажіть, що нотаріус нічого знає...З цим у нього все впорядку
S.Wetochka

Повідомлення: 2703
Дякував (ла): 109 раз.
Подякували: 516 раз.

Номер повідомлення:#133

Повідомлення Nataly » 24 листопада 2008, 14:48

olcik, по почте нужно присылать на официальный адрес минюста: 01001 м.Київ, вул.Городецького, 13. Жалоба и выписка квалифкомиссии, отсылайте заказным письмом.
Nataly

Повідомлення: 153
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#134

Повідомлення Nataly » 24 листопада 2008, 14:53

Селянин, большое спасибо за совет с.№ 100, учту в будущий раз.
Nataly

Повідомлення: 153
Дякував (ла): 0 раз.

Номер повідомлення:#135

Повідомлення Селянин » 24 листопада 2008, 15:04

NaNatalyНе за что) Удачи
Селянин

Повідомлення: 1846
Дякував (ла): 108 раз.
Подякували: 499 раз.

Номер повідомлення:#137

Повідомлення Skoda L » 24 листопада 2008, 15:24

[B]olcik[/B] не вешайте хвост, на почту вам отправлю Все возможное для сдачи экзамена и подачи жалобы, самое главное сейчас садитесь и учите, учите и еще раз учите, никого не слушайте, если у Вас есть желание сдать - ежайте, даст Бог и Вам попадется ВАШ билет.)))Тримайтесь.
Skoda L

Номер повідомлення:#138

Повідомлення Skoda L » 24 листопада 2008, 15:44

Когда я в семье сказала что я поеду на пересдачу в Киев, меня никто не поддержал, никто не понял, мне вообще сказали что мне там нечего делать и там проходят только те кто заплатит ну очень большие деньги, короче меня никто и слушать не хотел, так вот-в комисии сидят простые, нормальные люди, которые относятся к вам с пониманием, когда я взяла свой билет в первую очередь открыла задачу - полегчало, оказалось что задачу решали на форуме,ответ я знаю, документ свидительство о праве на наследство по завещанию на акции ЗАТ-вообщем то ничего сложного,поэтому задание и задачу без вариантов, я знала на 100 %, в тестах у меня было вопросов 6 в которых я сомневалась, на экзамене я запуталась с [qoute]НЕ[qoute] и подчеркнула конкретно [qoute]підставу припинення права власності на зем ельну ділянку[qoute],а надо было [qoute]НЕ підставу[qoute] подошла к члену комисии, предупредила, что подчеркнула неправильный ответ, мне сказали что исправлять ничего нельзя, но на собеседование это будет учтено, но вообщем то по тестам все тоже самое что и по тем тестам котрые перекидывали на форуме, если сложить все вместе, тесты, задачи, то что Вы помимо этого читаете, просматриваете и учите, сдать можно...Так что всем доброй удачи.[B]notariatex[/B] очень за Вас расстроилась, держитесь, не сдавайтесь, верьте в собственные силы, у Вас все обязательно получится.Я Вам желаю терпения, силы воли, старания и удачи в нужное время. Надеюсь в скором времени Вы с полным правом будете принимать присягу нотариуса!!!
Skoda L

Номер повідомлення:#143

Повідомлення dus » 26 листопада 2008, 21:06

синичкаскинь мыло. Образец пришлю.
dus

Номер повідомлення:#145

Повідомлення dus » 27 листопада 2008, 13:45

Зразок видаляю. Хто хотів, той взяв.
dus

Номер повідомлення:#147

Повідомлення анюта » 01 грудня 2008, 01:27

Поздравляю всех кто сдал экзамен!Сдавала на ВККН 18 числа,к сожалению,не сдала. Из 50 ответила правильно на 46, проверяла себя по кодексам. Задание было завещание, задача та которая была на форуме. Но на собеседование не попала, хотя не знаю, что было не правильно. Буду пробовать сдавать на следующий год.Начинаю уже готовиться. Буду очень признательна,если скинете мне на почту,все что нужно для подготовки. ann79@ukr.net
анюта

Повідомлення: 12
Дякував (ла): 1 раз.

Номер повідомлення:#150

Повідомлення Darling » 15 грудня 2010, 20:23

Darling

Повідомлення: 28
Дякував (ла): 1 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум