Форум

Інформаційний ресурс

УНП: не оправдывайся, если не виноват

Номер повідомлення:#31

Повідомлення V » 09 березня 2007, 14:17

Что Кот наплакал.
V

Повідомлення: 4119
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1299 раз.

Номер повідомлення:#33

Повідомлення Ксюха » 09 березня 2007, 17:59

Сама, вот, что нас женщин всегда подводит, так это наша женская логика, ну и «кто на свете всех…». Не хотела продолжать т.к. умом ( не закипающими мозгами) понимаю не оппоненты мы… Но, коль Вам можно, то и мне никто не запрещал. Цитата: «Позволю себе (всё-таки 8 марта) только чуть-чуть Вас поправить: Павлова «победила» благодаря админресурсу! Это известно всем.» А вот это флуд, такого «проверенного» источника как «все знают» не существуют. Я, например, не знаю. Да и Вы Сама не все. «Вы же юрист», «…неэтично представителю нашей профессии пользоваться непроверенной информацией» ну и « Грязновато как-то ….». ( это я так из вредности, ничего личного).Относительно Вашего артефакта – Устава ДП, учредитель там (секрет Поли-Шинеля) МЮ - источник сайт ДП, повторюсь в статье речь шла о ТОВ, благодаря Вам, и это следует признать, мы узнали, что ДП было создано путем реорганизации ТОВ, а автор упомянутой стать назвал нам учредителей этого ТОВ. Что касается взаимосвязи УНП и гос.пошлины, то это совсем просто: нотариусу с доходом гос.пошлина + услуги морально проще расставаться с деньгами (конечно только на договорных условиях) в пользу ІВЦУН, МЮ, УНП( взносы, семинары, «Нотариат для Вас, для Вашего кота и для него» и т.д.?(модно ставить знак вопроса, я ведь ничего не утверждаю)) ГПУ, ЦРУ, ФСБ, чем нотариусу с доходом только услуги. Боле того, нотариус только с услугами не вытянет даже аренду. В итоге полный развал нотариата, все нервно курят и создают Украинскую палату исполнения судебных решений (но это уже совсем другие деньги). И еще, sello, мужчинам трудно понять нас женщин. Сама не защищает ни УНП, ни окружение УНПы, и наверняка, будь это в ее власти, распылила бы айсберг перед «Титаником», помирила суннитов с шиитами, и уговорила бы Ющенко ветировать 3025 (а он его ветирует, женщину не обманешь, она сердцем видит), просто мы ЖЕНЩИНЫ (в смысле загадочные).
Ксюха

Номер повідомлення:#35

Повідомлення V » 10 березня 2007, 04:35

И все-таки, милая, нежная и неагрессивная Сама. Продолжаю Вас еще больше любить и уважать, особенно за то, что в вашем далеком городке 3 нотариуса и Вы славная фантазерка, любительница детективов и иногда капельку списываете.
V

Номер повідомлення:#37

Повідомлення sello » 12 березня 2007, 21:25

Головне меню Верховної Ради - далі: 1) Розділ Народні депутати України (у всіх є мило, а дуже багатьох і веб.сторінка. 2) Розділ - Комітети Верховної Ради з вказівкою на мило.
sello

Повідомлення: 14221
Дякував (ла): 27327 раз.
Подякували: 33297 раз.

Номер повідомлення:#38

Повідомлення Олл » 12 березня 2007, 22:03

"leha!Що Ви робите, коли до Вас надходять не відомо чиї електронні листи. За ними стоїть незнана Вами людина. Статус такого листа - СПАМ. На смітник його. Оце буде чекати Ваші звернення до депутатів. Добре, якщо хтось взагалі відкриє ці листи. Пишу це не від того, щоб критикувати, сам свого часу хотів звернутися на форумі з такою пропозицією до колег, а тому що потрібно застосування дійсно дієвих механізмів впливу. Раніше на форумі я вже про це говорив, потрібна представницька професійна організація нотаріусів. УНП не за змістом, не за суттю, та й загалом з врахуванням персоналії ""керівника"" (в лапках - виходячи з того, що після відомого листа комітету ВРУ цієї панянки, особисто для себе не можу визначати її по іншому), не є такою організацією. Тобто профспілка, яка на відміну від УНП могла б здійснити заходи по захисту професійних, економічних інтересів нотаріусів. При нагоді, пропоную всім членам УНП припинити сплату членських внесків, що особисто сам і зроблю. Єдиними, хто це зможе зробити на сьогодні, на мою думку, це харків'яни, трансформувавши їх регіональні асоціації в загально республіканську організацію (або на базі їх членів). Особисто підтримав би створення у власному регіоні структурної одиниці такої профспілкової організації. Вважаю себе не одиноким, а лише одним з багатьох, хто не тільки на форумі, а й на ділі здатен робити конкретну справу. Від киян поради в цій справі нам не бачити. Шкода, але здається, це зрозуміла вже вся Україна.Якщо ми не спроможемося гуртом протистояти ""навалі 3025"", МУЖАЙМОСЯ, КРЕПІМОСЯ, БО МИ ТОГО ВАРТІ."
Олл

Повідомлення: 653
Дякував (ла): 799 раз.
Подякували: 462 раз.

Номер повідомлення:#39

Повідомлення SAVA » 12 березня 2007, 23:09

"Чого гріха таїть. Мабудь у багатьох нотаріусів є клієти народні депутатипропоную звернутися до них с проханням підписати заяву наступного змісту: Голові Верховної РадиМорозу О.О.Народного депутата України__________________З А Я В АМісто _____________, дванадцятого березня дві тисячі сьомого року.Я, __________________, народний депутат України, перебуваючи при здоровому розумі та ясній пам’яті, усвідомлюючи свою політичну відповідальність за свої дії у зв’язку з підтримкою мною проекту Закону України Про внесення змін до Закону України ""Про нотаріат"" (реєстр. № 3025 від 20.01.2007, внесений Кабінетом Міністрів України), діючи добровільно, будучи попередньо ознайомлений нотаріальною спільнотою України про негативні наслідки запропонованого законопроекту, започатковуючи політичну відповідальність народних депутатів України за свої дії при прийнятті Законів України, беру на себе зобов’язання скласти депутатські повноваження, якщо прийнятий законопроект ускладнить доступ громадян до нотаріальних послуг з питань оформлення спадщини, створить умови для корупції в Міністерстві юстиції, підпорядкованих йому органах та створеного ним ДП «Інформаційний центр «Міністерства юстиції України» в питаннях контролю за діяльністю нотаріату України та використанні позабюджетних коштів.ПІДПИС_____________________________________А далі ваш посвідчувальний напис про засвідчення справжньості підпису.Прошу плату не беріть, як хорошому клієнту зробіть безкоштовно"
SAVA

Повідомлення: 560
Дякував (ла): 24 раз.
Подякували: 237 раз.

Номер повідомлення:#40

Повідомлення freezy » 12 березня 2007, 23:43

ДА..... уж
freezy

Повідомлення: 462
Дякував (ла): 22 раз.
Подякували: 88 раз.

Номер повідомлення:#41

Повідомлення V » 13 березня 2007, 02:07

Вроди Паниковского...
V

Номер повідомлення:#43

Повідомлення sello » 13 березня 2007, 15:55

Ну, leha, нет слов! Молодец! И я направил, только коротенькое. А читать, думаю что прочтут. Хоть бы и помощники депутата. И подписать сообщение надо обязательно, а то действительно выкинут как спам.
sello

Повідомлення: 14221
Дякував (ла): 27327 раз.
Подякували: 33297 раз.

Номер повідомлення:#44

Повідомлення andy » 14 березня 2007, 00:03

"я б ещё добавил: нет такого нотариального действия, как ""снятие забороны"""
andy

Повідомлення: 1261
Дякував (ла): 62 раз.
Подякували: 290 раз.

Поперед.