Номер повідомлення:#61
sello
» 01 грудня 2008, 15:50
Та сперечатися можна до хрипоти, читаючі чи не читаючі статтю 47 хоч весь текст, хоч окремі рядки. Істини не буде. А приклад з заповітом - не самий вдалий. До всього треба ставитися, як вірно було сказано вище, без фанатизму. Якщо я запишу в тексті заповіту код спадкоємця, впевнений, що лиха не нароблю. А дані, які заносимо до Спадкового реєстру не передбачають коду і взагалі будь-яких даних спадкоємця. То, в такому разі можна впевнено казати, що і дату народження, наприклад, Пилипенка Івана Петровича дописувати не треба, а може і ПІБ не треба. Напишемо просто, без витівок, -[qoute]моєму синові[qoute] (а синів аж п[qoute]ятеро). Не будемо заповідачу завдавати зайвих клопотів:((( Тільки коли прийде до нас Пилипенко Іван Петрович без ідентифікуючих ознак, будемо довго чухати потилицю.Стосовно Реєстру довіреностей я вже згадував пункт 2.6.1. [QUOTE]2.6.1. Відомості про довірителя та його представників: для фізичних осіб: прізвище, ім’я та по батькові (за наявності) ідентифікаційний номер у Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків та інших обов’язкових платежів (для представників – за наявності) або причина його відсутності [/QUOTE]. Як бачимо, в ЄРД вже йде згадка про код представника [B]за наявності[/B]. Може я в іншій країні живу, але на генералки у 98% приходять разом і власник і представник. А якщо 2% прийшли - без представника, пропоную зв[qoute]язатися за телефоном. Якщо немає можливості - роблю [I]без фанатизму[/I] і без коду представника. Але це, повторююсь, 2%, а може ще менше. Навіть коли приходять на просту - на аркуші вже написали заздалегіть і ПІБ, і домашню адерсу, і код представника. Жодного разу з цього приводу не було конфлікту. Якщо виходити з протилежного, тоді власник може не знати чітко і ПІБа представника, і його адреси. То що будемо писати? Думаю, що клієнти оцінять нашу турботу про них:((( А взагалі то цікава наша позиція: в цьому питанні - ми [B]принципово[/B] на боці клієнта!В багатьох інших питаннях ми - не такі вже [B]непохитно принципові[/B].Приклади: 1. Реєстрація трудового договору з найманим працівником у ЦЗ. Писав вже, що не укладаємо ми з нашими працівниками договорів підряду. А всі реєструють, аж гай шумить та ще й відповідну тему створюємо на малому.2. Договір про співпрацю з іншим нотаріусом. Розумію, що [qoute]вуха ростуть[qoute] з Положення про робоче місце. А яка може бути співпраця? Це вже не принципово.Так і живемо!