Номер повідомлення:#93
Pomichnik
» 01 грудня 2008, 16:20
В п. 2. Приймання запиту п.п. 2.1. Наказу Державного комітету України з питань регуляторної політики та піприємництва від 20.10.2005 р., № 97 Щодо затвердження положення про порядок надання відомостей з ЄДРЮОФОП, чітко сказано, що: [qoute]п.2.1. Приймання запиту про надання відомостей з ЄДР провадиться державними реєстраторами у виконавчих комітетах міських рад міст обласного значення або в районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністраціях[qoute], тобто, отримати відомості на запит ЮО може тільки від [U]державного реєстратора[/U]. Також я телефонувала до Києву мені пояснили, що нотаріуси є тільки користувачами цього реєстру, тобто отримують інформацію для себе,[I] а на запит іншого нотаріуса чи ЮО ми його видати не можемо.[/I]Стосовно бланків, в цьому реєстрі: при роздрукуванні витягу є кнопка друк без бланків, там ми нажимаємо галочку та друкуємо без занесення даних про бланки до цього реєстру, але на бланках. А стосовно того, як ми звітуємо за ці бланки, то в Києві мені сказали, що при підписанні договору вони надали форму книги, де ми записуємо витрачання цих бланків, а після того, як ця книга буде повністю заповнена, ми її надсилаємо на адресу того, з ким підписали договір.