Форум

Інформаційний ресурс

ОРГАН ОПІКИ

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Vivat » 29 листопада 2008, 13:05

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ П О С Т А Н О В А від 24 вересня 2008 р. N 866 Київ Питання діяльності органів опіки та піклування, пов'язаної із захистом прав дитини Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є: 1. Затвердити такі, що додаються: Порядок провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини Типове положення про комісію з питань захисту прав дитини. 2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 17 жовтня 2007 р. N 1228 ( 1228-2007-п ) /[qoute]Питання організації виконання законодавства щодо опіки, піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування/[qoute] (Офіційний вісник України, 2007 р., N 79, ст. 2946). 3. Районним, районним у мм. Києві та Севастополі державним адміністраціям утворити у двомісячний строк комісії з питань захисту прав дитини та затвердити положення про них. Рекомендувати виконавчим органам міських, районних у містах рад утворити комісії з питань захисту прав дитини. 4. Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади привести у двомісячний строк власні нормативно-правові акти у відповідність з цією постановою. Прем'єр-міністр України Ю.ТИМОШЕНКО /[qoute]67. Дозвіл на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дитини надається у разі гарантування збереження її права на житло і оформлюється рішенням районної, районної у мм. Києві та Севастополі держадміністрації, виконавчого органу міської, районної в місті ради, витяг з якого заявникам видає служба у справах дітей. У разі виїзду сім'ї, в якій виховується дитина, за межі населеного пункту, у рішенні зазначається строк та умови придбання житла з урахуванням інтересів дитини. /[qoute]
Vivat

Повідомлення: 1208
Дякував (ла): 136 раз.
Подякували: 199 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення julia1 » 29 листопада 2008, 17:02

А правила опіки та піклування 1999р?
julia1

Повідомлення: 68
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 12 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення julia1 » 01 грудня 2008, 16:37

Правила не відміняли! Який орган має давати згоду, коли нерухомість що належить дитині чи в якій проживає дитина, знаходиться в селі? Виконавчі комітети сільських рад не є вже органами опіки та піклування чи як? У кого про це можна з достовірністю взнати?....
julia1

Повідомлення: 68
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 12 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Marysia. » 01 грудня 2008, 18:28

алес капут!Вот тута у меня и ходять одни, забрали у тетки документы на квартиру, паспорт и генералку на продажу и водят ее за нос. Типа покупаем за квартиру ей дом в селе и все. Я заставила тетку привести ко мне. Спрашиваю - тот чудак ,что ходит ваш гражданский муж?-нет, вам что-то остается после родажи квартиры - нет, вы тот дом что вам покупают видели- нет, так что вы покупаете- не знаю. Села расписала что она должна у них высянить, как дом смотреть и что они ейц должны как сдачу отать- она на попу упала, Говорит что мне делать, генералка и документы у него, я вызвала того самого адвоката и перед записывающей камерой заставила его ответить - почему паспорт у него? ей предложила отменить генералку и подписывать договор лично, если это будет не у меня, (а понимаю что у меня не будет, т.к. я сказалаЮ, что мне их генералка до одного места, паспорт сказала ему отдать, покупательнице сказала, что здесь точно пахнет криминалом и тройка :нотариус-цыгане-адвокат - видна на 100%, что в суды я ходить не буду и что заставляю опекунский совет прийти на сделку, по крайней мере постараюсь их упросить. Ушли, надеюсь, не вернутся
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів