Номер повідомлення:#47
Ellia
» 29 грудня 2008, 12:44
Я теж не буду коментувати пост Іринки, але хочу зазначити, що нам приносять ТАКІ рішення суду, що просто диву даєшся. Наприклад, про позбавлення права власності одного співвласника на його частину будинку в зв[qoute]язку з тим, що він неналежним чином його утримує і визнання права власності на цю частину за другим співвласником. Я вже мовчу, що [qoute]позбавлений[qoute] був належним чином повідомлений, але не з[qoute]явився, тому справа слухалась без нього. Це перше, що прийшло на ум. В мене працюють студенти юрфаку, коли вони розказують своїм викладачам про [qoute]шедеври[qoute] суддівської творчості, ті категорично не вірять, а коли показують - просто німіють. В мене теж (хоч я не бачила проблеми в ситуації з гаражем), коли приносять рішення суду, виникають дуже нехороші передчуття щодо оскарження мого договору. І, повірте, ці передчуття не обманули в 30% випадках. Саме легше когось ткнути носом і продемонструвати свій високий інтелект. Але це по-перше некоректно, а по-друге, спонукає до сумнівів у наявності того інтелекту. Коли мова йде про професійне спілкування, Ви можете собі під ніс сказати що завгодно, але так як, Ви, Іринка, це зробили, не робиться. Вибачайте за відвертість.