Форум

Інформаційний ресурс

Помогите!!!!!! Написать письмо банку о кредитних каникулах

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Вика С » 19 грудня 2008, 12:42

Колеги, і взагалі всі учасники форуму ДОПОМОЖІТЬ,можливо хтось вже писав листа до банку про кредитні канікули, то покажіть зразок цього листа. В мене сьогодні останній день погашення тіла та процентів по кредитному договору
Вика С

Повідомлення: 179
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 5 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення 666 » 19 грудня 2008, 12:48

З А Я В АУ зв’язку зі зміною істотних обставин – суттєве зменшення вартості рухомого майна, значне зростання вартості долара США по відношенню до гривні, прошу розглянути можливість відстрочити погашення кредиту за договором про ___________________________ від ___.__.2008р. на 6 місяців. Крім того, прошу зменшити відсоткову ставку до 10 % річних.У разі відмови від моєї пропозицію повідомляю, що я позбавлений(а) можливості виконувати взяті на себе зобов’язання по зазначеному договору і припиняю проводити погашення кредиту та сплачувати відсотки. З метою зменшення можливих збитків, прошу негайно звернути стягнення на предмет іпотеки, що забезпечує виконання моїх зобов’язань та призупинити нарахування відсотків.Про прийняте рішення, прошу повідомити мене до ______грудня 2008р.
666

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 12:55

Шановний, __________________![qoute]--[qoute]-------- 2008 року між мною та Банком було укладено кредитний договір №---. Відповідно до п. --- Кредитного договору встановлений порядок погашення заборгованості, а саме:-----------.У зв,зку із скрутним матеріальним становищем, викликаним світовою економічною кризою, прошу Вас змінити графік погашення та пененести погашення основного боргу за кредитом на липень, серпень 2009 року.Я являюся постійним клієнтом Вашого Банку, за весь час користування кредитом не маю жодної просточки та завжди належно виконувала взяті на себе зобов,язання.Сподіваюсь, що моя кредитна історія позитивно вплине на прийняття Вами рішення стосовно зміни графіку погашення та на наше подальше співробітництво.З повагою,
Patrick

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 12:58

666, Думаю, что люди пока не готовы расставаться со своей заложенной недвижимостью и именно поэтому хотят получить рассрочку платежа. Кроме того, уведомление, что с этого момента Вы не будете платить (т.е. выполнять взятые на себя обязательства) не освобождают Вас от ответственности, а именно от пени, что конкретно увеличит и так не маленткий долг
Patrick

Номер повідомлення:#5

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 13:01

Светик, на данном этапе Банк не может рассрочить проценты, поэтому речь идет только об отсрочке основного платежа. Если же Вы не будете оплачивать и проценты, то на них будет начисляться пеня...Если у Вас погашение на уменьшение (т.е. проценты Вы платите в зависимости от суммы долга), то это невыгодно, т.к. все полгода Вы будете платить проценты, а сумма основного долга уменьшаться не будет, т.е. переплата хорошая получается. Хотя, если смотреть. что сейчас курс доллара в 2 раза выше, то может это и выход....
Patrick

Номер повідомлення:#6

Повідомлення мышка - норушка » 19 грудня 2008, 13:02

думаю многие готовы раставаться с машинами, особенно купленными в этом году
мышка - норушка

Номер повідомлення:#7

Повідомлення мышка - норушка » 19 грудня 2008, 13:03

думаю многие готовы раставаться с машинами, особенно купленными в этом году
мышка - норушка

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Ксюха » 19 грудня 2008, 13:04

думала, что на малом...
Ксюха

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Вика С » 19 грудня 2008, 13:11

Огромное спасибо всем кто не безразличен.Но сложилась такая сиуация что это недвижымости, которая мне не нужна и она тяготит меня всем.
Вика С

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Юрий Винедиктович » 19 грудня 2008, 13:12

давайте мейл
Юрий Винедиктович

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 13:12

Сама думаю над этим вопросом. Не знаю что и делать, но склоняюсь к тому, что в этом месяце платеж пропощу. Ходят слухи, что после Нового года доллар упадет до 6-7, тогда и заплачу. Хотя может и вырасти, но хочется верить в лучшее....
Patrick

Номер повідомлення:#12

Повідомлення vadon » 19 грудня 2008, 13:17

сейчас некоторые банки идут на уступки,переводят долларовый кредит в гривневый...
vadon

Повідомлення: 4
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення 666 » 19 грудня 2008, 13:21

Банки полные лузеры. Взыскивать они не умеют, они умеют только зарабатывать и то, когда им платят. Перестаешь платить, и банк начинает с тобой договариваться. Кстати, по проблемной задолженности банки формируют резервы, а это дополнительный неработающий ресурс.
666

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 13:25

Уступки Банка? Не смешите... Я себе представляю эти проценты по новому гривневому кредиту да и еще комиссию за его оформление :(((
Patrick

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Вика С » 19 грудня 2008, 13:38

Дело в том что у меня нет графыка погашения кредита, а есть пункт в кредтном договоре о минимальном ежемесячном платеже который составляет 600 $. И я так думаю с этой сумы: сумма основного долга 50$, а проценты 550$, и просить по отстрочке основной сумы нет смысла.
Вика С

Номер повідомлення:#16

Повідомлення 666 » 19 грудня 2008, 13:39

Patrick, от обращения взыскания до получения денег в некризисные времена у банка уходило от 1 года до фиг знает сколько лет. Обычно договаривались через перекредитовку, сейчас не работает. Хотите платить банку, платите Ваши деньги. Вот только стоимость Вашего обеспечения падает каждый день.
666

Номер повідомлення:#17

Повідомлення 666 » 19 грудня 2008, 13:41

Светик, это аннуитетный платеж, требуйте график с погашением тела кредита отдельно.
666

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 13:45

666, только в случае, если Банк не сильно интересовался позичальником либо его имуществом. Только у меня ситуация другая, у меня кредит на жилье, причем еденственное, оно же и в ипотеке. Так что, даже намек на бомжевание (даже через приблизительно1-2 года) вызывает во жуткие ощущения.
Patrick

Номер повідомлення:#19

Повідомлення Вика С » 19 грудня 2008, 13:53

"Вобщем сложыла следующее письмо: Начальнику відділення №00 філії Відкритого акціонерного товариства комерційний банк ”Надра” _____________________________________Громадянки України _______________________________, Користуючись нагодою, засвідчую Вам свою повагу та вдячність за тривалу співпрацю з Вашим банком. На даний час в країні на фінансово-кредитному ринку триває економічна криза, яка негативно впливає як на фінансове становище підприємств та організацій України так і громадян України. Між мною та ВАТ КБ ”Надра” був укладений Кредитний договір від 00.00.2007 №09224. За весь час кредитування мною сумлінно виконувались всі обов'язки, передбачені вказаним кредитним договором. Відповідно до умов Кредитного договору Банк має право змінити умови даного Договору при настанні зазначених в договорі умов, більшість яких є наслідками триваючої економічної кризи в Україні. Але зважаючи на те, що наслідки цієї кризи є однаково негативними для обох сторін кредитного договору, підвищення курсу долара суперечить принципу добросовісності і має наслідком істотний дисбаланс договірних прав та обов'язків на шкоду мені. Враховуючи не прогнозований вплив економічної кризи у країні на моє фінансове становище, ставлю до відома, що з підвищення курсу долара, я не можу на даний час в подальшому якісно обслуговувати свою кредитну заборгованість, що може призвести до виникнення порушень умов Кредитного договору не з моєї вини, що негативно вплине на мою бездоганну кредитну історію як позичальника та ділову репутацію, що є неприпустимим в моєму розумінні. У зв'язку з вищенаведеним, та з метою підтримання існуючої фінансової дисципліни по обслуговуванню моїх кредитних зобов'язань перед Банком, прошу Вас надати мені кредитні канікули на погашення кредиту відповідно до п. 3.3.2. вищевказаного Кредитного договора та перенести погашення за кредитом на липень, серпень 2009 року, або в іншому випадку перевести весь мій кредит в гривні по курсу 5,05. Зі свого боку, в разі задоволення мого клопотання, гарантую подальше якісне виконання своїх кредитних зобов'язань перед Банком. Слід зауважити, що ігнорування мого клопотання, призведе до втрати довіри до Вашого банку як до надійного та перевіреного роками фінансового партнера.У разі відмови від моєї пропозицію повідомляю, що я позбавлена можливості виконувати взяті на себе зобов’язання по зазначеному договору і припиняю проводити погашення кредиту та сплачувати відсотки.З метою зменшення можливих збитків, прошу негайно звернути стягнення на предмет іпотеки, що забезпечує виконання моїх зобов’язань та призупинити нарахування відсотків.Про прийняте рішення, прошу повідомити мене до 23 грудня 2008р.Заздалегідь вдячна. Сподіваюсь на порозуміння та подальшу плідну співпрацю.«19» грудня 2008 року"
Вика С

Номер повідомлення:#20

Повідомлення Вика С » 19 грудня 2008, 13:55

И вообще мне уже все равно что будет, то и будет, кроме этого имущества и автомобиля у меня ничего нет.
Вика С

Номер повідомлення:#21

Повідомлення 666 » 19 грудня 2008, 13:58

Банки только и держаться на страхе должников. Из единственного жилья Вас и Ваших детей(родителей) никто, никогда не выселит (о реализации недвижимости вообще промолчим). Доведите ситуацию до абсурда и увидите, банк будет договариваться.
666

Номер повідомлення:#22

Повідомлення 666 » 19 грудня 2008, 14:01

Светик так это [qoute]НАДРА[qoute], главный долларавый спекулянт страны.(Ю.В.Т.респект) По письму, много чести. А ту его...
666

Номер повідомлення:#23

Повідомлення alena_77 » 19 грудня 2008, 14:02

Люди, что ж они творят! Вчера Шустера посмотрела - ещё хуже стало. Яценюк ляпает языком - до 20 курс доллара дойдёт. Он что совсем не соображает, что такое говорить просто нельзя! Пол ночи не спала.
Де ми з тобою будем, коли закінчиться їхня війна?
Чи вистачить нам сили зробити так, щоби впала стіна.
alena_77

Повідомлення: 4199
Дякував (ла): 2160 раз.
Подякували: 3020 раз.

Номер повідомлення:#24

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 14:03

666, Жутко хочется Вам поверить. Но уж больно мне нравится мое жилье и я боюсь, что как раз на его реализацию времени уйдет не так уж и много. Далее, что Вы имеете ввиду под [qoute]договариваться[qoute]? Например, стягнення и реализация моего жилья меня не устраивает ни в коем случае. Мой попандос это курс доллара. Вы верите, что банк будет у меня принимать гривны по курсу 5,5 (ну хотя бы 7) или снизит процентную ставку?
Patrick

Номер повідомлення:#25

Повідомлення Вика С » 19 грудня 2008, 14:05

Если нет денег и нет клиентов, так тут неизвесно с кем о чем и про что договариваться.Вот нет и все!Не пойдеш же банк грабить, да и не приучет к этому
Вика С

Номер повідомлення:#26

Повідомлення 666 » 19 грудня 2008, 14:07

Если Шустер в стране, значит деньги на ЭТО у них есть. А вы говорите проценты... Две дули, вернем только кредит и то, если захотим:)
666

Номер повідомлення:#27

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 14:07

Светик, у меня один знакомый мальчик говорил: [qoute]Воровать не умеешь, охранять не доверяют - сиди работай![qoute]... А письмо просто супер, Вам бы романы писать. На всякий случай и для себя скопировала... Но все-таки надеюсь, что ни мне ни Вам не пригодится
Patrick

Номер повідомлення:#28

Повідомлення 666 » 19 грудня 2008, 14:16

Patrick, ширей думайте, кому интересно Ваше жилье? Правильно, только Вам. Вот, на крайняк, прейдете на торги, и купите на свекровь, В ГРИВНЕ, за 20% рыночной стоимости.
666

Номер повідомлення:#29

Повідомлення Patrick » 19 грудня 2008, 14:26

666 - сейчас у меня кредит половина стоимости этого жилья, жилье выставляется на продажу на полную стоимость (может на тысяч 10 меньше), все равно... Гиде взять бапки на покупку на секровь на торгах?В чем здесь будет выгода? Может я че-то неправильно считаю?
Patrick

Номер повідомлення:#30

Повідомлення Veдьмо4ка » 19 грудня 2008, 14:28

666, а Вы когда-нибудь сталкивались с торгами, проводимыми госисполнителями?!.. Хотела я как-то поучаствовать, купить жилье задешево, тихо объяснили - НЕ ЛЕЗТЬ, ТАМ УЖЕ ВСЕ ЗАКАЗАНО (учитывая что я работала в этих органах)...
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів