Номер повідомлення:#19
Вика С
» 19 грудня 2008, 13:53
"Вобщем сложыла следующее письмо: Начальнику відділення №00 філії Відкритого акціонерного товариства комерційний банк ”Надра” _____________________________________Громадянки України _______________________________, Користуючись нагодою, засвідчую Вам свою повагу та вдячність за тривалу співпрацю з Вашим банком. На даний час в країні на фінансово-кредитному ринку триває економічна криза, яка негативно впливає як на фінансове становище підприємств та організацій України так і громадян України. Між мною та ВАТ КБ ”Надра” був укладений Кредитний договір від 00.00.2007 №09224. За весь час кредитування мною сумлінно виконувались всі обов'язки, передбачені вказаним кредитним договором. Відповідно до умов Кредитного договору Банк має право змінити умови даного Договору при настанні зазначених в договорі умов, більшість яких є наслідками триваючої економічної кризи в Україні. Але зважаючи на те, що наслідки цієї кризи є однаково негативними для обох сторін кредитного договору, підвищення курсу долара суперечить принципу добросовісності і має наслідком істотний дисбаланс договірних прав та обов'язків на шкоду мені. Враховуючи не прогнозований вплив економічної кризи у країні на моє фінансове становище, ставлю до відома, що з підвищення курсу долара, я не можу на даний час в подальшому якісно обслуговувати свою кредитну заборгованість, що може призвести до виникнення порушень умов Кредитного договору не з моєї вини, що негативно вплине на мою бездоганну кредитну історію як позичальника та ділову репутацію, що є неприпустимим в моєму розумінні. У зв'язку з вищенаведеним, та з метою підтримання існуючої фінансової дисципліни по обслуговуванню моїх кредитних зобов'язань перед Банком, прошу Вас надати мені кредитні канікули на погашення кредиту відповідно до п. 3.3.2. вищевказаного Кредитного договора та перенести погашення за кредитом на липень, серпень 2009 року, або в іншому випадку перевести весь мій кредит в гривні по курсу 5,05. Зі свого боку, в разі задоволення мого клопотання, гарантую подальше якісне виконання своїх кредитних зобов'язань перед Банком. Слід зауважити, що ігнорування мого клопотання, призведе до втрати довіри до Вашого банку як до надійного та перевіреного роками фінансового партнера.У разі відмови від моєї пропозицію повідомляю, що я позбавлена можливості виконувати взяті на себе зобов’язання по зазначеному договору і припиняю проводити погашення кредиту та сплачувати відсотки.З метою зменшення можливих збитків, прошу негайно звернути стягнення на предмет іпотеки, що забезпечує виконання моїх зобов’язань та призупинити нарахування відсотків.Про прийняте рішення, прошу повідомити мене до 23 грудня 2008р.Заздалегідь вдячна. Сподіваюсь на порозуміння та подальшу плідну співпрацю.«19» грудня 2008 року"