Номер повідомлення:#43
Олл
» 27 квітня 2007, 23:35
"V !Дякую за відповідь, але питання залишилося. Від нас, юристів, воно вимагає чіткого визначення в його розв'язанні, хоча б як юридичної вправи. А там далі кожному, як Бог покладе на душу.Маємо дві норми права спеціального законодавства. Того, що регламентує правові відносини в сфері нотаріальної діяльності та правові відносини в сфері оподаткування. Як одна так і друга норма права, визначена законом, а не підзаконним актом, БЕЗПОСЕРЕДНЬО стосується нас, як нотаріусів. Повірте, мені так само як і Вам, оте 1ДФ гидке та бридке. Але ЗАКОН Є ЗАКОН. Іноді дотримання його вимагає сили духу та мужності. Єдине, що я спробував зробити, так це максимально знівелювати В МЕЖАХ ЗАКОНУ негативні наслідки податкових норм права для нас, нотаріусів. Але, чесно кажучи, прямої та ПРИНЦИПОВОЇ відповіді так і не одержав. Та грець з ним, іноді це надзвичайно важко. Категорично не можу прийняти позицію свідомого нехтування ЗАКОНОМ з розрахунку незначної фінансової відповідальності за навмисне його порушення. В першу чергу присяга не дозволяє. Поступка в малому приводить до прийняття думки, як можливості, здійснення значно суттєвішого за наслідками. Vолодимир, стосовно ""В КУЧУ ЗГРУДИЛИСЬ МАЛЫЕ, ЗАМРИ ВРАГ...."",я ще в період обговорення 3025 пропонував забути взагалі за УНП та піти шляхом створення республіканської профспілки нотаріусів або реорганізації на базі Харківської асоціації загальнореспубліканського об'єднання нотаріусів. Не відмовлявся і зараз не відмовляюся здійснити все можливе для створення на заміну УНП відповідного структурного формування в своєму регіоні. Необхідна конкретна розмова - давайте продовжимо її на закритому форумі (відкривайте тему), або звертайтеся безпосередньо. Будемо діяти спільно.Як каже V, оце й моє мило notarius@epsilon.com.ua "