Форум

Інформаційний ресурс

І знову про іспит

Номер повідомлення:#1231

Повідомлення Venecial » 11 червня 2009, 01:15

440 - в, 444- а
Venecial

Повідомлення: 127
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#1232

Повідомлення начинающий нотарь » 11 червня 2009, 02:45

На 444 нигде не написано что в), там только о тех, кто не может прочитать, а не подписать
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1233

Повідомлення mosya » 11 червня 2009, 03:35

440 - ошибка в ответах или некорректный вопрос
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#1234

Повідомлення Macur » 11 червня 2009, 13:39

Будь-ласка!!! Хто-небудь!!! Підкажіть, з чого вчити апостилі та легалізацію?
Macur

Номер повідомлення:#1235

Повідомлення Miri » 11 червня 2009, 13:47

ПРАВИЛА проставлення апостиля на офіційних документах, призначених для використання на території інших держав, поищите в гугле.
Miri

Номер повідомлення:#1236

Повідомлення Macur » 11 червня 2009, 13:55

Гарно дякую, Miri.
Macur

Номер повідомлення:#1237

Повідомлення начинающий нотарь » 11 червня 2009, 14:01

Так никто мне никаких документов и не прислал, спасибо всем большое!!!!!!!!
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1238

Повідомлення Miri » 11 червня 2009, 14:11

У меня таких нетв электронном виде, как Вы просите, только в журналах и книгах.
Miri

Номер повідомлення:#1239

Повідомлення Miri » 11 червня 2009, 14:15

Macur, а по легализации есть еще Инструкция про порядок консульской легализации официальных документов в Украине и за границей. 2002 года, Если у Вас есть Хрестоматия нотариуса, то Том №2 стр.468, (сама сейчас это перечитываю.)
Miri

Номер повідомлення:#1240

Повідомлення Macur » 11 червня 2009, 14:51

На жаль Хрестоматії нотаріуса у мене не має, але Інструкцію я пошукаю. Вельми-вельми Вам вдячний, Miri, за підказку.
Macur

Номер повідомлення:#1241

Повідомлення devjuli » 11 червня 2009, 16:59

http://www.sokolov.com.ua/index.php?lang=ukrpage=docsjon, ЦЕ ДЛЯ ВАС, СКАЧУЙТЕ СКІЛЬКИ ДУША ЗАБАЖАЄ
devjuli

Номер повідомлення:#1242

Повідомлення начинающий нотарь » 11 червня 2009, 18:15

devjuli спасибо большое, выручили
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1243

Повідомлення Danna » 12 червня 2009, 02:52

Черновцы 11.06 сдавали. Сдали из 21 человек всего 4. Я попала в эту счастливую четверку!!! Если есть какие-то вопросы - задавайте, готова оказать любую помощь, какую смогу. Завтра постараюсь вспомнить те вопросы, которые были у меня.Хочу пожелать всем, кто еще томится в ожидании экзамена - огромной удачи, а еще хочу сказать, что, если учишь, то это обязательно поможет.
Danna

Повідомлення: 290
Дякував (ла): 25 раз.

Номер повідомлення:#1244

Повідомлення mosya » 12 червня 2009, 11:21

Danna, поздравляю Вас от всей души! Скажите были какие-то новые вопросы и какая задача?
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#1245

Повідомлення Щучка » 12 червня 2009, 11:51

Danna, я сердечно Вас поздравляю! Вы, наверное, сейчас отсыпаетесь после ужасно трудного дня! Я, и скорее всего многие другие пользователи форума ОЧЕНЬ ПРОСИМ Вас рассказать ВСЕ что было на экзамене! Какие тесты(и новые, и старые), задача, документ(ошибки и как их подчеркивать!). И вообще как ВАМ удалось попасть в четверку! Неужели откинули всех договаривающихся и пропустили Вас по знаниям? :) У меня экзамен 15-го, Вы же помните свое состояние за 2 дня до ЭТОГО дня! Поделитесь подробно! Заранее спасибо!
Щучка

Номер повідомлення:#1246

Повідомлення Щучка » 12 червня 2009, 12:06

marmorina, Вы тоже вчера сдавали? Ну как? Повезло?
Щучка

Номер повідомлення:#1247

Повідомлення Miri » 12 червня 2009, 13:24

Danna, Поздравляю Вас от всей души.!!!!!! Щучка Вам уже страшно, мне да!!!????
Miri

Номер повідомлення:#1248

Повідомлення начинающий нотарь » 12 червня 2009, 13:36

и мне
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1249

Повідомлення Miri » 12 червня 2009, 13:40

jon, а Вы тоже сдаете 15??
Miri

Номер повідомлення:#1250

Повідомлення Щучка » 12 червня 2009, 13:44

Ребята, мне безумно страшно! Мне кажется, я на пике ужаса! Столько времени потрачено на подготовку!От результатов так много зависит!
Щучка

Номер повідомлення:#1251

Повідомлення Miri » 12 червня 2009, 13:53

Отож.... с августа месяца готовлюсь....
Miri

Номер повідомлення:#1252

Повідомлення начинающий нотарь » 12 червня 2009, 13:59

Да, я тоже 15, Донецк разумеется, я боюсь больше всего документа, так как на них у меня времени почти не осталось, а я еще почти ничего не учил
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1253

Повідомлення Miri » 12 червня 2009, 14:06

А как Вы учите, если не секрет??? А по документам jon перечитайте форум, про ошибки в документах здесь много писали.Будете хотя бі иметь представление..
Miri

Номер повідомлення:#1254

Повідомлення Miri » 12 червня 2009, 14:06

Кстати на єкзамен только паспорт с собой брать?
Miri

Номер повідомлення:#1255

Повідомлення 2009 » 12 червня 2009, 14:07

Всем привет из Черновцов, которые сдавали вчера! Я сдала! до сих пор не могу поверить! очень хочу поблагодарить ребят с форума, вы все помогли невероятно! 80% тестов были из форума. Из новых:1. що є додатком до угоди про перехід права власності на земельну ділянку?а) держ. актб) держ акт+кадастрових планв)держ акт+план меж земельної ділянки2. майно, що є об[qoute]єктом права спільної сумісної власності подружжя ділиться між ними:а) виключно судомб) на підставі договору або судомв) нотаріусом, який видає свідоцтва про право власності на частку в майні кожному з подружжя або судом3. За результатами перевірки нотаріуса складаєтьсяа) доповідна записка про результати перевіркиб) довідка про результати перевіркив)акт про результати перевірки4.Відмовлення в наданні правової допомоги за Мінською конвенцією можливе:а) якщо надання такої допомоги може завдати шкоди сувернітету або безпеці, або конституційному ладу запитуваної Договірної Сторониб) якщо надання такої допомоги може завдати шкоди сувернітету або безпеці, або суперечить законодавству запитуваної Договірної Сторонив) якщо надання такої допомоги може завдати шкоди фінансовому стану запитуваної Договірної Сторони5. Переважне право на виділ в натурі спадкового майна має:а) співвласники спадкодавцяб) неповнолітні та малолідні діти спадкодавцяв) опікун спадкодавця 6. Акції ЗАТа) можуть продаватися шляхом відкритої підпискиб) можуть продаватися на біржів) не можуть продаватися на біржі або шляхом відкритої підписки7.Перевірці підлягає організація нотаріальної діяльності контори, архіву, нотаріуса та виконання ними правил ведення нот.діловодства:а) за весь період, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевіркиб) за весь час, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевірки, але не рідше ніж 2 рокив) за весь період, що минув з часу проведення попередньої планової комплексної перевірки згідно з Графіком проведення планових комплесних перевірок погоджених з Мінюстом, затверджени начальником Головного управління юстиції на рік8. Права та обов[qoute]язки поружжя за шлюбним договором припиняються:а) у день подання нотаріусу заяви про відмову від шлюбного договоруб) подружжя не може відповитися від шлюбного догоаорув) якщо цього вимагають інтереси одного з подружжя, інтереси дітей, а також непрацездатних повнолітніх дочки, сина, що мають істотне значення9. Державне мито за проставлення апостилю:а) 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(85грн.)б) 3 неоподатковуваних мінімуми доходів громадян(51 грн.)в) 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.)10. При іпотеці іпотекодавець:а) володіє та користується предметом іпотеки, може його заповідати, передавати в наступну іпотеку, а також отримувати з нього доходи, плоди, якщо інше не передбачене договоромб)володіє та користується предметом іпотеки, може його заповідати, здавати в оренду, а також отримувати з нього доходи, плоди, якщо інше не передбачене договоромв)володіє та користується предметом іпотеки, може його заповідати, отримувати з нього доходи, плоди, якщо інше не передбачене договором.Задача:Івананко помер 10.11.2003 року, зробивши заповідальне розпорядження на вклад в банку на доньку.Після нього залишилось спадкове майно: житловий будинок, що йому належав на підставі свідоцтва про право на спадщину, неприватизована земельна ділянка, вклад в банку, на який нараховувалася пенсія.За оформлення спадкових прав до нотаріуса звернулися: 1. дружина покійного (1937 р.н.) з заявою про видачу свідоцтва про право власності на спільне майно: будинок і вклад,2. син (1967р.н.),3. донька.Дружина відмовилася від спадщини за законом в порядку ст.1241 ЦК.Які свідоцтва і кому будуть видані нотаріусом в яких частках щодо спадкового майна.Відповіді:1. Нотаріус відмовляє в порядку ст.57 дружині у видачі свідоцтва про право власності на спільне майно, оскільки воно було особистою власністю покійного. Всі спадкують по закону по 1/3. Донька отримує свідоцтво про право власності на вклад з урахуванням 1/6 від якої відмовилась дружина.2. Нотаріус видає в порядку ст.60 дружині свідоцтва про право власності на 1/2вкладу і 1/2 будинку. Всі спадкують по закону по 1/3. Донька отримує свідоцтво про право власності на вклад з урахуванням 1/6 від якої відмовилась дружина.3. Нотаріус відмовляє в порядку ст.57 СКУ дружині у видачі свідоцтва про право власності на будинок, оскільки воно було особистою власністю покійного. Нотаріус видає свідоцтво про право власності на 1/2 вкладу, в порядку ч.2 ст.61 СКУ. Всі спадкують по закону по 1/3. Донька отримує свідоцтво про право власності на 1/2 вкладу.4. не помню5. Нотаріус видає свідоцтво про право власності на 1/2 вкладу, в порядку ч.2 ст.61 СКУ. Всі спадкують по закону по 1/3. Донька отримує свідоцтво про право власності на 1/2 вкладу з урахуванням 1/6 від якої відмовилася дружина покійного.Я довго не могла вирішити 3 чи 5... обрала 3. результат - задача вирішена правильно!Завдання. Заповіт.Заповідач заповідав житловий будинок двом особам:помилки:1. заповідаю 2 кімнати в будинку [I]на південній стороні[/I] що складає [I]30%[/I] будинку, комору, 1/2 кухні, а решту приміщень, що складає [I]70%[/I] ...(2 помилки)2. заповіт в [I]трьх[/I] примірниках, один у нотаріуса, а інші заповідачу [I]та спадкоємцям[/I](2 помилки)3. статті 1241, [I]1254[/I], 13074. посвідчував державний нотаріус, а реєстровий [I]№65[/I] Ще я підкреслила одну орфографічну помилку, але навіть не знаю чи треба було, в цих 6 я була впевнена, тому ...Вот и все! немного про экзамен. самый тяжелый из всех которые мне приходилось сдавать - из-за того, что так нервничаешь, что не можешь даже пить воду... комиссия была настроена очень положительно, женщина из министерства вначале нам рассказала все правила сдачи: ничего не дописывать, не подписывать, не выходить и т.д.(кстати очень приятная и видно, что толковая), потом спросили может кому-то из нас плохо, и если так- можете сдавать в следующий раз, мы ответили, что всем отлично - это занесли в протокол. экзамен начался в 11:15, я вышла в 14:15, где-то в середине экзамена мне стало душно, стало подташнивать, я думаю из-за стресса, немного посидела с закрытыми глазами, восстановила дыхание, главное взять себя в руки...После того, как вышел последний человек, вышла глава комисии и объявила время ожидания, около 3 часов.вот эти три часа и есть самыми жуткими! мы с подружками прорыдали полтора из них... кому-то казалось, что тесты не ответил, кому-то задача... короче все страдали, кстати все трое и сдали:)зато когда объявили, что ты сдал - вот это просто ни с чем не сравнимое чувство! абсолютное счастье! победа после бесконечных суточных бдений с нормативкой в обнимку! Я вам всем этого желаю!
2009

Повідомлення: 36
Дякував (ла): 9 раз.

Номер повідомлення:#1256

Повідомлення ЛешкиН » 12 червня 2009, 14:08

0
ЛешкиН

Повідомлення: 48
Дякував (ла): 1 раз.

Номер повідомлення:#1257

Повідомлення начинающий нотарь » 12 червня 2009, 14:11

Miri спасибо, я его конечно перечитаю, а вообще-то я думаю, что без денег на экзамене сдать скорее всего не получится, знакомый сдавал в одном из регионов, говорил, что платил 30 тыс. у.е, при чем совсем недавно, этой весной
начинающий нотарь

Номер повідомлення:#1258

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 14:32

а нам сказали, что будем сдавать в сентябре.. или даже в октябре. Я в ужасе, думала, что хоть до июля буду мучаться....
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#1259

Повідомлення Busechka :) » 12 червня 2009, 14:35

JON, я тоже так раньше думала, но теперь точно знаю, что многие сдали сами ( конечно, при чень сильных знаниях и определенной доле везения) Но если и платить, то гораздо бОльшую суму, чем вас сказали... раза в 3
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#1260

Повідомлення ROMAN IVANOVUCH » 12 червня 2009, 14:54

9. Державне мито за проставлення апостилю:а) 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(85грн.)б) 3 неоподатковуваних мінімуми доходів громадян(51 грн.)в) 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.)Для фізичних осіб - 3н.м для юридичних - 5н.м Настя яка правильна відповідь!!!!!
ROMAN IVANOVUCH

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів