Номер повідомлення:#1389
sugar
» 13 червня 2009, 19:03
Привіт всім!!!! Звичайно що я не попала в цю [qoute]щасливу четвірку[qoute]!!!))))Але все одно не розчарована в нас є ще варіанти. Хочу сказати що в нас всі були дуже гарно підготовлені!!! Багатьом не хватило 1, 2, 3-х балів!!!!!!ЗадачаГромадянин П 2003 року заповів житловий будинок громадянину К. У травні 2005 року він склав новий заповіт на все своє майно (яке складалось з житлового будинку, квартири та автомобіля)на громадянина Л. У червні 2005 року він помер. За прийняттям спадщини звернулись громадянин Л. громалянин К з рішенням суду про визнання заповіту 2005 року не дійсним в звязку з вчиненням його під впливом насильства. А також повнолітня, працездатна дочка громадянина П.Відповідь : свідоцтво отримають відповідно до ст. 1254 та 1257 громалянин К на житловий будинок, а а дочка на квартиру і авто! (дві перші відповіді ідентичні лише в одній вказана ст. 1257, а в другій 1254 та 1257) я вибрала там де дві і результат задача вірна.тести більшість з форуму пригадати всі дуже важко, але пару памятаю1. нотаріус повинен припинити свою діяльність:а) з моменту отримання копії наказуб) з дня видачі наказув) з моменту видачі наказу2. Акції ВАТ можуть даруватись:а) не можутьб) можуть але за згодою інш. акціонерівв) можуть без згоди інш. акціонерів3. Які справи не можуть розглядатись в окремому провадженніа) про усиновленняб) про визнання спадщини відумерлоюв) про поновлення строків для подачі заяви на прийняття спадщини4. При передачі заяви фізичних осіб та юридичних осіб іншим фізичним та юридичним особам, нотаріусу подається належним чином оформлена заява?а) не менше, ніж у трьох примірниках б) в одному примірникув) не менше, ніж у двох примірниках5. Довіреність на представництво інтересів в суді має бути:а) обов'язково посвідчена нотаріальноб) посвідчена нотаріально або посадовою особою організації, в якій довіритель працює, навчається, перебуває на службі, стаціонарному лікуванні або за місцем його проживанняв) посвідчена нотаріусом або посадовою особою повноваження яких визначені в ст. 40 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute]6. Справи про нерухомість розглядаються за:а) договірною підсудністюб) виключною підсудністюв) на бажання сторони чи за згодою сторін (якось так)Ще хочу сказати всім хто здавав в Чернівцях ми всі молодці!!! Ми всі здамо на ВКК!!!! У нас дуже дружні були між собою стосунки! Ми всі радились, рішали тести колективно!!! Всіх цілую!!!