Форум

Інформаційний ресурс

Подготовка к экзамену (продолжение)

Номер повідомлення:#391

Повідомлення Miri » 28 серпня 2009, 13:29

А по какому телефону вы звонили? В отдел нотариата? Просто я слышала про три недели
Miri

Номер повідомлення:#392

Повідомлення Rolexx » 28 серпня 2009, 13:30

НЕНУАШО, спасибо, я тоже думаю что это два дополняющих друг друга ответа! И самое радостное, что комиссия с этим тоже согласна!!!
Rolexx

Повідомлення: 110
Дякував (ла): 64 раз.
Подякували: 13 раз.

Номер повідомлення:#393

Повідомлення Venecial » 28 серпня 2009, 13:32

0
Venecial

Повідомлення: 127
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#394

Повідомлення Miri » 28 серпня 2009, 13:35

По новому положению документы подаються в минюст
Miri

Номер повідомлення:#395

Повідомлення Kisana » 28 серпня 2009, 13:37

Після здачі на ВККН документи треба особисто подавати в міністерство, або посилати поштою(ваше управління юстицчії тут ні до чого). Я посилала на Городецького, 13 (так як і скаргу). Нам також казали, що рішення буде за тиждень, але воно готувалося більше місяця. Так що можете не чекати поки його підпишуть, а подавати документи, посилаючись на рішення ВККН від 27.08.09 і все, не вказуючи № витягу(я звонила в міністерство - сказали так робити).Замовляйте довідку, готуйте документи і посилайте!!!
Kisana

Повідомлення: 207
Дякував (ла): 38 раз.
Подякували: 38 раз.

Номер повідомлення:#396

Повідомлення Venecial » 28 серпня 2009, 13:38

Да Miri вы правы вы же через ВКК сдали так что напрямую.
Venecial

Номер повідомлення:#397

Повідомлення masyolysik » 28 серпня 2009, 14:21

ПОЗДРАВЛЯЮ ВАС ВСЕХ, ОТ ДУШИ - УМНИЧКИ И МОЛОДЦЫ!!!!
masyolysik

Повідомлення: 36
Дякував (ла): 15 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#398

Повідомлення vesta » 28 серпня 2009, 14:33

ВСІХ, ХТО ЗДАВ ВІТАЮ! Ваші труди були оцінени правильно. Рада за вас!
vesta

Повідомлення: 147

Номер повідомлення:#399

Повідомлення Щучка » 28 серпня 2009, 14:46

Дорогие мои! я тоже сдала! даже без собедования! Не могу поверить своему счастью! Дай Бог каждому ощутить это счастье! Я еще в Киеве, приеду домой и обязательно все напишу! министр сказал что на этой ВКК результаты лучше, чем когда-либо! И в самом деле, сдали многие!
Щучка

Номер повідомлення:#400

Повідомлення silver » 28 серпня 2009, 14:46

ПОЗДРАВЛЯЮ ВСЕХ!!!! МОЛОДЦЫ!!! Ребята, кто сдал, помогите начинающему стажисту, скиньте какие есть наработки по тестам, задачам и т.д. silver.2008@mail.ru
silver

Номер повідомлення:#401

Повідомлення Щучка » 28 серпня 2009, 14:50

Miri, мы так с вами и не встретились, хотя были совсем близко! я не была в обещанном наряде, но и вы, как мне сказали, сдавали во второй группе!
Щучка

Номер повідомлення:#402

Повідомлення Miri » 28 серпня 2009, 15:01

Щучка я сдавала в первой группе долго искала Ваш наряд но так и не нашла. Вы когда будете подавать документы?
Miri

Номер повідомлення:#403

Повідомлення НЕНУАШО » 28 серпня 2009, 15:05

Я ж казав беріть журнал [qoute]Огоньок[qoute]!!!Щучка, Вітаю ВАС!!!!!!
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#404

Повідомлення Regina » 28 серпня 2009, 15:12

Усім привіт!!! Ще з 9 намагаюсь зайти на форум і ніяк не виходить (інтернет глючить). Нарешті добралась!!!! Здавала вчора в 2 групі. ЗДАЛА по тестах (співбесіди не було)!!!!!!!!!!!!!! Білет був складніший, ніж на КК. Поки пишу питання, які не зустрічались на форумі.1. На підтвердження виконання зобов'язання, кредитор повинен на вимогу боржника видати йому: а) договір про припинення б) лист-розрахунок [B]в) розписку[/B] ст.545ЦК.2. Після набрання законної сили рішенням про оголошення ф.о померлою суд: а) надсилає рішення відповідному органу державної реєстрації актів цивільного стану б) надсилає рішення відповідному органу державної реєстрації актів цивільного стану, а також до нотаріуса за місцем відкриття спадщини [B]в) надсилає рішення відповідному органу державної реєстрації актів цивільного стану, а також до нотаріуса за місцем відкриття спадщини, а внаселеному пункті, де немає нотаріуса, - відповідному органу м.с. [/B] ч.2 ст.249 ЦПК
Regina

Номер повідомлення:#405

Повідомлення Regina » 28 серпня 2009, 15:30

1. Спадковий реєстр - це: електронна база даних, яка містить [B]відомості про заповіти, спадкові договори, спадкові справи та видані свідоцтва про право на спадщину.[/B] п.1.2 Положення про Спадковий реєстр. Тільки цей варіант правильний!!! 2. Розмір обов'язкової частки у спадщині може бути зменшений ???? КИМ???? Варіантів не пам'ятаю. Правильний: [B]Судом[/B]!!! ч.2 ст.1241 ЦК В мене було 2 тести з таким питанням, але з різними варіантами відповіді, але варіант вірний тільки цей. 3.Іотекодавець - [B]це особа, яка передає в іпотеку нерухоме майно для забезпечення виконання власного зобов'язання або зобов'язання іншої особи перед іпотекодержателем[/B]. ст.1 ЗУ Про іпотеку. Теж було 2 тести з таким питанням, але з різними варіантами відповіді, але варіант вірний тільки цей.
Regina

Номер повідомлення:#406

Повідомлення jumeirah » 28 серпня 2009, 15:32

Всім АКТИВІСТАМ вітання! Ви дійсно цього варті, так готувалися, тай рівень відповідний. Пишіть нам будь-ласка все те, що не зустрічалося раніше. ЧЕКАЄМО
jumeirah

Номер повідомлення:#407

Повідомлення Venecial » 28 серпня 2009, 15:43

Щучка вы молодец УРА!!!!!!!!!!!!!!! Очень рада за вас! еще раз подтвердили квалификацию!!!!!
Venecial

Номер повідомлення:#408

Повідомлення Regina » 28 серпня 2009, 15:45

До речі, УСІМ ФОРУМЧАНАМ ВЕЛИКЕ СПАСИБІ за допомогу. Ще були такі тести з нових: 1. Якщо майно дружини, чоловіка за час шлюбу істотно збільшилося у своїй вартості внаслідок спільних трудових чи грошових затрат або затрат другого з подружжя, воно: а) є спільною сумісною власністю подружжя [B]б) може бути визнане за рішенням суду об'єктом права спільної сумісної власності подружжя[/B] ч.1 ст62 СК в) є особистою власністю. 2. Якщо один із подружжя своєю працею і (або) коштами брав участь в утриманні майна, належного другому з подружжя, в управлінні цим майном чи догляді за ним, то дохід (приплід, дивіденди), одержаний від цього майна: а) є спільною сумісною власністю подружжя б) є особистою власністю. [B]в) може бути визнане за рішенням суду об'єктом права спільної сумісної власності подружжя.[/B] ч.2 ст62 СК
Regina

Номер повідомлення:#409

Повідомлення Regina » 28 серпня 2009, 15:57

1. Апостиль -це....... 2. Кому може бути виданий дублікат виконавчого листа або судового наказу...... [B]за заявою стягувача або подання державного виконавця.[/B] ч.1.ст370 ЦПК 3. Судові витрати складаються з ...... [B]судового збору та витрат, пов'язаних з розглядом справи [/B]ст.79 ЦПК 4. Розмір плати за проставлення Апостилю.......[B]3 н.м. (51 грн)[/B]
Regina

Номер повідомлення:#410

Повідомлення Venecial » 28 серпня 2009, 15:59

silver открывайте тему І знову про іспит там выложены тесты
Venecial

Номер повідомлення:#411

Повідомлення Regina » 28 серпня 2009, 16:03

1.Особи, які беруть участь у справах позовного провадження .......[B]сторони, треті особи, представники сторін, представники третіх осіб [/B]ст.26 ЦПК 2. Розмір резервного фонду господарського товариства: а) 35% б) 25% в) 30% Я вибрала віріант Б, хоча тест дурнуватий. 3. Особи, які мають право на спадкування за законом та за заповітом ..... с. 1222 ЦК
Regina

Номер повідомлення:#412

Повідомлення НЕНУАШО » 28 серпня 2009, 17:47

Legal-solutions.Ви тут. Порадуйте нас!!!!!
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#413

Повідомлення Legal-solutions » 28 серпня 2009, 17:59

Всім привіт!!!!! Я теж здала!!!!!! Йшла на співбесіду, яка тривала може 20 секунд - навіть не сказали який у мене результат спитали по документу який був в білеті: Заповіт помилки, дата народження заповідача вказ. лише рік, заповідаю пенсію аліменти, допомоги які мені належать, спадкоємець вказаний Івано Іван Іванович без року народження, помилки в посвідчув. н7аписі.Тести:власником плодів доходів дивід.є той з подружжя якого річ плодоносить (неправ. переход у спільну часткову, є власністю подружжя) подивівться переказний вексель може бути виданий строком у платежу: на таку то дату від предявлення (варіантів не памятаю), нотаріус може видати з депозиту кошти і цінні папери за дозволом крелдитора або рішенням суду, якщо нот документ не підписується особою яка звернулась до нотаріуса, виправлення в цьому документі де мають бути застережені: в кінці посвід. напису, після печатки і підпису нотаріуса, з наступним проставленням печатки і підпису (прав. вар не знаю бо роботу недивилась) - шукайте, дитигна якщо проживає окремо від батьків: є членом сімї, не є, є за умови її реєстрації з батьками (вірно є членом сімї), страхування, обєкта іпотеки, майновий поручитель відповідає виключно в межах вартості обєкта іпотеки, права іподекодавця, якщо д-сть нотаріуса зупинена і відсутній нотаріус, який його заміщає, які нот. дії він має право вчиняти, допомога особі яка почала нот. д-сть здійснюється - [U]на його прохання,[/U] були ще вар. протягом 6 місяців, але не пізніше одного року з моменту поч. д-сті і ще якийсь - не памятаю. Все так сумбурно ще згадаю - напишу. Задача - з форуму. Запитуйте - радістю відповім.ВСІХ ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ!!!!! УСПІХІВ ВСІМ ХТО ГОТУЄТЬСЯ - ВИТРИМКИ І УДАЧІ!!!!!!!
Legal-solutions

Повідомлення: 1141
Дякував (ла): 3028 раз.
Подякували: 860 раз.

Номер повідомлення:#414

Повідомлення НЕНУАШО » 28 серпня 2009, 18:02

Вітаємо!!!!!!!!!!
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#415

Повідомлення Legal-solutions » 28 серпня 2009, 18:11

Ще було які землі належать до державної власності (всі крім приват і комунальної), які правоч. не може вчиняти опікун - поруки і дарування від імені мілолітн., неповноліт. на які землі діє мораторій (А)фермерські, Б)садівництво, В) ОСГ... ПРАВИЛЬНИЙ в)., вартість апостилю, строки видачі, за пр Все не памятаю більше... Ще до тепер не можу повірити що все позаду. Дякую щоро всім хто викладав тести, задачі. Хто готується уважно прочитайте всі тести з форуму бо вони й зустрічаються у білетах!
Legal-solutions

Номер повідомлення:#416

Повідомлення Legal-solutions » 28 серпня 2009, 18:22

[U]ДЛЯ КЕТ[/U]Щодо спірних тестів: можна підійти коли Ви будете здавати роботу і вказанти що цей тест - проблемний (наприклад про поновлення строків на кас. оскарження) вони ставлять там ? і перевіряють самі - не по ключі. У мене було пит. Про найм житла юридичною особою - для проживання б-я фіз. осіб - вірно було в ключі і ця в-дь відповідає ЦК, і вар.б) тільки фізичним особам ПІБ яких вказано у договорі - по інструкції. - правда роботу тим хто йшов на співбесіду не показували і я не знаю про подалюшу долю цього тесту.
Legal-solutions

Номер повідомлення:#417

Повідомлення Кет11 » 28 серпня 2009, 18:31

Legal-solutions спасибо, и еще раз поздравляю от всей души!
Когда жизнь дает тебе сотни причин чтобы плакать, покажи ей, что у тебя есть тысячи причин чтобы улыбаться.
Кет11

Повідомлення: 167
Дякував (ла): 75 раз.
Подякували: 64 раз.

Номер повідомлення:#418

Повідомлення mosya » 28 серпня 2009, 20:03

Всем кто сдал - искренние поздравления! Вы молодцы!
mosya

Повідомлення: 504
Дякував (ла): 12 раз.
Подякували: 69 раз.

Номер повідомлення:#419

Повідомлення ELKA » 28 серпня 2009, 20:52

Поздравляю всех, кто сдал на ВКК! Умнички!!!
ELKA

Номер повідомлення:#420

Повідомлення Натік » 28 серпня 2009, 20:56

Вітаю всіх хто здав! Ви того варті! Молодці!!!!
Натік

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]