Номер повідомлення:#413
Legal-solutions
» 28 серпня 2009, 17:59
Всім привіт!!!!! Я теж здала!!!!!! Йшла на співбесіду, яка тривала може 20 секунд - навіть не сказали який у мене результат спитали по документу який був в білеті: Заповіт помилки, дата народження заповідача вказ. лише рік, заповідаю пенсію аліменти, допомоги які мені належать, спадкоємець вказаний Івано Іван Іванович без року народження, помилки в посвідчув. н7аписі.Тести:власником плодів доходів дивід.є той з подружжя якого річ плодоносить (неправ. переход у спільну часткову, є власністю подружжя) подивівться переказний вексель може бути виданий строком у платежу: на таку то дату від предявлення (варіантів не памятаю), нотаріус може видати з депозиту кошти і цінні папери за дозволом крелдитора або рішенням суду, якщо нот документ не підписується особою яка звернулась до нотаріуса, виправлення в цьому документі де мають бути застережені: в кінці посвід. напису, після печатки і підпису нотаріуса, з наступним проставленням печатки і підпису (прав. вар не знаю бо роботу недивилась) - шукайте, дитигна якщо проживає окремо від батьків: є членом сімї, не є, є за умови її реєстрації з батьками (вірно є членом сімї), страхування, обєкта іпотеки, майновий поручитель відповідає виключно в межах вартості обєкта іпотеки, права іподекодавця, якщо д-сть нотаріуса зупинена і відсутній нотаріус, який його заміщає, які нот. дії він має право вчиняти, допомога особі яка почала нот. д-сть здійснюється - [U]на його прохання,[/U] були ще вар. протягом 6 місяців, але не пізніше одного року з моменту поч. д-сті і ще якийсь - не памятаю. Все так сумбурно ще згадаю - напишу. Задача - з форуму. Запитуйте - радістю відповім.ВСІХ ВІТАЮ ВІТАЮ ВІТАЮ!!!!! УСПІХІВ ВСІМ ХТО ГОТУЄТЬСЯ - ВИТРИМКИ І УДАЧІ!!!!!!!