Номер повідомлення:#520
TiGra
» 23 вересня 2009, 11:55
Так довго писала ,і все кудись ...Документ був трохи прикольним,тому що може неоднозначно трактуватися взагаліКомпетентним органам Об Арабських ЕміратівПібПІБ,що зареєстровані,,,,,,ЗАЯВАМи,ПІБ та ПІБ,батьки [U]малолітньої[/U] дитини ПІБ, що народилась [U]10.10.1993[/U] року,даємо свою згоду на виїзд нашої дитини з метою відпочинку за кордон до Об Арабських Еміратів в супроводі представника авіаліній,який [U]візьме на себе зобовязання [/U]повернути нашу дитину до України після перебування її в Об Ар Емір,яке відбудеться з 10.07.2008 р.до 10.09.2008 р.20.06.2008 рокуПІДПИСИ20 червня 2008 року, місто Киів, Україна. Я, Філько Т.В., приватний нотаріус Київського міського нотар округу, [U]свідчу вірність [/U]підписів [U]батьків[/U], що зареєстровані м.Київ......., які особисто з'явилися до мене, відомі мені як особи, зазначені в цьому документі,підписали його у моїй присутності і належним чином підтвердили [U]підстави здійсненя зазначеної поїздки.[/U] Зареєстровано в реєстрі за N [U]33,34 [/U] Стягнуто 50 грн. плати за [U]ст.19ЗУ [/U][qoute]Про нотаріат[qoute] Нотаріус Печатка Підпис Можна сперечатися,можна казати,що повинно бути не так, однак такий документ складено,тому КРАЇНУ Компетентних органів я не підкреслила,т.як посвідчувальний для дії за кордоном (№87 у Правилах, який в документі не містить ПІБ батьків, що і підкреслила) а сперечання щодо зазначення ПІБ представника, то на практиці-вимагають нотріуси і правильно,мабуть,однак за Порядком виїзду ...за кордон повинно бути зазначено країну ,термін і в супроводі кого виїзджає дитина (дослівно не стоїть [qoute]із зазначенням ПІБ представника[qoute],тому не підкреслила, бо на практиці ні турфірма ні авіалінії не знають до останнього,хто буде задійснювати перевезення) Буду рада,якщо це комусь допоможе! Комісія просто супер!Я впевнена,що якби було бажання [qoute]завалити[qoute] - не фиг делать,одним питання можна вибить людину з колії,однак цього не відбулось,і ті,хто пішов на співбесіду з другої групи,всі пройшли.