Форум

Інформаційний ресурс

ЭКЗАМЕНЫ (продолжение продолжения:))

Номер повідомлення:#751

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 01:28

Я от всей души желаю вам завтра успеха! Соберите последние силы. Поверьтев СЕБЯ так, как никогда до этого не верили. [B]Нет ничего невозможного. [/B]
Пока существует пространство,

Пока живые живут,

Да буду и я вместе с ними

Страданий рассеивать тьму.
Busechka :)

Повідомлення: 2001
Дякував (ла): 4335 раз.
Подякували: 4480 раз.

Номер повідомлення:#752

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 01:30

natamax, что же они так тянут? До последнего, можете и срок пропустить. сколько там до 5го осталось...

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#753

Повідомлення Mileno4ka » 30 вересня 2009, 01:31

Busechka :), Вы правы, нужно идти спать, как говорится [qoute]перед смертю не надишишся[qoute].Желаю всем успехов в учёбе.Но напоследок всё-таки по поводу теста [QUOTE]Державне мито за проставлення апостилю:а) 5 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян(85грн.)б) 3 неоподатковуваних мінімуми доходів громадян(51 грн.)в) 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (170 грн.)[/QUOTE]Я читала, что 3 н.м. для физ. лиц и 5 н.м. для юр. лицBusechka :), а как Вы на него ответили?
Mileno4ka

Повідомлення: 156
Дякував (ла): 3 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#754

Повідомлення Mileno4ka » 30 вересня 2009, 01:37

Busechka :), спасибо за поддержку и за пожелания! Мне очень помогало общение с Вами на форуме. Вам всем желаю удачи!!! и как красиво говорится по-украински - [qoute]натхнення і наснаги[qoute].
Mileno4ka

Номер повідомлення:#755

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 01:40

я бы ответила 51 гривна. Не знаю почему. :) отдыхайте, Милена. Все что могли, Вы сделали. Закрывайте глаза и помедитируйте о море, огне, воде и о том, что Вас успокаивает.

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#756

Повідомлення ртл » 30 вересня 2009, 01:51

[B]Milena[/B]Дякую, що заставили всіх нас ще повторити все про апостиль, бо руки не доходять. А плата справді -3 н.м. для физ. лиц и 5 н.м. для юр. лиц.Але Вам давно пора спати!!! Я буду щиро за Вас вболівати, щоб попався легкий білет і їх відповіді співпали з Вашими. Не переживайте! Все буде добре!!!
ртл

Номер повідомлення:#757

Повідомлення Mileno4ka » 30 вересня 2009, 01:59

Спасибо ещё раз огромное Всем!!!!! Пошла спать.
Mileno4ka

Номер повідомлення:#758

Повідомлення wart » 30 вересня 2009, 12:33

Всім привіт.для Busechka :)Чому Ви дали відповідь [qoute]а[qoute] на 568 тест.Мені здається, що вказана конвенція не регулює порядок оформлення спадкових справ. Тому відповідь [qoute]б[qoute].Можливо я щось пропустив чи неуважно прочитав. Поясніть, будь ласка.
wart

Номер повідомлення:#759

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 13:03

wart, доброе утро! Если Вы внимательно посмотрите, то увидите, что я не писла ответа на эти вопросы :)

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#760

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 13:05

Кстати, я сегодня рылась в старых ветках и вот что нашла: По-моему, очень интересно. А ка бы Вы ответили на эти вопросы? yuliya-msg 09.09.2008, 14:23 №311 КористувачПовідомлень: 20З нами: 09.09.2008 Lula, у меня тоже был вопрос про нормативную денежную оценку зем. участков. Там по-моему варианты ответов были: а. необходима при заключении договора пожизнен. сод-я, б. договор мены зем. участков на др. недвижимость в. покупка земли. Так, я ответила вариант (а), комиссия сказала это не правильно, а правильно - (б).Ещё, я нашла у них ошибку!!!Вопрос: нотаріальний округ визначаэться:а. відповідно до адміністративно-територіального поділу Україниб. за заявою нотаріуса на його бажанняв. за заявою нотаріуса відповідно до адміністративно-територіального устрію УкраїниЯ ответила (а). Говорят опять неправильно - верный ответ (в).В Законе (а)!!!Стаття 25. Нотаріальний округ Нотаріальний округ визначається управлінням юстиції за заявою нотаріуса відповідно до адміністративно-територіального поділу України. В містах, що мають районний поділ, округом діяльності нотаріуса є територія відповідного міста.

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#761

Повідомлення wart » 30 вересня 2009, 13:20

В 743 пості Ви писали, що відповіді співпадають, тому я й звернувся до Вас.Все таки, яка Ваша відповідь на цей тест? Дякую.
wart

Номер повідомлення:#762

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 13:25

честно говоря, я всегда считала, что а. И все так полагают. Этот тест почему-то ни у кого сомнений не вызывал. Может имеется ввиду, что оформляется наследство в какой стране - по движ/недвиж?

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#763

Повідомлення devjuli » 30 вересня 2009, 13:28

Доброго дня всім всім всім. Підскажіть таке, чи є ще таке Свідоцтво про оголошення секретного заповіту ?????
devjuli

Номер повідомлення:#764

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 13:29

и вот еще нашла на спорный вопрос: Договір пожертви НЕРУХОМОГО майна набуває чинності:А) з прийняттям та нот.посвідБ)з прийняттямВ)нот.посід.?ч.2 ст.729 ЦК говорит про [qoute]є укладеним з моменту прийняття пожертви [qoute]ч.3 -про те що [qoute]до договору пожертви застос.полож.про договір дарування,якщо інше не передб.законом.[qoute]а как бы ответили на такой вопрос: Договір пожертви НЕРУХМОГО майна набуває чинності: А) з прийняттям та нот.посвід Б)з прийняттям В)нот.посід.? ч.2 ст.729 ЦК говорит про [qoute]є укладеним з моменту прийняття пожертви [qoute]ч.3 -про те що [qoute]до договору пожертви застос.полож.про договір дарування,якщо інше не передб.законом.[qoute] Danna 08.04.2009, 10:00 №655 КористувачПовідомлень: 178З нами: 10.09.2008 Lusin Когда отвечала на этот вопрос, то пришла к выводу (который подтвердили другие стажеры и некоторые нотариусы) о том, что правильный ответ а) [qoute]з прийняттям та нот. посвідченням[qoute] я выбрала ответ В)

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#765

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 13:33

devjuli, здравствуйте! Давно не видела Вас здесь. На Ваш вопрос - я знаю только форму №14 - протокол оголошення секретного заповиту

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#766

Повідомлення маг » 30 вересня 2009, 13:40

Майновий поручитель несе відповідальність перед іпотекодержателем:а) в межах вартості предмета іпотеки б) в межах кредитної заборгованостів) в межах, визначених кредитором.Відповідь а? Не можу конкретно визначити із ст. 11 ЗУ [qoute] Про іпотеку[qoute].
маг

Номер повідомлення:#767

Повідомлення devjuli » 30 вересня 2009, 13:46

Busechka :), запрацювалася я і вирішила абстрагуватися від навчання, а тепер, коли стало відомо, що іспит КК вже на носі , то почала знову ритися)))))) На безкінечні дискусії з приводу моменту набуття права власності знайшла таке у ЮРИДИЧНИХ КОНСУЛЬТАЦІЯХ на сайті МЮУ Враховуючи наведене та аналізуючи положення статей 657 (договір купівлі-продажу), 715 (договір міни), 719, 722 (договір дарування), 729 (договір пожертви), 732 (договір ренти), 748 (договір довічного утримання) Цивільного кодексу України право власності на нерухоме майно за договорами дарування та пожертви виникає у набувача з моменту нотаріального посвідчення цих договорів та отримання дарунка чи пожертви. Право власності на нерухоме майно за договорами купівлі-продажу, міни, ренти та довічного утримання виникає у набувача з моменту нотаріального посвідчення та державної реєстрації цих договорів. При цьому не слід забувати, як вже вище зазначалось, про необхідність державної реєстрації права власності на нерухому річ (за винятком земельної ділянки) в бюро технічної інвентаризації.http://www.minjust.gov.ua/0/8160
devjuli

Номер повідомлення:#768

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 13:55

да, праивльный ответ А

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#769

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 13:57

маг, что здесь непонятного ? ст 11 Майновий поручитель несе відповідальність перед іпотекодержателем за невиконання боржником основного зобов'язання виключно в межах вартості предмета іпотеки. devjuli, О!!! Спасибо огромное. Теперь сомнений нет!

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#770

Повідомлення devjuli » 30 вересня 2009, 14:08

Busechka :),будь-ласка!!!!!!! Стосовно тесту586. Які питання щодо нотаріальної діяльності врегульовані Конвенцією про правову допомогу і правові відносини в цивільних, сімейних та кримінальних справах від 22 січня 1993 року:а) оформлення спадкових справ, вжиття заходів до охорони спадкового майна, звільнення від консульської легалізаціїб) звільнення від консульської легалізаціїв) оформлення спадкових справ та звільнення від консульської легалізації.Тут А точно, дивіться частину 5 розділу 2 конвенції, яка врегульовує питання спадкування і охорони
devjuli

Номер повідомлення:#771

Повідомлення devjuli » 30 вересня 2009, 14:12

У світлі сьооднішніх змін, як відповідати на цей тестПро оголошення секретного заповіту:а) видається свідоцтвоб) складається протокол, який підписують нотаріус та свідки та видається свідоцтвов) складається протокол, який підписують нотаріус та свідки.
devjuli

Номер повідомлення:#772

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 14:14

Я бы выбрала В. хоть что-то доказать можно будет .

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#773

Повідомлення devjuli » 30 вересня 2009, 14:20

Ви знаєте, у нас така КК, що доказувати нічого й мріяти не можна!!!!! Але всеодно я вам вдячна, гарно спілкуватися з розумним форумчанином (пардон, форумчанкою))))))
devjuli

Номер повідомлення:#774

Повідомлення Busechka :) » 30 вересня 2009, 14:22

Merci :) это чувство взаимно!

Пока живые живут,

Номер повідомлення:#775

Повідомлення ТаШ » 30 вересня 2009, 18:57

"308. Угоди про перехід права власності на земельні ділянки укладаються: а) в письмовій формі та підлягають реєстрації в органах державного земельного кадастру б) в письмовій формі та нотаріально посвідчуються в) в письмовій формі та підлягають реєстрації в державному реєстрі правочинів. 281. До якої групи відносяться дії, спрямовані на забезпечення правовідносин? А) Накладення заборони відчуження жилого будинку, квартири, дачі, садового будинку, гаража. Б) Видача свідоцтво про право власності на частку у спільному майні подружжя. В) Тотожності громадянина з особою, зображеною на фотокартці.Форумчане,помогите с вопросами! "
ТаШ

Номер повідомлення:#776

Повідомлення Крісті 81 » 30 вересня 2009, 19:32

308 б див. ст132 ЗКУ281 а Подумайте самі: не накладеш заборону при укладенні договору довічного утримання, набувач продасть, а відчужувач залишиться на вулиці. Треба ж якось забезпечити особу від настання несприятливих наслідків і т.д.
Крісті 81

Номер повідомлення:#777

Повідомлення Alexey » 30 вересня 2009, 21:26

Шановна громада скиньте мені будь-ласка на olyax@i.ua тести з відповідями на питання з метою перевірити свої відповіді. Просто немає часу листати увесь форум. Дякую.
Alexey

Повідомлення: 26
Дякував (ла): 2 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#778

Повідомлення НАФАНЯ » 01 жовтня 2009, 01:16

Ув. Alexey. Для того, чтобы сдать экзамен, нужно как раз готовиться по тестам без ответов. А листать весь форум, поверьте личному опыту, очень полезная вещь. Удачи.
НАФАНЯ

Номер повідомлення:#779

Повідомлення Черрі » 01 жовтня 2009, 01:45

Привіт всім, сьогодні здавала екзамен. Тести 80% з форуму, багато було у мене питань по іпотеці (особливо про звернення стягненння на предмет іпотеки - питань майже 6-7). Так що уважно читайте ЗУ [qoute]Про іпотеку[qoute] і майже на все звертайте увагу. Задача була з форуму, коли громадянин Росії помер в м. Суми (елементарно), а завдання шлюбний договір. Помилки: договір укладають особи, які тільки бажають зареєструвати шлюб, передача права мвласності на житловий будинок і землю під ним, виховання дітей в дусі..., договір набуває чинності з моменту нот. посвідчення, в посвідчувальному написі замість ініціалів ім[qoute]я та по-батькові нотаріуса.
Черрі

Номер повідомлення:#780

Повідомлення Mileno4ka » 01 жовтня 2009, 01:57

Привет форумчане!!! Сегодня сдавала экзамен. 90 % вопросов из тех, которые встречались на форуме среди 800, а также в сообщениях ребят, которым попадались новые тесты. Мне попались три теста которых я не встречала на форуме (дословно вопросы и варианты ответов не помню) и ответы на которые я дома проверяла:Первый из этих вопросов звучал так: [B]Трасат може вимагати, щоб вексель був повторно йому пред'явлений: [/B] и три варианта, я [U]ответила правильно[/U], хотя сомнивалась до тех пор, пока не проверила дома по Конвенции, потому-что к этому вопросу готова не была. Запоминайте правильный ответ! Конвенція, якою запроваджено Уніфікований Закон про переказні векселі та прості векселi07.06.1930, Конвенція, Ліга НаційСтаття 24Трасат може вимагати, щоб вексель був повторно йому пред'явлений [B][U]наступного дня після першого пред'явлення. [/U][/B]Заінтересовані особи не можуть посилатися на те, що ця вимога не була виконана, якщо тільки про цю вимогу не було згадано у протесті.Держатель векселя не зобов'язаний передавати трасату вексель, пред'явлений для акцепту.Второй вопрос касался выдачи свидетельства в случае прзнания [qoute]спадщини відумерлою[qoute]. Варианты ответов были разные и по-моему не 3, а 5 вариантов: -свідоцтво видається органам місцевого самоврядування, -фінансовому органу,-свідоцтво не видається... остальніе не помнюЯ ответила, что свидетельство не выдаётся....В ответе на этот вопрос я тоже сомневалась. Дома почитала коментарий к ст. 1277 ЦКУ в 12 томе научно-практического коментария к ЦКУ под редакцией И.В. Спасибо-Фатеевой, цитирую:[B][I][qoute]Судове рішення про визнання спадщини відумерлою слід розглядати як правовстановлюваний документ, а тому потреба в подальшому нотаріальному чи іншому оформленні прав теріторіальної громади та/або видачі іншого правовстановлюваного документа загалом відсутня[qoute][/I][/B]Третий вопрос на который я небыла готова ответить, хотя читала не один раз Конвенцию, звучит дословно так:Договірні Сторони зобов'язуються пересилати один одному свідчення про реєстрації актів цивільного стану, документи про освіту, трудовий стаж і інші документи, що стосуються особистих або майнових прав і інтересів громадян запитуваної Договірної Сторони й інших осіб, що проживають на її території. Конвенція про правову допомогу і правові відносини у цивільних, сімейних і кримінальних справах (укр/рос)22.01.1993, Конвенція, Співдружність Незалежних Держав (СНД)Стаття 14 Пересилання документів про цивільний стан і інших документівДоговірні Сторони зобов'язуються пересилати один одному [B][I]на прохання без перекладу і безкоштовно [/I][/B]свідчення про реєстрації актів цивільного стану, документи про освіту, трудовий стаж і інші документи, що стосуються особистих або майнових прав і інтересів громадян запитуваної Договірної Сторони й інших осіб, що проживають на її території. [B][I](ответ дословный)[/I][/B]Задача была по наследству- вполне нормальная. Документ был - [qoute]Договір про визначення розміру часток...[qoute]. Ошибки были в том, что: 1. Квартира принадлежала собственникам на основании [B][U]спільної часткової власності [/U][/B] 2-3. было 2 сособственника, от одного из них действовала поверенная, которую согласно договору включили в число тех, на кого делилась квартира. В итоге, вместо 2-х сособственников квартиры нарисовалось [B][U]три человека[/U][/B], вместо 1/2 каждому получилось [B][U]по 1/3[/U][/B]4. Оценка имущества - [B][U]со слов сособственников[/U][/B]5. по результатам заключения данного договора сособственники должны были владеть квартирой согласно законодательства [B][U]про спільну сумісну власність[/U][/B]6. Было указано, что этот договор является [B][I]самостоятельным правоустанавливающим документом[/I][/B]Ещё подчеркнула 3 ошибки, но сейчас смутно помню.Надеюсь это вам хоть немного поможет при подготовке и сдаче экзамена. Желаю удачи!!!!![U][B]ртл,[/U] Вам завтра Сил!!!! Терпнения!!! Удачи - она очень нужна!!! [/B]
Mileno4ka

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів