Номер повідомлення:#1
Irnina
» 06 жовтня 2009, 17:14
Відповідно до п.151 Інструкції [QUOTE]При посвідченні довіреності на ведення справи в суді нотаріус [B]роз'яснює [/B]довірителю, що уповноважена особа (представник) вправі вчиняти від його імені усі процесуальні дії. Обмеження повноважень представника щодо вчинення конкретних процесуальних дій мають бути обумовлені в довіреності[/QUOTE]І в узагальненні Тернопільського ГУ є таке:[qoute][QUOTE]При посвідченні довіреностей на ведення справ в суді, нотаріусами в порушення вимог ст.44 ЦПК України та п.151 Інструкції, довірителю не [B]роз’яснюється[/B], що уповноважена особа вправі вчиняти від його імені усі процесуальні дії. Обмеження повноважень представника щодо вчинення конкретних дій не обумовлюються в довіреностях[/QUOT[qoute].Я вважала достатнім при передачі всіх повноважень просто вказати це в тексті довіреності /[qoute]уповноважую ХХХХ бути моїм представником у судових органах України будь-якої ланки [B][U]з усіма [/U][/B]необхідними для того повноваженнями, які надано мені законом як позивачу та/чи потерпілому, відповідачу, третій особі, у тому числі .../[qoute] Колеги, чи пишете Ви окремо про те, що „мені нотаріусом розяснено, що за цією довіреністю представник вправі вчиняти від мого імені усі процесуальні дії, оскільки обмеження повноважень представника щодо вчинення конкретних процесуальних дій мною в цій довіреності не обувлено[qoute]? Або, якщо представник обмежив повноваження, – „мені нотаріусом розяснено, що за цією довіреністю представник вправі вчиняти від мого імені усі процесуальні дії, за винятком обмежень, вказаних вище”.Як це текстуально викладаєте. Поділіться зразком.