Номер повідомлення:#95
Nataly
» 07 жовтня 2009, 17:01
Моє завдання на іспиті:УКРАЇНА СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО НА СПАДЩИНУ ЗА ЗАПОВІТОМ Місто Київ, [B][U]12.06.2009 [/U][/B] [I](число, місяць, рік словами)[/I] Я, Журавльова В.С. [I](прізвище та ініціали[/I]) державний нотаріус Київської міської нотаріальної контори посвідчую, що на підставі заповіту, посвідченого 22 травня 2005 року приватним нотаріусом Малінкіною В.А. і зареєстрованого в реєстрі за № 123, спадкоємцем 3/4 земельної ділянки зазначеної в заповіті Іванової Тамари Миколаївни, яка померла 12 грудня 2008 року, є її дочка Іванова Катерина Степанівна, яка проживає в м.Києві, вул..Городецького 11, кв.3 Спадкове майно, на яке в указаній частці видано це свідоцтво, складається з:[B][U]3/4 земельної ділянки[/U][/B] [I][I](указується все майно, на частку якого видане свідоцтво, та дається його характеристика[/I])[/I] , що знаходиться у слелищі Куманьки, Бродицького району, Київської області. Площа ділянки [B][U]3 га 55 м[/U][/B], сільгосппризначення належала Івановій Т.М. [B][U]на підставі рішення Бродинської сільської ради Київської області [/U][/B]від 22.04.2008 року № 541, зареєстрованого в Реєстрі……. під номером 455 22 квітня 2008 року. Вартість земельної ділянки відповідно до [B][U]експертно-грошової оцінки [/U][/B]складає 344 056 грн. Свідоцтво про право на спадщину на [B][U]3/4 земельної ділянки видане Івановій К.С.[/U][/B] та на 1/4 земельної ділянки [U][B]Іванову І.С. ([/B][/U]прізвище, ім'я, по батькові спадкоємця) Це свідоцтво про право на спадщину за заповітом [B][U]підлягає заміні на державний акт[/U][/B] на право власності на земельну ділянку. Спадкова справа № 2134/2008 Зареєстровано в реєстрі за № _3234-І______ Стягнуто державного мита [B][U]138 грн.18 коп. [/U][/B][I](неправильно пораховане мито)[/I]Нотаріус