Номер повідомлення:#11
Машмала
» 12 жовтня 2009, 16:49
Прямої заборони немає на посвідчення такого договору за участю представника! Але мені здається договір довічного утримання все ж таки специфічний вид договору, де мова йде не тільки про перехід права власності на майно, а й про побудову майбутніх стосунків між сторонами, маю на увазі догляд та утримання, в випадках посвідчення такого договору, на мою думку, необхідно приділяти велику увагу саме умовам договору, і впевнитись щоб сторони їх однаково розуміли і погоджувались! Ви цю довіреність бачили? як на ваш розсуд, достатньо там виписані істотні умови? тому що мені здається у цьому випадку умови договору не можуть визначатись представником самостійно і на його розсуд! Щодо розірвання договору в судовому порядку по довіреності я думаю неможливо, по-перше тому що основна дія вже буде виконана, договір посвідчено по-друге, яким чином представник може стверджувати про неналежне виконання обов'язків, це ж вирішує довіритель-відчужувач, чи належно стосовно нього набувачем виконуються умови договру...