Номер повідомлення:#4
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ
» 27 жовтня 2009, 16:31
"Вважаю, треба уніфікувати форми 85 та 93на мій погляд, це приблизно так: [qoute]_____[qoute]___________ ___року, місто (селище) _______найменування населеного пункту, області____________________ області, Україна. Я,___________прізвище, ім'я, по батькові______________, нотаріус __________найменування нотаріальної контори (бюро)________________________ засвідчую справжність підпису гр._______/посада, прізвище, ім'я, по батькові представника юридичної особи/ ______________________________________, що проживає ______________________/адреса/______, котрий (а) діє від імені ________________________________/найменування юридичної особи/ _____________, котрий (котра) особисто з'явився(лась) до мене, відомий(а) мені як особа, зазначена в цьому документі, підписав(ла) його у моїй присутності і належним чином підтвердив(ла) оформлення цього документа.. Правоздатність _________________найменування юридичної особи______________________ і повноваження його (її) представника перевірено. Особу гр._________________прізвище та ініціали______________,який (яка) підписав(ла) заяву, встановлено. Зареєстровано в реєстрі за №_________ Стягнуто __________________________ (державного мита, плати) Нотаріус __________________ Печатка Підпис"