Номер повідомлення:#19
Cuba
» 05 листопада 2009, 22:56
Я не вижу, какое именно наступает обстоятельство непреодолимой силы у кредитора по кредитному договору. В общем-то свои обязательства по Договору он уже исполнил: кредит заемщику предоставлен, график погашения утвержден. Алес.[QUOTE]Начнут стягивать[/QUOTE][B]Стягивать начнут. И бить будут[/B]. Вот что заявил во время круглого стола в октябре 2009г Голова правліня «ВТБ Банку» (Україна) Вадим ПУШКАРЬОВ: [qoute]Не маючи можливості вирішити питання повернення боргів цивілізованим юридичним шляхом, банки муситимуть звертатися до криміналітету — це буде їхній останній крок. З іншого боку, і це вже почалося, боржники, яких починають «щемити» по повній програмі, теж звертаються до криміналітету. Ось де, я гадаю, відкриється скринька Пандори і розпочнеться одночасно і судове, і кримінальне свавілля. Фільм «Бандитський Петербург» здаватиметься усім доброю казкою.....В банкірів залишається лише один шлях: зціпити зуби, зібрати всі сили, [B]рвати несумлінних боржників[/B] і виживати[qoute]Газета [qoute]дзеркало тижня[qoute] № 40 (768) 17 — 23 жовтня 2009 http://www.dt.ua/2000/2040/67475/По поводу:Україна - 58,0%[QUOTE]Ну и что? Это смертельно?[/QUOTE]Нет, это не смертельно, это- дефолт. Но как показал опыт Исландии: жизнь после дефолта существует:))По поводу:[QUOTE]стукнут вас другим концом вашей же палки![/QUOTE]-ну эт не ко мне, эт к Льолику....Поскольку тема исчерпала себя, протягиваю руку всем оппонентам.Далее-текст только для мальчиков. [B]Банк пише КЛІЄНТУ[/B]:Шановний КЛІЄНТ!Як Вам відомо, на ринку фінансових ресурсів жопа повна, НБУ міняє ставку такчасто, як порядна блондинка труси, ми понавидавали кредитів, зрубали трохибабла, бабло пішло на б...дєй і Хеннесі... кароч, думали, що баблавистачить тим лохам, які в нас розмістили депозити, але кинулись рахувати -сцуко, не ффатає!!! Ну, депозити тим лохам все одно невідомо, коли віддамо, алебабло нам зараз треба, бо коньяк і курорти дорожчають.У зв'язку з цим, чи не були б Ви так ласкаві напрягти Вашу дупу, іроздуплитися нам не на 15% річних, які ми Вам по кредиту дали, а, скажем, змоменту отримання цього листа вважати відсотковою ставкою 25%? О!!Кароч, ми тут вносимо зміни, то шоб ви були в курсі, ага. Якщо ж Ви з підвищеннямвідсоткової ставки не згодні - тоді несіть нам всю суму боргу по кредиту, ійух з Вами.З повагою, топ-топ-топ менеджер банку [qoute]О.Б'Є.Банк[qoute][B]КЛІЄНТ пише банку:[/B]Шановні представники однієї з трьох найдавніших професій (як відомо, це -повії, лихварі і розбійники, виберіть самі, до кого Ви відноситеся, бо язатрудняюсь).Я, та вся моя сім'я гірко ридала над Вашим листом, де Ви описували труднощі,які настигли Вашу фінансову установу і Вас особисто. Щиро шкодуємо, що середцих проблем немає чуми, пожежі, землетрусу, безпліддя, снігової лавини,виверження вулкану, імпотенції та активної участі в мітингу на підтримкуНаталії Вітренко, який проводитиметься в Івано-Франківську. Чудово розумію,що якщо зараз не підняти відсоткову ставку по кредитах - то когось з Вашихтоп-менеджерів можуть підняти в повітря на намиленій краватці. І, звичайно,проникшись Вашими турботами - я категорично погоджуюся зі зміною відсотковоїставки. Але Ви пропонуєте з 15% річних збільшити до 25% річних, а япогоджуюся з 15% річних збільшити до 15,01% річних.У зв'язку з цим, як бачите, я не висловив заперечень проти факту збільшеннявідсоткової ставки, тому не повинен нести і достроково погашати всю сумукредиту. Разом з тим, я, приймаючи Вашу пропозицію про збільшеннявідсоткової ставки, даю згоду на її збільшення виключно до 15,01% річних, щой прошу відобразити в тому іншомовному документі, який Ви нарекли [qoute]Договор опрєдоставлєніі займа[qoute].І в сраці я Вас маю. КЛІЄНТ