Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТИ (з 28.10.09)

Номер повідомлення:#481

Повідомлення 01.10здаю » 13 листопада 2009, 12:41

Доброго дня!щойно з потяга - був на вишці вчора.на письмовому іспиті попалось багато незнайомих тестів, а знайомі були настільки спотворені, перекручені і з іншими варіантами відповідей, що їх зразу і не розумів.документ - договір іпотеки - помилки восновному в повноваженнях сторін.результат не оголошувалаи. знаю тільки те, більше 40 балів, але менше 45, бо запросили співбесіду.питання зі співбесіди - процитувати 1 пункт постанови Про затвердження переліку документів, за якими стягнення заборгованості провадиться у безспірному порядку, після цього мене заклинило. ще були питання по веселях, питали дату смерті, якщо в свідоцтві вказано лише місяць і рік, що не може регулювати шлюбний контракт і ще к-ка питань. результат - не допущений до зайняття нот. д. (((Всіх, хто здав - ВІТАЮ!!!хто не здав - ми ще своє покажемо!!!
01.10здаю

Повідомлення: 45
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#482

Повідомлення Юлія-s » 13 листопада 2009, 12:45

Доброго дня Всім форумчанам! Вчора було ВКК. Хочу висловити величезну вдячність за Вашу доброзичливість та працелюбність! Ваша праця обов’язково буде матереалізована в удачу. Мені вчора також вона посміхнулася. Я відразу йшла на співбесіду і чекала майже до 16 00. Спочатку здавали екзамен. Потім багато пішло на співбесіду, здало більшість. Потім вже йшли ті, кого відразу викликали на співбесіду. Це були західні регіони точно був Хмельницьк, і ми Полтава. Із десяти – здало десять. Питання були зовсім різні і не пов’язані з роботою на КК. Хоча мені задавали, крім інших питань, дві задачі по спадщині за кодексом 2004р. (я завалилася на КК на задачі про спадкування за кодексом 1963р.). Члени ВКК тримають в руках нормативний документ, заходить особа і на якій сторінці відкрили, наприклад кодекс – те і питають. Потім знову писали тести вже представники донецького регіону, точно були з Луганської області.
Юлія-s

Номер повідомлення:#483

Повідомлення Юлія-s » 13 листопада 2009, 13:02

01.10здаю Я Вас памятаю вчора. Жаль. Але у Вас тепер величезний досвід і Ви обовязково будете переможцем тільки ВІРТЕ в це і керуйтеся лише холодним розсудком.
Юлія-s

Номер повідомлення:#484

Повідомлення Юлія-s » 13 листопада 2009, 13:09

Вітаю Кремечужан. Ви молодці і вчора це довели і їм. У мене залишився Ваш щасливий ЦК. Я хочу його повернути тільки не знаю Ваших адрес. Скиньте адресу на yurist.gs@gmail.com
Юлія-s

Номер повідомлення:#485

Повідомлення Юлія-s » 13 листопада 2009, 13:13

Наталка Полтавка дякую за підтримку!!!!!! Приємно бачити на форумі земляків.
Юлія-s

Номер повідомлення:#486

Повідомлення annwell » 13 листопада 2009, 13:55

Дорогесенькі мені «жителі» цього ЦІННОГО форуму!!!!Найперше хочу підтримати тих завзятих людей, які відстоювали до кінця свою позицію на ВКК, але , на жаль, яким не пощастило цього разу. ЖИТТЯ – це приємна і неприємна несподіванка. Але пам ятайте одне, сьогоднішня неприємність , завтра може для кожного з нас стати перемогою!!! Пам ятаєте славнозвісну аксіому Ф.Ніцше : «Все, що не вбиває нас, робить сильнішими!!!» . Може пафосно, але я в це ІСТИННО вірю. І всі,хто був на ВКК, вже достойні того, щоб назвали їх СИЛЬНІШИМИ! І не буду казати про співчуття, бо співчуття – це вияв якихось відчуттів до слабших, [B]а ВИ - СИЛЬНІ![/B]!!! А питання «допущено до нотаріальної діяльності» , всього-на-всього питання лише ЧАСУ!!!! ВІРТЕ!!!!!!!!!!!!
annwell

Повідомлення: 171
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 23 раз.

Номер повідомлення:#487

Повідомлення Наталка Полтавка » 13 листопада 2009, 13:55

Юлія-s, доброго ранку! Сподіваюся, що після вчорашніх випробувань і дні і вечори для Вас стануть добрими. Гарна звістка про Ваш особистий успіх та інших полтавчан дуже швидко долинула до рідного краю ще вчора ввечері. Молодці !!! Відпочивайте, святкуйте, приходьте до тями, одержуйте свідоцтво і будемо спілкуватися в телефонному режимі по робочих питаннях. Адже нотаріуси дружньо вирішують найскладніші практичні кросворди.
Наталка Полтавка

Номер повідомлення:#488

Повідомлення нюська » 13 листопада 2009, 13:59

Від щирого серця вітаю всіх тих хто здав іспит на ВКК, ви справжні герої!!!!!!!!!!!!!!!!!!У тіх в кого не вийшло, наснаги вам та впертості в навчанні, ми ще їм покажем!!!!!!!!!!!!! Виложіть будь ласка (якщо помятаєте звичайно) ті питання які визвали в вас сумління та ті яких не було на форумі, або відповіді к ним.
нюська

Номер повідомлення:#489

Повідомлення annwell » 13 листопада 2009, 14:30

Ще хочу привітати НАШУ «ДІАМАНТОВУ» ДЕСЯТКУ!!!!! Дівчаток, які були на співбесіді на ВКК. Так приємно побачити людей, які теж поділяють думку «КОЛИ ЧОГОСЬ ПРАГНЕШ, ОБОВ ЯЗКОВО ВОНО БУДЕ ТВОЇМ))))!!» Я Вас вітаю З ПЕРЕМОГОЮ перш за все на страхом, над очікуванням і невизначеністю протягом цього року , БО БАЖАНИЙ РЕЗУЛЬТАТ Є!!!!!! Вітаю ОКСАНКУ, ЯНУ, НАТАЛІЮ, АЛЛУ, ЮЛІЮ, РУСЛАНУ та усіх інших з «10». Також найщиріші побажання тим, хто зараз ТРІУМФУЄ))). ВИ – М-о-л-о-д-ц-і!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Мені теж пощастило !!! І вчора я зрозуміла ще дещо. ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ НЕ ПОТРІБНО БОРОТИСЬ, ПОТРІБНО ТІЛЬКИ ВИЗНАТИ, ЩО ВОНА ІСНУЄ. А СПРАВЕДЛИВІСТЬ ВЖЕ САМА ПОДБАЄ ПРО НАС)))))))))))))))))))!!!Це – факт!!!Принаймні, мій!!!Усім дівчатонькам викладаю свій емейл annwell@ukr.net. Пишіть.
annwell

Номер повідомлення:#490

Повідомлення НЕНУАШО » 13 листопада 2009, 14:31

annwell+1000.Всіх ВІТАЮ!!!
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#491

Повідомлення annwell » 13 листопада 2009, 14:38

НЕНУАШО, А ВИ- це окрема розмова!))))))))))))))))))Ми про Вас стільки вчора згадували. Справжній наставник!!!!А Ваш нік - це ПОЗИТИВНА БОМБА!!!!! Окреме ДЯКУЮ ВАМ!!!
annwell

Номер повідомлення:#492

Повідомлення sem » 13 листопада 2009, 14:41

Всім хто склав іспит на ВКК, прийміть мої найщиріші ВІТАННЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! annwell, в Вас я навіть не сумнівався, що Ви здасте, але наперед казати про це негоже, тож ПОЗДОРОВЛЯЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Що у Вас питали на співбесіді, чи задавав якісь питання міністр?Дуже прошу тих хто здавав по білетам, пригадати та написати про задачі та нові тести, які попалися!
sem

Номер повідомлення:#493

Повідомлення РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ » 13 листопада 2009, 14:57

Доброго дня!!!Щодо вчорашнього іспиту:Перша група — з 30 осіб, що писали тести - здало 10, ще 10 залишилося на співбесіду — пройшли не всі.Ті 10, яким одразу призначено співбесіду — усі пройшли.Друга група — з 31, хто писали тести 7 написали успішно (5 з них — Луганська область 3 приватних та 2 госи). Ще близько 15-ти пройшли по співбеседі.Вийшли ми з МЮ десь о 23-й годині.Я здала за результатами тестування — білет попався, на мій погляд, дуже легкий, але тести та відповіді дійсно були перекручені. Свій білет я здала другою, бо відповіла швидко. Задача була по місцю відкриття спадщини після померлого росіянина, у якого є майно у Росії та нерухоме і грошові заощадження в Україні. Завдання — довіреність - видана за «попереднім» усним договором доручення, не зазначено імені та по-батькові повіреного, на купілю ЗД «товарки», дійсна до «дата та ж, якою видана», ще і не словами прописана, 19 ЗУ «про нотаріат», у посвідчувальному написі зазначено місце видачі довіреності, посвідчена приватним нотаріусом міського «та районного» нот.округу.Цей форум дісно має дуже велике значення... тим, у кого ще все попереду раджу активно обговорювати спірні питання, перечитувати законодавство, що їх регулює, сперечатися, наводити свої доводи, вміти отстоювати свої міркування із посиланням на законодавство, бо тільки просте читання матиме результат тільки при досконалій фотографічній пам'яті.Мої щирі привітання всім, хто також здав!!!Луганщина — молодці! Ми відстояли своє «місце під сонцем»... нехай тепер це сонце нам освітлює успішний шлях до майбутнього в упряжці нотаріату!
РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ

Номер повідомлення:#494

Повідомлення sem » 13 листопада 2009, 15:07

РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ, Ви були однією з кращих на цьому форумі і однією з кращих на іспиті!!!!!!Бажаю всього найкращого в подальшій роботі тепер вже на посаді НОТАРІУСА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А не могли б Ви написати, хоча б формулювання питань найскладніших, на Ваш погляд, тестів.
sem

Номер повідомлення:#495

Повідомлення sem » 13 листопада 2009, 15:16

РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ, ще питання, якщо як у Вас в довіреності не було вказано ПІБ повіреного, то як вказати, що це помилка, просто підчеркнути місце там, де повинно бути ПІБ?
sem

Номер повідомлення:#496

Повідомлення annwell » 13 листопада 2009, 15:29

РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ, ВІТАЮ ВАС!!!!! На жаль, не було змоги познайомитись.sem, ДУЖЕ ДЯКУЮ!!!! АКТИВІСТАМ з ФОРУМУ -ЩАСТИТЬ, тому все у Вас буде добре!!!!
annwell

Номер повідомлення:#497

Повідомлення НЕНУАШО » 13 листопада 2009, 15:30

РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ. Вітаю Вас. Дякую за співпрацю та системну ініциативу в створенні та підтриманні тем на форумі.annwell.Вітаю Вас. Дякую за добрі слова. Нік - НЕНУАШО має саме таке [qoute]ідеологічне[qoute] :-) навантаження. Я хотів цим словом [qoute]НЕНУАШО[qoute], себе (після провалу на КК) та всіх нас, тих хто не здається і б'ється до ПЕРЕМОГИ, налаштувати на холоднокровний спокій та віру в СПРАВЕДЛИВІСТЬ.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#498

Повідомлення lora25 » 13 листопада 2009, 15:34

Вчера за всех переживала, будто сдавала сама экзамен. Сердечно поздравляю всех, кто сдал!!!!!Особенно активистов форума. ВЫ молодцы, вы - люди, умеющие не [qoute]тупо[qoute] ставить галочки в ответах почти наугад, а мыслящие, спорящие, отстаивающие свою позицию, разбирающиеся в законодательных коллизиях и идущие вперед несмотря ни на какие каверзы - истинные юристы, достойные как никто быть нотариусами. Читала ФОРУМ, только недавно смогла зарегистрироваться, включиться в дискуссии. Жалею, что не могла сделать этого раньше. Для тех кому не повезло, не отчаивайтесь, будем двигаться дальше, чтобы наше правое дело не угасло. Будет и на нашей улице праздник. Всем ВАМ большой удачи в жизни и в будущей работе. ПРОШУ всех, кто прошел вчера через это горнило, по свежей памяти - выложите, пожалуйста, вопросы тестов (и варианты ответов) - кому что попалось и задачи. Я так понимаю, на каждом экзамене нас ждут сюрпризы. Меняется законодательство, меняются тесты. Нужно быть готовыми ко всему. Так что будем продолжать обсуждения.
lora25

Номер повідомлення:#499

Повідомлення annwell » 13 листопада 2009, 16:01

Щодо питань, то, на жаль, міністра не було.. А так хотілось побачити [B]наживо[/B]))))))))))))))))))))))))))Отже, дуже хороша і приємна,чуйна, благородна жінка [B]нотаріус Шандиба Людмила Іванівна[/B] задала мені питання (її згода, коли вона кивала головою, додавала неймовірної впевненості) МЕНІ ВОНА ДУЖЕ СПОДОБАЛАСЬ: 1.Чи посвідчується передоручення за нотаріально непосвідченою довіреністю?[qoute] ТАК.2.Які строки передоручення, обсяг прав в передорученні?3.Інший член комісії - поважний, серйозний чоловік [B]нотаріус Козьяков Юрій Миколайович[/B] (я так думаю) поставив мені питання щодо дипломатичних представництв, в тому ж контексті, про що писав НЕНУАШО.4. Потім мені поставила питання розумна, ефектна, красива жінка зам. директора Департаминту нотаріату та реєстрації адвокатських об’єднань Міністерства юстиції України [B]Тетяна Баранова[/B]: - Чи може вносити зміни до нотаріально посвідченого договору інший нотаріус.Так - У яких договорах виступають батьки як сторони щодо дитини.5. І ще якесь питання, яке, на жаль, просто не пам ятаю.До речі, я дякую УСІМ ЧЛЕНАМ ВКК. ЦЕ ДОСТОЙНІ ЛЮДИ!!!! Коли я зайшла в аудиторію, то відчула СПОКІЙНУ, НАСИЧЕНУ ПОЗИТИВОМ АУРУ. Вони справді не тільки світила нотаріату, але й позитивні ЛЮДИ. Ще дуже мені сподобалась [B]Павлова Людмила Миколаївна[/B]- президент УНП, жінка дуже з позитивною енергетикою, як на мене. До речі, читала про неї і знайшла такі рядки її життєвого кредо: [qoute]ТЯЖКИЙ ШЛЯХ ПОДОЛАЄ ЛИШЕ ТОЙ, ХТО ЙТИМЕ[qoute] (СУПЕР).Врівноважена, дуже приваблива як особистість [B]Ященко Ніна Вікторівна [/B]-мала повноваження секретаря ВКК - мані дуже сподобалась.Інтелегентна, виважена [B]Якименко Валентина Онисимівна[/B] - приватний нотаріус КМНО і усі інші були основне ДОБРОЗИЧЛИВИМИ. Самі наводили на думку. Ніякого нападу, навпаки допомога.!!!!!!!!!!! ВОНИ ВСЕ ЗРОБИЛИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ МИ БУЛИ СПОКІЙНІ. ЩИРО ЇМ ВДЯЧНА.
annwell

Номер повідомлення:#500

Повідомлення Крісті 81 » 13 листопада 2009, 16:20

[B]annwell[/B], щиро радію за Вас і за всіх, хто вчора прорвався! У Вашій перемозі навіть не сумнівалась. Особливо приємно, що дійсно достойні люди займають в житті ті місця, яких так прагнуть. Ви - справді достойні! Успіху Вам, задоволення від обраного фаху, вдячних клієнтів та постійного поступу. :-)
Крісті 81

Номер повідомлення:#501

Повідомлення ТаШ » 13 листопада 2009, 16:51

ВІТАЮ З ПЕРЕМОГОЮ ВСІХ!!!!
ТаШ

Номер повідомлення:#502

Повідомлення Юлія-s » 13 листопада 2009, 17:48

НЕНУАШО від себе хочу подякувати і за Ваш нік (дуже сподобалося) і за Вашу наполегливість та співпрацю з усіма дописувачами форуму. Ваші останні рекомендації на ВКК щодо зовнішнього виду та формулювання відповідей було взято на озброєння та втілено в життя. Результат - здала. Хоча всеодно це велика лотарея. Єдине, що я не так зрозуміла Ваш нік.
Юлія-s

Номер повідомлення:#503

Повідомлення НЕНУАШО » 13 листопада 2009, 18:01

Юлія-s.Вітаю Вас з ПЕРЕМОГОЮ. Дякую за добрі слова. Хай Ваша подальша робота на нотаріальній [qoute]ниві[qoute] буде спокійною, виваженою та такою, що приносить задоволення.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#504

Повідомлення Юлія-s » 13 листопада 2009, 18:04

Наталка Полтавка -- Дякую, дякую, дякую. Я також хочу спілкуватися з Вами але маю сумнів в тому хто Ви. Може Ви з міста назвимо його умовно - Красного. А ?
Юлія-s

Номер повідомлення:#505

Повідомлення Graal » 13 листопада 2009, 18:09

[B]Приєднуюсь до щирих та теплих вітань!!! Молодці!!! [/B]Кожній праці є винагорода! Бажаю, щоб весь цей час не згадувався жахом ))) Тільки приємні спогади!!! Не забувайте про нас!) А ми також будемо боротися за своє місце під сонцем! НЕНУАШО, і Ви молодець: пройти самому через ферєйверк емоцій і тепер підтримувати всіх! Один за всіх, та всі за НЕНУАШО!)
Graal

Номер повідомлення:#506

Повідомлення Юлія-s » 13 листопада 2009, 18:15

НЕНУАШО - дякую!!!!!!!!!Можливо я помиляюся але уявляю Вас спокійною, веселою та дотепною людиною. А холоднокровність у підготовці - це найцінніша порада, бо саме нервова напруга і емоції іноді не дають можливості зорієнтуватися та продемонструвати свої знання.
Юлія-s

Номер повідомлення:#507

Повідомлення Mileno4ka » 13 листопада 2009, 18:37

[B]Dashka, Arianna, РАМАМБАХАРАММАМБУРУМ, wart[/B] и все [B]форумчане[/B], которые вчера успешно сдали экзамен на ВКК, ПОЗДРАВЛЯЮ, Вы умнички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И желаю всем Вам в своей дальнейшей деятельности быть такими же настойчивыми, разборчивыми, начитанными, готовыми вступить в спор и отстоять свою точку зрения, опираясь на свои крепкие знания, как вы это делали готовясь к экзамену на форуме! Желаю быть настоящими профессионалами, достойными уважения своих коллег!!!
Mileno4ka

Повідомлення: 156
Дякував (ла): 3 раз.

Номер повідомлення:#508

Повідомлення Arianna » 13 листопада 2009, 19:31

Урааааааа! Я склала цей іспит!!!!!! [B]Дякую всім, всім, всім за підтримку!!!! А особливе спасибі Мілені, Дашці і Міка!!!!!![/B][U][qoute]Хто стукає - тому відчиняють![qoute] [/U]Бажаю всім хто склав іспит успіху в майбутній роботі, тим хто буде складати - успіху на іспиті, а тим хто не склав - терпіння і успіху в наступному році! У Вас всіх вийде, Ви молодці і того варті!!!!!!!!!!!! [qoute]Стукайте в усі двері[qoute] і Вам таки відчинять!!!!!!!!!!!!!!!!!!Свої питання викину пізніше.
Arianna

Номер повідомлення:#509

Повідомлення vesta » 13 листопада 2009, 20:57

Поздравляю всех сдавших! Рада за вас! Вот смотрю на ваши сообщения и понимаю ,что не зря все это: обсуждения, общие решания задач и тестов, поддержка друг друга. Вы все молодцы!!!
vesta

Повідомлення: 147

Номер повідомлення:#510

Повідомлення viktory-a » 13 листопада 2009, 22:34

Вітаю всіх з успішною здачею іспиту і підтримую тих,кому не вдалося здати цього разу! Привіт усім дівчатам з щасливої десятки,в числі якої була і я! Це неймовірно! 10 з 10 - це коли комісія не змогла вибрати [qoute]кращих з кращих[qoute]. Всім вдалої нотаріальної практики і щоб фінансові можливості ваших клієнтів співпадали з рівнем ваших знань, бажаю всім стати професіоналами з великої літери.[B]Моя ел. адреса nataboiko2009@yandex.ru [/B] Питання співбесіди були не складні, основне- це зібратись і змогти викласти те, що знаєш, а також зрозуміти, що саме хоче почути комісія. Якщо хочете виграти час, щоб зосередитись, перепитайте запитання, скажіть, що не розчули, або якщо не зрозуміло про що говорити, уточніть, вступайте в контакт з членами комісії, діалог - це завжди вигідніше, ніж монолог. Питання по довіреностях: безвідклична, строк дії довіреності.Секретний заповіт, спадковий договір(хто може бути набувачем), чи можна договір дарування зареєтрувати в реєстрі, якщо наполягають сторони.
viktory-a

Повідомлення: 28

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]