Номер повідомлення:#499
annwell
» 13 листопада 2009, 16:01
Щодо питань, то, на жаль, міністра не було.. А так хотілось побачити [B]наживо[/B]))))))))))))))))))))))))))Отже, дуже хороша і приємна,чуйна, благородна жінка [B]нотаріус Шандиба Людмила Іванівна[/B] задала мені питання (її згода, коли вона кивала головою, додавала неймовірної впевненості) МЕНІ ВОНА ДУЖЕ СПОДОБАЛАСЬ: 1.Чи посвідчується передоручення за нотаріально непосвідченою довіреністю?[qoute] ТАК.2.Які строки передоручення, обсяг прав в передорученні?3.Інший член комісії - поважний, серйозний чоловік [B]нотаріус Козьяков Юрій Миколайович[/B] (я так думаю) поставив мені питання щодо дипломатичних представництв, в тому ж контексті, про що писав НЕНУАШО.4. Потім мені поставила питання розумна, ефектна, красива жінка зам. директора Департаминту нотаріату та реєстрації адвокатських об’єднань Міністерства юстиції України [B]Тетяна Баранова[/B]: - Чи може вносити зміни до нотаріально посвідченого договору інший нотаріус.Так - У яких договорах виступають батьки як сторони щодо дитини.5. І ще якесь питання, яке, на жаль, просто не пам ятаю.До речі, я дякую УСІМ ЧЛЕНАМ ВКК. ЦЕ ДОСТОЙНІ ЛЮДИ!!!! Коли я зайшла в аудиторію, то відчула СПОКІЙНУ, НАСИЧЕНУ ПОЗИТИВОМ АУРУ. Вони справді не тільки світила нотаріату, але й позитивні ЛЮДИ. Ще дуже мені сподобалась [B]Павлова Людмила Миколаївна[/B]- президент УНП, жінка дуже з позитивною енергетикою, як на мене. До речі, читала про неї і знайшла такі рядки її життєвого кредо: [qoute]ТЯЖКИЙ ШЛЯХ ПОДОЛАЄ ЛИШЕ ТОЙ, ХТО ЙТИМЕ[qoute] (СУПЕР).Врівноважена, дуже приваблива як особистість [B]Ященко Ніна Вікторівна [/B]-мала повноваження секретаря ВКК - мані дуже сподобалась.Інтелегентна, виважена [B]Якименко Валентина Онисимівна[/B] - приватний нотаріус КМНО і усі інші були основне ДОБРОЗИЧЛИВИМИ. Самі наводили на думку. Ніякого нападу, навпаки допомога.!!!!!!!!!!! ВОНИ ВСЕ ЗРОБИЛИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ МИ БУЛИ СПОКІЙНІ. ЩИРО ЇМ ВДЯЧНА.