Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТИ (з 17.11.09)

Номер повідомлення:#121

Повідомлення wart » 18 листопада 2009, 00:17

Добрий вечір, Наталия Скачкова. Не можу відправити Вам лист з прикріпленими файлами. Декілька разів пробував, але зривається. Напишіть повідомлення на форумі, щоб хтось відправив Вам. Я переслав близько 20 листів. Вибачте.
wart

Номер повідомлення:#122

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 00:17

lora25, яка відповідь на Ваш тест?Скидайте і куртку - ще хоч пару тестів!!!!!!
sem

Номер повідомлення:#123

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 00:24

wart, напишість будь-ласка що Вам попалося на ВКК, чи можливо Ви раніше писали, алея не можу знайти!
sem

Номер повідомлення:#124

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 00:28

RISH, дякую!!!У Вас був цей тест?
sem

Номер повідомлення:#125

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 00:33

все буду відмічати у себе цей варіант, ще раз дякую.А щодо цього ж теста тільки з документом, що посвідчує особу у Вас інформації не має?
sem

Номер повідомлення:#126

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 00:40

Люди, lora25 уже пора раздеть полностью. Где человек пропал? Обещала вечерний стриптиз, а пока только скинула обувь!!!!
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#127

Повідомлення RISH » 18 листопада 2009, 00:41

sem. Таке питання нікому не траплялось.
RISH

Повідомлення: 6
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#128

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 00:43

Зате обговорюється вже майже два роки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sem

Номер повідомлення:#129

Повідомлення wart » 18 листопада 2009, 00:45

Задача і завдання були з форуму. Документ: свідоцтво про право на спадщину за заповітом. Помилки: на підставі ст. 1261 (1 черга спад., а свідц. за заповітом) свідоцтво видавалося [qoute]на все падкове майно[qoute] (окремо на рухоме і на нерухоме) одночасно двом спадкоємцям, у свідоцтві зазначено: Скубі Т.І. та Скубі В.М. (треба кожному окремо) сторони оцінюють майно (було дві оцінки - одна на нерухоме, інша на рухоме- в одному сенсі) - більше не пам`ятаю. Задача: спадкодавць заповів належну йому 1/3 квартири у рівних частинах дочці, синові Р і онуці. Син Р помер (не пам`ятаю точно цифри) 2005 року, а спадкодавець у 2007. У померлого сина Р було двоє дітей. Заяви про прийняття спадщини подали донька, онука (батько, якої проживав за кордоном), дружина спадк., непов. діти сина Р.Відповідь: донька і онука по 1/9 за заповітом, мати і батько онуки (другий син) по 1/18 за законом. Задачу погано пам`ятаю, можу помилятися. Звіртеся із тими, що викладалися раніше.
wart

Номер повідомлення:#130

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 00:48

wart, дякую!!!!! А запитання визначити частки з квартири?
sem

Номер повідомлення:#131

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 00:53

sem, то ви, напевне,питання переплутали. В вашому питанні йдеться про повнолітню особу. Нотаріус на прохання громадянина посвідчує факт, що громадянин є живим.
Ксана

Номер повідомлення:#132

Повідомлення wart » 18 листопада 2009, 00:56

sem. Саме так. Цікавий був тест: Коли Договірна держава має право відмовити у наданні правової домопоги:а) якщо це завдасть шкоди фінансовим інтересам Договірної країниб) завдасть шкоди сувернітету, національній безпеці та суперечить законодавству Договірної країнив) завдасть шкоди сувернітету, національній безпеці, конституційному ладу та суперечить законодавству Договірної країни. Я відповів б, але не знаю чи це правильна відповідь.
wart

Номер повідомлення:#133

Повідомлення wart » 18 листопада 2009, 00:58

Відносно тесту в 130 пості. Відповідайте відповідно до закону.
wart

Номер повідомлення:#134

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 00:58

Оксашка, я мав на увазі цей тестПосвідчення факту, що фізична особа є живою провадиться нотаріусом: а) при особистій явці фізичної особи до нотаріусаб) при наданні нотаріусу паспорту фізичної особив) при особистій явці фізичної особи до нотаріуса з документом, що посвідчує його особу
sem

Номер повідомлення:#135

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 00:59

Я, конечно прошу прощения за такой вопрос, но wart, из какой области этот тест???
Ксана

Номер повідомлення:#136

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 01:01

Взагалі, на практиці, то варіант В, але я на форумі десь читала, що правильна відповідь А. 269. Посвідчення факту, що фізична особа є живою, та факту перебування її в певному місці провадиться як при явці фізичної особи до нотаріуса, так і поза приміщенням, що є робочим місцем нотаріуса. Про документ, ні слова.
Ксана

Номер повідомлення:#137

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 01:01

б) завдасть шкоди сувернітету, національній безпеці та суперечить законодавству Договірної країни- ст.19 Конвенції
sem

Номер повідомлення:#138

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 01:03

wart, перечеркую те, що відмітив і вже не знаю що відмічати!!!!Вам цей тест попадався?
sem

Номер повідомлення:#139

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 01:05

В законі сказано - Посвідчення факту, що неповнолітній є живим, провадиться на прохання його законних представників (батьків, усиновителів, опікуна або піклувальника).270. Факти, що малолітня дитина, недієздатна фізична особа є живою чи перебуває в певному місці, посвідчуються на прохання її законних представників (батьків, усиновителів, опікуна).- а це вже текст інструкції
Ксана

Номер повідомлення:#140

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 01:10

Не знаю чому, але мені здається що ці тести повинні б були попастися в білеті lora25.В жодному разі не подумайте нічого поганого, просто у Вас такий білет, що оййойо!
sem

Номер повідомлення:#141

Повідомлення lora25 » 18 листопада 2009, 04:08

Sem, на пост 86 ваша думка збігається з моєю . Якщо архів знищений, то з вини нотаріуса (яка, до речі, ще повинна бути доведена) - тільки це є підставою для анулювання свідоцтва. Але запропонованы відповіді на тестове питання я вам дала майже дословно - просто знищення архіву та й годі. И, как говорится, No martini - no party. Иными словами - нет архива - не будет тебе нотариальной практики. Аннулируют свидетельство и [qoute]Гуляй лесом[qoute]. Я уже опускаюсь до такой базарной терминологии, но возмущению моему нет предела. Если уж требуют от нас знания нормативки назубок, то сами хоть тесты пусть формулируют корректно. Я имела смелость подоказывать это госпоже Єрух - результат такой - до собеседования не допущена, экзамен не сдала. Если следовать логике, заложенной в тестах - то всем нотарям можно архивы попалить и без суда и следствия аннулировать свидетельства. Я думаю - глубоОООООкий смысл в этот тест заложен. Чтобы знали, куда суемся. Для тех, кто не будет спорить на КК и ВКК - ответ МЮ - в) знищення архіву.sem, я своєму білету [qoute]щасливому[qoute] дуже вдячна. Принаймні за таку увагу до себе з Вашого боку. Вже й до стриптизу дописалися. Далі буде цікавіше.
lora25

Номер повідомлення:#142

Повідомлення annwell » 18 листопада 2009, 05:03

Вам моя порада, ще раз перегляньте ті виставлені білети на інших [qoute]гілках[qoute].Наприклад, у мене було таке питання(дослівно).13. Свідоцтво про право на заняття нотаріальною діяльністю може бути анульовано Міністерством юстиції України:а) порушення нотаріусом чинного законодавства при вчиненні нотаріальних дій, яке завдало шкоди інтересам держави, підприємств, установ, організацій, громадянб) нотаріусом вимог, передбачених частиною першою статті 3, частиною другою статті 8 та статтею 19 цього Закону[B]в) знищення нотаріусом або з його вини архіву нотаріуса або окремих документів[/B]
annwell

Повідомлення: 171
Дякував (ла): 13 раз.
Подякували: 23 раз.

Номер повідомлення:#143

Повідомлення Graal » 18 листопада 2009, 05:09

lora25, спасибо за реальность!!!
Graal

Номер повідомлення:#144

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 10:52

lora25, я ні в якому випадку не хотіла вас образити. Дуже вже зачекалися ваших запитань з іспиту. Буде можливість, викладайте їх надалі на обговорення.
Ксана

Номер повідомлення:#145

Повідомлення grenouille » 18 листопада 2009, 12:34

№12 [QUOTE]Посвідчення факту, що фізична особа є живою провадиться нотаріусом: а) при особистій явці фізичної особи до нотаріусаб) при наданні нотаріусу паспорту фізичної особив) при особистій явці фізичної особи до нотаріуса з документом, що посвідчує його особу Моя думка, В), але що в ключі??????????[/QUOTE]Інструкція вчин.нот.дій. п. 269. Посвідчення факту, що фізична особа є живою, та факту перебування її в певному місці провадиться [B]як при [U] явці фізичної особи до нотаріуса[/U], так і поза приміщенням, що є робочим місцем нотаріуса.[/B] [B]моя відповідь А)[/B]
grenouille

Повідомлення: 492
Дякував (ла): 392 раз.
Подякували: 62 раз.

Номер повідомлення:#146

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 13:27

Взагалі, на практиці, то варіант В, але я на форумі десь читала, що правильна відповідь А.269. Посвідчення факту, що фізична особа є живою, та факту перебування її в певному місці провадиться як при явці фізичної особи до нотаріуса, так і поза приміщенням, що є робочим місцем нотаріуса. Про документ, ні слова.
Ксана

Номер повідомлення:#147

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 15:02

37. Приміщення приватного нотаріуса повинно:1. забезпечувати додержання нотаріусом і стажистом таємниці нотаріальних дій.2. надавати можливість двом нотаріусам здійснювати діяльність незалежно один від одного.3. надавати можливість для роботи з документами нотаріусу і технічного персоналу в окремій кімнаті.Це питання знайшов в одному в виставлених білетів, але там відмічені два перші варіанти, моя думка вірна перша відповідь. В кого яка? Чи може той хто виставив цей білет скаже яка вірна?
sem

Номер повідомлення:#148

Повідомлення Ксана » 18 листопада 2009, 15:08

sem? згідно нашого закону найбільше підходить відповідь, на мою думку, б. Але можлива В - бути пристосованим для роботи технічного персоналу з документами у відокремленій від нотаріуса кімнаті. А, може, дійсно А????
Ксана

Номер повідомлення:#149

Повідомлення sem » 18 листопада 2009, 15:19

Оксашка, не ображайтесь, але спасибі за повну відповідь! Яку конкретно Ви б підчеркнули?
sem

Номер повідомлення:#150

Повідомлення lora25 » 18 листопада 2009, 15:20

До складу спадщини входять:а.) право спадкування прав використання об`єкту інтелектуальної власності б.) право участі у Товаристві.в.) належні але не отримані страхові суми, аліменти
lora25

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів