Номер повідомлення:#25
Клубничка
» 21 листопада 2009, 00:51
Vivat рахую кожен день при отримані паспорта і по 2 рази перераховую, щоб бути впевненою на 100%, згодна що це не дуже важко, але я не математик, тому звернулася за порадою, але як бачу іншого виходу немає.trew читаю ваші переконання і думаю краще це б читала моя нотаріеса.Для неї [qoute]если пропустил то не страшно[qoute] такої відповіді не існує, для неї це - смертеподобно. Хоча кожний нотаріус відповідає за свою роботу і несе персональну відповідальність, а помічник допомагає нотаріусу, і безпосередньо працює з документами, тому можете уявити собі, якщо я допущу помилку!Щодо невклеєних карток для неї існує положення про паспорт громадянина України, затвердженого Постановою Верховної Ради України від 2 вересня 1993 року, в даному випадку пункт 8 абзац 2 [qoute]До паспортної книжечки при досягненні громадянином 25- і 45-річного віку вклеюються нові фотокартки, що відповідають його вікові. Паспорт, в якому не вклеєно таких фотокарток при досягненні його власником зазначеного віку, вважається недійсним[qoute].