Форум

Інформаційний ресурс

Іспити 04 12 2009

Номер повідомлення:#331

Повідомлення not&ar » 17 грудня 2009, 04:05

[B]подскажите ответ на вопрос (примерно), кстати был на екзамене, [qoute]Чим може встановлюватись суперфіций[qoute]?[/B]
Чем больше понимаешь, тем больше понимаешь, что ничего не понимаешь
not&ar

Повідомлення: 41
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Номер повідомлення:#332

Повідомлення not&ar » 17 грудня 2009, 04:08

Svoboda, на сайте нет, говорят что будет к пятнице или к понедельнику (слухи), надеюсь Вы сдали.
not&ar

Номер повідомлення:#333

Повідомлення Svoboda » 17 грудня 2009, 04:22

Если я вас правильно поняла, то [qoute]...встановлюється договором між власником земельної ділянки і особою, яка виявила бажання користуватися цією земельною ділянкою...[qoute]Я такого вопроса не видела!
Svoboda

Номер повідомлення:#334

Повідомлення Svoboda » 17 грудня 2009, 04:25

Спасибо, nenot, я тоже надеюсь!Скину завтра свои приблизительные вопросы! Может кому-то помогут!
Svoboda

Номер повідомлення:#335

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 14:27

Добрий ранок дорогі форумчани!!!Нарешті зареєструвалась
Oduvancik

Повідомлення: 29
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#336

Повідомлення kalina » 17 грудня 2009, 15:10

[B]Oduvancik[/B], і Вам привіт! А коли [qoute]здаєтеся[qoute] ?
kalina

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#337

Повідомлення При*НЦ » 17 грудня 2009, 15:17

Dimitriy, анансикЕсли сомневаетесь в официальной позиции Минюста относительно третьей сдачи можете набрать телефон Минюста или Управления Юстиции. Они тоже самое по телефону говорят.Официальный ответ пока не получал, мотивируют, что месяц не прошел.
При*НЦ

Повідомлення: 526
Дякував (ла): 8 раз.
Подякували: 8 раз.

Номер повідомлення:#338

Повідомлення Valeeri » 17 грудня 2009, 15:19

Добрый день всем кто на форуме!!!
Valeeri

Повідомлення: 313
Дякував (ла): 17 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#339

Повідомлення Ксана » 17 грудня 2009, 15:24

Всем привет! Экзамен сдавали больше ста человек, а билеты выложили только двое (если я не ошибаюсь). Давайте билеты на обсуждение!!!
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#340

Повідомлення Valeeri » 17 грудня 2009, 15:33

Оксашка,а у Вас когда заканчивается стажировка?
Valeeri

Повідомлення: 313
Дякував (ла): 17 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#341

Повідомлення Ксана » 17 грудня 2009, 15:34

29 мая 2010 года.
Ксана

Номер повідомлення:#342

Повідомлення not&ar » 17 грудня 2009, 15:35

[B]При*НЦ[/B], по Вашему вопросу, мое мнение такое, (из собственной практики) МЮ ответик какуюто несуразицу мол [qoute]Відповідно до закону про нотаріат...[qoute], короче ответ фактически есть но решения вопроса нет+ официальное розьяснение о том, что письма МЮ не имеют ни розьяснительного ни рекомендательного характера. Короче отфутболивают. Вариант один СудМеня помоему ждет таже участь, если не здам дторой раз ВКК
not&ar

Номер повідомлення:#343

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 15:41

Перш за все хочу висловити свою подяку всим Вам за працю, за роботи викладені вами, за суперечки і просто за підтримку. Я працювала з вами на протязі багатьох місяців, але не було часу на спілкування, тому що працювала одночасно. Але тепер біль який мене переповнює заставив мене зареєструватися та вважаю своїм обов'язком викласти інформацію, яка сподіваюсь стане в пригоді тим особам, яких попереду чекає цей страшний день- іспит. Я здавала 14 числа, не здала. Тести - 48 балів, завдання - вирішено, задача - не вирішена. Тести 80 % з форуму, але були й тякі над якими треба було трохи подумати, але я в нотаріаті 10 років, маю не мало інформції в своїй голові, тому гарно подумавши можна відповісти, завдання - договір купівлі-продажу квартири, помилки очевидні. А от задача!!!!!! Двоє людей на попередніх гілках писали, що ця зачача в них була, і як вони стверджували, комісія їм сказала що треба було писати вірні відповіді 1,2,5,7. Задача була така: особи мають намір укласти шлюб, але перед цим домовили укласти шлюбний договір, які з наведених пунктів, ви вважаєте можна включити в договір. У мене ці пункти теж були в завданні, але в іншій послідовності, але це немає значення, тому що відповідь комісії - нотаріус відмовляє у вчиненні нотаріальної дії, не один з наведених пунктів не може бути включеним в договір, ось і все. Не знаю чи це люди написали з лихими намірами, тоді бог вам суддя, якщо це інша ситуація, то просто як то кажуть завалили. Сказала комісія не хвилюйтесь подавайте документи буде співбесіда, бо високий бал. Але як би вони знали що таке не спати не жити нормально на протязі багатьох місяців а особливо остянню неділю, це розуміють тільки ті які пережили цей жах. Тому буду подавати документи на ВВК бо в мене це останній шанс, бо я здаю в друге, а як казали попредні гілки, не допускають більше до перездачі через рік. ДОРОГІ ФОРУМЧАНИ ВСИМ ВАМ УСПІХІВ ТА УДАЧІ!!!! Я бачила на попередніх гілках писала дівчина по імені Тетяна, вона теж нажаль не здала, як ви?? Що вам сказали? Все буде добре, тримайтесь. Може є тут такі які здавали по співбесіді, як все проходить, що запитують, бо дуже хвилююсь, мені краще ще раз іспит написати чим з ними спілкуватись. Сподіваюсь моя інформація стане вам у пригоді.
Oduvancik

Номер повідомлення:#344

Повідомлення НЕНУАШО » 17 грудня 2009, 15:52

Oduvancik - В БІЙ! ЗА ПЕРЕМОГОЮ!А далі цитую себе самого. :-)На співбесіді на ВКК члени ВКК [qoute]хотять[qoute] [qoute]побачити[qoute] в Вас майбутнього НОТАРЯ! Покажіть їм Вашу здатність до цього. Продемонструйте спокій, впевненість, розсудливість, НЕЛЕГКОВАЖНІСТЬ, поміркованість. Висловлюйтесь повільно. Апелюйте до норм права, аналізуйте, співставляйте. Дайте ВКК можливість відчути в Вас КОЛЕГУ!Пам'ятайте, Ви у Міністерстві, форма одягу - парадна!Перемоги Вам!
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#345

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 15:59

Дякую вам. А вам бажаю успіхів в нашій не легкій праці.
Oduvancik

Номер повідомлення:#346

Повідомлення Dimitriy » 17 грудня 2009, 16:10

При*НЦ!!!Если честно, то в управе уже и некому дать вразумительного ответа, а про МЮ совсем скоро узнаю, потому что собираюсь на ВКК.Оксашка!!!Вам раджу звернути увагу на зміни до правил нотаріального діловодства, дуже змінились Свідоцтва про право на спадщину, більш ніж впевнений, що по цьому питанню будуть Вас на іспиті [qoute]капкани[qoute].
Dimitriy

Номер повідомлення:#347

Повідомлення Sonechko » 17 грудня 2009, 16:13

134.Чеки для пред’явлення до платежу приймаються нотаріусом:а)за місцезнаходження платникаб)за місцем видачі чекав)за місцем знаходження чекодержателя
Sonechko

Номер повідомлення:#348

Повідомлення Ксана » 17 грудня 2009, 16:21

[B]Dimitriy[/B], спасибо за наставление, потому, что если с Правилами ещё можно справиться, то со Свидетельством о праве на наследство - совсем плохо...
Ксана

Номер повідомлення:#349

Повідомлення kalina » 17 грудня 2009, 16:41

пост. 347 за місцезнаходженням платника, ст. 93 ЗУ [qoute][qoute]Про нотаріат[qoute], також мені не зрозуміло, чому виключено п. 303 Інструкції з цього питанння
kalina

Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#350

Повідомлення Sonechko » 17 грудня 2009, 16:51

дякую
Sonechko

Номер повідомлення:#351

Повідомлення Sonechko » 17 грудня 2009, 16:51

210. Нотаріус може не вимагати кожного разу з'явлення відомих йому посадових осіб юридичної особи, якщо він має зразки підписів цих посадових осіб, одержані при особистому зверненні, і справжність їх підписів не викликає сумнівуа)при вчиненні будь-якої нотаріальної діїб)тільки при засвідченні справжності підписів під банківськими карткамив) при вчиненні будь-якої нотаріальної дії, крім посвідчення правочинів, тексти яких викладаються на спеціальних бланках нотаріальних документів. Б чи В?
Sonechko

Номер повідомлення:#352

Повідомлення Mria » 17 грудня 2009, 16:53

Svoboda, списки по результатам экзамена висят в МЮУ на Музейном, на первом этаже. Я там вчера была.
Mria

Дякував (ла): 178 раз.
Подякували: 14 раз.

Номер повідомлення:#353

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 16:56

ненуашо скажіть будь-ласка, ви відповідали по одному один на один з комісією, чи сиділи інші також які йшли на співбесіду, які запитання вам задавали
Oduvancik

Номер повідомлення:#354

Повідомлення not&ar » 17 грудня 2009, 17:12

#351 B
not&ar

Номер повідомлення:#355

Повідомлення НЕНУАШО » 17 грудня 2009, 17:25

OduvancikЗаходять на співбесіду скаржники по одному. І кожний з членів ВКК питає щось своє. Мене питала питала перша Ященко - [qoute]що таке заповідальне розпорядження?[qoute], друга - Тетяна Іванівна [qoute]які документи витребовує нотаріус при видачі свідоцтва про право на спадщину за законом?[qoute] та [qoute]як оформлюється нотаріусом згода подружжя на продаж нерухомого майна?[qoute], третій Козяков [qoute]де ви реєструєте згоду подружжя на відчуження нерухомості оформлену іншим нотаріусом яку вам подають при оформленні вами договору куп-прод..[qoute]....... І ще, я все розповідав тут.http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=16576
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#356

Повідомлення Sonechko » 17 грудня 2009, 17:29

224. При посвідченні договору купівлі-продажу магазину, загальною площею 250 кв.м., якщо в звітному році продавець продає нерухомість вперше, нотаріус зобов’язанийа) нарахувати та перевірити сплату податку від продажу гаража в розмірі 5% від усієї суми договоруб) роз’яснити продавцю, що він звільняється від сплати податку в зв’язку першим продажем нерухомості в звітному роців) нарахувати та перевірити сплату податку від продажу гаража в розмірі 1% від суми доходу, розрахованої з площі магазину, яка перевищує 100 кв.м. 225. При посвідченні договору купівлі-продажу металевого переносного кіоску, нотаріуса) є податковим агентом та до посвідчення договору повинен нарахувати податок і перевірити його сплатуб) тільки роз’яснює продавцю наслідки вчинюваної нотаріальної дії, тобто про необхідність подання декларації до податкового органу та сплати податку з продажу кіску б) не є податковим агентом, але після посвідчення договору направляє інформацію податковому органу за встановленою формою
Sonechko

Номер повідомлення:#357

Повідомлення Dimitriy » 17 грудня 2009, 17:33

НЕНУАШО, а когда у Вас была ВКК? Я спрашивал у ребят, которые сдавали в прошлом году, так они говорят, что были такие же тесты как на ККН.
Dimitriy

Номер повідомлення:#358

Повідомлення НЕНУАШО » 17 грудня 2009, 17:36

Dimitriy.У мене ВКК була 21 вересня.Тести, такі як на КК складали 65-70 осіб, це ті хто на КК набрав 40 балів та більше, а одразу на співбесіду з ВКК йшли 9 осіб, це ті хто на КК набрав 46 і більше, та щось не вирішив задачу чи завдання.
НЕНУАШО

Номер повідомлення:#359

Повідомлення Dimitriy » 17 грудня 2009, 17:38

НЕНУАШО!!Зрозуміло, дякую!!! Так Ви здали?
Dimitriy

Номер повідомлення:#360

Повідомлення Oduvancik » 17 грудня 2009, 17:52

НЕНУАШО скажіть будь-ласка, ви писали було питання- як оформлюється нотаріусом згода подружжя на продаж нерухомого майна?[qoute] Що ви їм відповідали? вони вважають треба писати згода і посвідчульний робити такий як вони написали в цьому листі?
Oduvancik

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів