Номер повідомлення:#343
Oduvancik
» 17 грудня 2009, 15:41
Перш за все хочу висловити свою подяку всим Вам за працю, за роботи викладені вами, за суперечки і просто за підтримку. Я працювала з вами на протязі багатьох місяців, але не було часу на спілкування, тому що працювала одночасно. Але тепер біль який мене переповнює заставив мене зареєструватися та вважаю своїм обов'язком викласти інформацію, яка сподіваюсь стане в пригоді тим особам, яких попереду чекає цей страшний день- іспит. Я здавала 14 числа, не здала. Тести - 48 балів, завдання - вирішено, задача - не вирішена. Тести 80 % з форуму, але були й тякі над якими треба було трохи подумати, але я в нотаріаті 10 років, маю не мало інформції в своїй голові, тому гарно подумавши можна відповісти, завдання - договір купівлі-продажу квартири, помилки очевидні. А от задача!!!!!! Двоє людей на попередніх гілках писали, що ця зачача в них була, і як вони стверджували, комісія їм сказала що треба було писати вірні відповіді 1,2,5,7. Задача була така: особи мають намір укласти шлюб, але перед цим домовили укласти шлюбний договір, які з наведених пунктів, ви вважаєте можна включити в договір. У мене ці пункти теж були в завданні, але в іншій послідовності, але це немає значення, тому що відповідь комісії - нотаріус відмовляє у вчиненні нотаріальної дії, не один з наведених пунктів не може бути включеним в договір, ось і все. Не знаю чи це люди написали з лихими намірами, тоді бог вам суддя, якщо це інша ситуація, то просто як то кажуть завалили. Сказала комісія не хвилюйтесь подавайте документи буде співбесіда, бо високий бал. Але як би вони знали що таке не спати не жити нормально на протязі багатьох місяців а особливо остянню неділю, це розуміють тільки ті які пережили цей жах. Тому буду подавати документи на ВВК бо в мене це останній шанс, бо я здаю в друге, а як казали попредні гілки, не допускають більше до перездачі через рік. ДОРОГІ ФОРУМЧАНИ ВСИМ ВАМ УСПІХІВ ТА УДАЧІ!!!! Я бачила на попередніх гілках писала дівчина по імені Тетяна, вона теж нажаль не здала, як ви?? Що вам сказали? Все буде добре, тримайтесь. Може є тут такі які здавали по співбесіді, як все проходить, що запитують, бо дуже хвилююсь, мені краще ще раз іспит написати чим з ними спілкуватись. Сподіваюсь моя інформація стане вам у пригоді.