Форум

Інформаційний ресурс

Я в нотариусы пойду!!!!! Кто ж меня научит?

Номер повідомлення:#91

Повідомлення Лешая » 23 грудня 2009, 17:03

А чому одразу на стажування? Спробуйте попрацювати секретарем, чи технічним помічником. Можливо ви і не захочете потім стажуватись? Ави хочете так одразу, щоб вас і примудростям навчили, і стажировку пройти, круто!Особисто я, 6 років тех помічником працювала, тільки щоб навчитись і 2 роки працюю помічником - до стажировки ще не доросла - знань ще малувато:) і досвіду життєвого... Ніколи не суньте свою голову незнаючи куди... Вона то може і пролізе, але що далі з цим робити.
Лешая

Номер повідомлення:#92

Повідомлення Marysia. » 23 грудня 2009, 17:20

Лешая,- умничка, правильно подметили, что кроме теории, необходим еще жизненный опыт. Так и есть . Иначе увидеть в широко улыбающемся дяде идиота или еще хуже того - преступника- ой как нелегко. А ведь сталкиваемся, и не редко!!
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#93

Повідомлення Татьяна 19 » 24 грудня 2009, 11:58

Наверно Вы не все читали и поэтому прочитав последние письма делаете выводы. Я как раз имею опыт работы в конторе и знаю ее суть изнутри. ДЛЯ Vatson. Ответьте честно. Вы свою работу видите как зарабатывание денег?. Или все же есть желание помочь людям, самореализоваться, иметь уютное рабочее место и при этом кормить семью. Ведь каждый труд должен быть оплачен.
Татьяна 19

Номер повідомлення:#94

Повідомлення Vatson » 24 грудня 2009, 12:45

Татьяна 19, я как раз работу нотариуса представляю правильно.но не буду кричать как Вы, что пришла только с целью помочь людям. Вы неправильно воспринимаете профессию, нотариус не момогает людям, он осуществляет определенные функции,удостоверяет права, а также факты, которые имеют юрид. значение, и совершает иные нотариальные действия, предусмотренные ЗУ [qoute]Про нотариат[qoute], з целью придания им юридической достоверности (это вам так -для понятия чем занимаются нотариусы).Любой человек выбирает профессию так, чтобы она приносила доход и нравилась, в отдельных случаях выбирает только из-за дохода. во мне сочетается и то и то. Одно большое но- я проработала и помощником и пошла работать сразу пошле школы, и стажировалась в госконторе (за что коллективу и моему руководителю огромныое спасибо за знания и помощь в получении навыков), и знаю что такое печатать допоздна наследственные дела, и поверьте мне-стажист это не просто человек, который должен прийти на все готовое, а ему надо и поработать там где стажируются). Ваш юношеский максимализм немножко поутихнет, когда вы поработаете, наберетесь опыта, когда появится семья, тогда вы поймете-что когда выбирают профессию, то думают и о том, чтоб она приносилбьа доход. так что тем сообщением, что вы мне написали насчет того что я пошла нотариусом из-за денег- я на это даже и не обижаюсь, понятия бывают разные, я знаю. что такое содержать свой офис, оплачивать расходы, оплачивать работу моей помощницы и вот для этого должен быть доход, а альтруизма в этой профессии быть не может, как впрочем и в любой другой. Необходимо прежде всего уважение к себе и к коллегам, чего к сожалению из-за прихода папенькиных-маменькиных дочек иногда не хватает.
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#95

Повідомлення Talexa » 24 грудня 2009, 13:39

[QUOTE]Вы свою работу видите как зарабатывание денег?. Или все же есть желание [B]помочь[/B] людям[/QUOTE]Помочь – это точно не к нотариусу...Как говорила мудрая старуха Шапокляк:«[I]Хорошими делами прославится нельзя! Ха-ха-ха-ха...![/I]»Нотариус не помогает, он [B]здійснює свої професійні обов'язки відповідно до Закону України «Про нотариат» і принесеної присяги сприяє громадянам, підприємствам, установам і організаціям у здійсненні їх прав та захисті законних інтересів, роз'яснює права і обов'язки, попереджає про наслідки вчинюваних нотаріальних дій для того, щоб юридична необізнаність не могла бути використана їм на шкоду...[/B]но ни как не помогает, помогают благотворительные организации и социальные службы, а нотариус просто на это по закону не имеет права!
Talexa

Повідомлення: 644
Дякував (ла): 96 раз.
Подякували: 99 раз.

Номер повідомлення:#96

Повідомлення Лешая » 24 грудня 2009, 16:16

Тільки парадокс в тому, що нотаріат зараз якась благодійна організація. Ми з чоловіком у нотаріаті 10 років. Він 5-років як нотаріус, я професійний помічник. Пройшли і через райони, і в зйомному офісі жили з двома дітьми. Доходу крім нотаріату немає. Працюємо, як і бвільшість молодих нотаріусів на ентузіазмі. А Ви кажете в гос конторі бумагу невидають. Приватному нотаріусу нічого не видають. Шановна скористайтесь порадою більш досвідчених - схаменіться! Бо в нас на відміну від Вас вже шляху назад немає. Дуже вже багато зроблено. А якщо Ви дійсно бачите себе нотарем, то і в юстицію і в госконтору підете, і в район - бо це ваше покликання. Знаючи шлях у нотаріат багатьох - їх на стажування ніхто не запрошував.
Лешая

Номер повідомлення:#97

Повідомлення Danna » 24 грудня 2009, 16:16

Татьяна 19, прочла всю переписку по поводу предложенной Вами темы и хочу сказать Вам следующее: идите к поставленной Вами цели и никому не отчитывайтесь почему Вы так хотите стать нотариусом. Мотивация - это Ваше личное дело. Но, при этом, обратите Свое внимание на замечания старших и более опытных коллег по поводу того, что профессия нотариуса - это не самый простой способ зарабатывания денег, более того в нынешних условиях. Я сама не так давно стала нотариусом, и честно говоря, понимаю сейчас, что профессионалы и те, кто пытается всеми силами стать профессионалом своего дела, просто не нужны в нашей стране. Ни для кого не секрет, что зарабатывают больше те, кто идет на компромисс с совестью, законом и самим собой, чем те немногие принципиальные люди, которые действительно уважают свою профессию и берегут [qoute]чистоту высокого звания нотариуса[qoute]. Так что, еще раз призываю Вас обдумать выбранный Вами путь и для себя понять нужно ли оно Вам.
Danna

Повідомлення: 290
Дякував (ла): 25 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#98

Повідомлення D1986 » 31 грудня 2009, 05:06

[QUOTE]Вы это в перспективе по отношению к себе, любимой?[/QUOTE]Ув. #1769ALC#1769, фраза была сказана в целом, о людях, но и себя любимую не забыла.
D1986

Номер повідомлення:#99

Повідомлення Jaine » 03 січня 2010, 01:28

Татьяна 19, а все-таки у ваших словах звучить така дитяча наївність і повне нерозуміння того в якій ситуації наразі перебуває нотаріус. Якщо ви насправді бажаєте допомагати людям- вам не в нотаріат, тому що в нотаоіаті ви будете в основному допомагати заробляти кошти деяким дядям і тьотям з ІЦ та МЮ та рівно ж настільки обдирати людей. Наївна ви людина.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#100

Повідомлення Ірин@ » 03 січня 2010, 03:52

0
Ірин@

Повідомлення: 12588
Дякував (ла): 12458 раз.
Подякували: 16626 раз.

Номер повідомлення:#101

Повідомлення Щаслива » 21 січня 2010, 17:19

Лешая, а хіба можна працювати з чоловіком в нашій сфері?
Щаслива

Повідомлення: 851
Дякував (ла): 35 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#102

Повідомлення N-22 » 21 січня 2010, 17:30

Хіба можна працювати з чоловіком? Не тільки можна, а даже цікаво, тема розмов і на роботі і вдома одна - нотаріат. І допомога і захист один одному, і безперебійна робота контори. Я те ж з чоловіком у нашій сфері.
N-22

Повідомлення: 1572
Дякував (ла): 170 раз.
Подякували: 98 раз.

Номер повідомлення:#103

Повідомлення Щаслива » 21 січня 2010, 18:15

ніколи б не хотіла працювати з чоловіком разом, я його дуже люблю, але це вже занадто.... до того ж законодавство проти
Щаслива

Повідомлення: 851
Дякував (ла): 35 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#104

Повідомлення Лешая » 22 січня 2010, 12:43

Щодо законодавства детальныше будь ласка. Де саме воно проти?А щодо роботи разом, то іншого собі не уявляю, бо наші стосунки розвивались тільки в недрах нотаріату - працювали обидва помічниками. А зважаючи на специфіку роботи, то спільні теми, як і дискусії завжди є:) але і недоліків в данній ситуації вистачає.
Лешая

Номер повідомлення:#105

Повідомлення Olenka » 22 січня 2010, 13:54

Я помічником нотаріуса працюю близько 3 років, але моє ставлення до обрання професії на майбутнє різко змінилось, якщо три роки назад я кожен день мріяла, як отримаю свідоцтво, як стану нотаріусом, то зараз наприклад, при всій цікавості до цієї професії, я напевно не захочу ставати нотаріусом, адже досить багато проблем... складається таке враження, що країна (МЮ, ГУЮ і ІЦ) і взагалі всі органи влади, які тільки є поставили собі мету знищити нотаріат... якщо раніше можна було спокійно все реєстувати, набирати, впорядковувати архів, підчитувати законодавство, то вибачте зараз все змінюється кожного дня, трясешся над усім (нитки, шрифти, посвідчувальні, чого коштує тільки діловодство), я вже не кажу про зміни в земельному та цивільному законодавстві і не тільки...це вже зовсім за всі рамки виходить...І вибачте [B]Тетяна 19[/B] та [B]Аленушка[/B] я не знаю наскільки ви серйозні юристи, але мали б совість, повагу і такт і не грубили б старшим і більш досвідченим нотаріусам, які дійсно правильно порадили не йти в нотаріат, віднеслись до вас як до дітей своїх, а ви їм таку дяку [qoute]Навіщо нападать на молодих, місце вже новому поколінню, ваша справа навчить, а ви в нотаріат для чого?...[qoute] не хочеться далі перераховувати, прочитавши цю тему стало соромно за таке [qoute]молоде покоління[qoute] до якого я і сама відношусь...Робіть свої висновки з вищевказаного...
Olenka

Повідомлення: 219
Дякував (ла): 4 раз.
Подякували: 10 раз.

Номер повідомлення:#106

Повідомлення pipa » 26 січня 2010, 16:28

на пост107. якщо маєте на увазі новий антикорупційний закон, то спочатку уважно розберіться в його положеннях: обмеження щодо спільної праці родичів поширюються лише на держслужбовців, а не приватних нотарів. Ми спочатку теж так думали, поки не прочитали все уважно з посиланнями на підпункти частин статей............а щодо спільної роботи - кожному своє. Мені подобалося разом. Тепер ми обоє нотаріуси. допомагаємо один одному. головне щоб робота подобалася, а все решта - переживем...
pipa

Номер повідомлення:#107

Повідомлення Татьяна 19 » 26 січня 2010, 17:49

Для Olenka Так интересно получается. Законодательство меняется (Земельный и ЦК давно непостоянны).Тяжело. А простите если работать не в нотариате, а в другой сфере юриспунденции, то законодательство менятся будет реже? В каждой работе есть сложности. Если Вы получили от данной переписки ощущение неуважения к [qoute]старшим[qoute], то как по мне все деликатно.
Татьяна 19

Номер повідомлення:#108

Повідомлення MG » 26 січня 2010, 18:12

[B]Татьяна 19[/B], я б давно вже сказала [qoute]Дякую всім за думки/чи спілкування[qoute] і закрила цю тему.
MG

Повідомлення: 18357
Дякував (ла): 39710 раз.
Подякували: 28191 раз.

Номер повідомлення:#109

Повідомлення Сана » 27 січня 2010, 05:34

Похоже, MG, Вы абсолютно правы.Тем более, что каждый явно остался при своем мнении:[QUOTE][qoute]если работать не в нотариате, а в другой сфере юриспруденции, то законодательство меняться будет реже?[qoute][/QUOTE]Пока человек далек от нотариата, вопрос о степени ответственности нотариуса (который тем серьезней, чем несогласованнее законодательство) для него совсем не актуален.И вся эта тема для него - всего лишь слова, слова, слова...P.S. Самое забавное, что я знаю на этом форуме нескольких бывших стажеров, которые в пору своего стажерства отстаивали точку зрения, практически совпадающую с процитированной выше.А вот стоило им стать нотариусами и пару раз побывать по своим нотдействиям в суде, как их позиция (уже на Малом) в корне изменилась. :-)))Так что жизнь - лучший учитель!
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#110

Повідомлення Аленушка » 02 лютого 2010, 17:30

на № 109 OlenkаИсходя из своего опыта и жизненного в том числе, к [qoute]молодому поколению[qoute] не отношу себя.И претензий как и недружелюбности к форумчанам у меня не было и нет. И если Вы усмотрели (тобиш [qoute]учитали[qoute]) что то обидное или грубое или не знаю даже чем вызвано Ваше недовольство, за что меня должна совесть мучить, то это ваше право. Я НИКОГО не хотела обидеть. Я сама доброта.А если Вам [QUOTE][qoute] адже досить багато проблем..[qoute][/QUOTE] так тяжело стало работать, то меняйте профессию, а [QUOTE][qoute]не учите меня жить. Лучше помогите материально!!![qoute][/QUOTE] А мне моя работа нравится!!!
Аленушка

Номер повідомлення:#111

Повідомлення Ірин@ » 02 лютого 2010, 17:38

Татьяна 19, я б давно вже сказала [qoute]Дякую всім за думки/чи спілкування[qoute] і закрила цю тему.В наше время человек, который добровольно согласиться располовинить свой доход с другим человеком - не альтруист, а идиот.
Ірин@

Повідомлення: 12588
Дякував (ла): 12458 раз.
Подякували: 16626 раз.

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів