Номер повідомлення:#9
Наталья Анатольевна
» 03 лютого 2010, 17:10
Ми нижчепідписані: ААА(ІдН:), що зареєстрований за адресою: м., вул., - з однієї сторони, та БББ (ІдН:), що зареєстрована за адресою: м., вул. Г., - з другої сторони, уклали цей договір про таке, що:1. Договір довічного утримання, посвідчений приватним нотаріусом міського нотаріального округу ….. четвертого жовтня дві тисячі …. року за реєстровим № …., за яким я, гр. ААА, передав у власність гр. БББ квартиру № 12 (дванадцять), яка знаходиться за адресою: місто, вулиця, 8 (вісім), ми, сторони, цим договором розриваємо.Право власності гр. БББ на названу квартиру, зареєстроване в Реєстрі прав власності на нерухоме майно КП “……….. міське БТІ” 21.10.2008 року згідно Витягу № ……. Номер запису: ……… в книзі: 1.2. Факт належності гр. БББ названої квартири на момент укладання цього договору підтверджується, зокрема, Витягом з реєстру прав власності на нерухоме майно, виданим 28.08.2007 року за № ……… КП “………..е міське БТІ”.3. Первинні правовстановлюючі документи на названу квартиру на ім’я ААА, які зберігалися у справах приватного нотаріуса, повертаються гр. ААА. 4. На момент укладання договору названа квартира знаходиться під забороною, накладеною 04.10.2003 року приватним нотаріусом ………….. міського нотаріального округу ………….. за реєстром № ……, яка буде знята після підписання сторонами цього правочину.5. Право власності на названу квартиру переходить до ААА, у відповідності з п.4 ст.334 Цивільного Кодексу України, тобто – з моменту державної реєстрації цього договору та первинних правовстановлюючих документів. 6. Сторони гарантують, що жодний малолітній та/або неповнолітній громадянин, на момент укладання цього договору, у квартирі, яка є предметом дійсного правочину, не зареєстрований постійно не проживає і тимчасово не перебуває.Зміст та правові наслідки невиконання вимог ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян і безпритульних дітей» нотаріусом сторонам договору роз’яснено.7. Сторони домовились, що під передачею названої квартири за цим договором слід вважати символьну передачу речі. Прийняття гр. ААА від гр. БББ ключів та технічної документації на квартиру на момент підписання договору, свідчить про те, що передача речі відбулась.8. Витрати, пов’язані зі складенням та посвідченням цього договору, сплачує БББ.9. Мені, БББ, нотаріусом роз’яснено, що витрати, понесені мною за період дії договору довічного утримання, компенсації не підлягають. Ніяких вимог матеріального та іншого характеру я, БББ, по відношенню до гр. ААА не маю. 10. Зміст 565, 567, 569, 744-758 Цивільного кодексу України, 60, 61 Сімейного Кодексу України нотаріусом роз’яснено. 11. Цей договір складений і підписаний у трьох примірниках, один з яких залишається у справах приватного нотаріуса …………… міського нотаріального округу …………….., а решта видається сторонам за договором.