Номер повідомлення:#54
Marysia.
» 04 лютого 2010, 17:46
nonna на ваш №47Это мое мнение и я вам его не навязываю А читаю сначала Закон про нотариат, а потом инструкцию и Далее все законы по порядку, Стаття 5. Обов'язки нотаріуса Нотаріус зобов'язаний: здійснювати свої професійні обов'язки відповідно до цього Закону і принесеної присяги сприяти громадянам, підприємствам, установам і організаціям у здійсненні їх прав та захисті законних інтересів, роз'яснювати права і обов'язки, попереджати про наслідки вчинюваних нотаріальних дій для того, щоб юридична необізнаність не могла бути використана їм на шкодувідмовити у вчиненні нотаріальної дії в разі її невідповідності законодавству України або міжнародним договорам. И не смотря на Ст. 58. Посвідчення доручень. Припинення дії доручень Нотаріуси або посадові особи, які вчиняють нотаріальні дії, посвідчують доручення, складені від імені однієї або кількох осіб, на ім'я однієї особи або кількох осібНо Я читаю внимательно еще и Инструкцию, а там вижу совершенно другое:ПОСВІДЧЕННЯ ДОВІРЕНОСТЕЙ 146. Представництво, яке ґрунтується на договорі, може здійснюватися за довіреністю. Нотаріуси посвідчують довіреності, складені від імені фізичної особи або юридичної особи, на ім'я однієї або кількох осіб з чітко визначеними юридичними діями, які належить учинити представникові. Довіреність та її скасування підлягають обов'язковій реєстрації в Єдиному реєстрі довіреностей, ...Вопрос в том что я [U][B]обЯзана[/B][/U] предупредить человекап,что его доверенность повиснет в воздухе если один из них захочет отменить свои полномочия. вы можете и от 10 делать на одного, мне все равно, тем более что и передоверить с такойц доверенности вряд ли кто-либо кроме вас решится, так вот вы будете при работе.По поводу автомобилей полуенных по наследству, ситуация достаточно запутанная и конечно правильно было бы делать от двоих одну. Ну не пишем же мы с вами доверенностей на распоряжение домом от всех сособственников в одной доверенности? Пишет каждый сам от себя. Так ? Так почему доверенность, при совершении которой каждый доверитель может доверить лишь то,что он хочет и на что уполномачивает доверенное лицо, должна быть от двоих и обезличена? А Расписать в одной доверенности что Я иванова разрешаю подписать мирову угоду а я петрова не разрешаю получать деньги по ней, то вряд ли кто в ней разберется кроме нас.пока писала не прочла пост 56. очень туманная записка и расплывчатый ответ. Про отмену так ничего и не разъяснено. Главное под этой бамагой не видно подписи кто про это написал и не написано кто будет возмещать ущерб в случае описанном выше
Никогда не говори "никогда"!