Форум

Інформаційний ресурс

Просто шок!!!

Номер повідомлення:#61

Повідомлення Jaine » 03 березня 2010, 19:59

Шановний Селянине, я дуже сумніваюся у можливості [qoute]обукраїнити росіян[qoute]- я щось жодного такого не зустрічала. Ви хочете сказати, що той з ролику [qoute]Міша[qoute]- росіянин? З чого такий висновок ? Це ж навіть не Донецьк. Усіх моїх знайомих українців з іменем [qoute]Михайло[qoute] ще з дитинства (тобто з часів СРСР) називали [qoute]Мішами[qoute], так було модно, на руський манєр..., так по звичці і залишилося. Чи ви важаєте, що відсутність стимулювання російської мови є насильницькою дією проти неї? Про які насильницькі дії ви говорите ? Це якби існував закон, який забороняє називати дітей російськими чи будь-якими іншими іменами- тоді можна було б так вважати. Наразі, навпаки, закон дозволяє батькам називати дітей так, як вони того забажають.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#62

Повідомлення Jaine » 04 березня 2010, 21:48

trew, я впевнена, що той Міша- на 99,999999 %-саме українець, бо [qoute]мішами[qoute] Михайлів називають скрізь .
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Номер повідомлення:#63

Повідомлення Marysia. » 05 березня 2010, 17:18

[QUOTE]Осознаю, что ваш уровень интеллекта и морально-духовной деградации, как и всех ваших подчиненных, не способен понять силы этих аргументов.[/QUOTE]единственное, к чему могу присоединить и эту сумасшедшую,тупую и убогую дамочку!!В моем теле кровь: русская, украинская, польская,еврейская,молдавская,греческая,французская, немечкая . И еще наверняка какая-то есть. Я родилась и выросла в СССР, где слово национальность, к сожалению, вызывало ужас только у евреев, а остальным ну чес слово было пофиг кто он:бурят,монгол,кореец,русский, украинец, белорус или литовец. Мой прадед был сослан в Бессарабию в 1905 году, уже в Одессе мой дед нашел мою бабушку, которая в свою очередь выросла в немецком селе в области. Мой второй дед и бабка были сосланы с Кубани на Урал, откуда пешком ушли после отбытия срока и осели сначала в Башкирии, потом на Северном Кавказе. Мои прадеды и бабки лежат одни на Ваганьковском кладбище в Москве, другие на старом слободском в Одессе, третьи в Нальчике, еще есть на Кубани. Пол жизни мои родители прожили на о.Сахалин.И я каждое лето с ними в отпуск летела сначала в Москву, потом в Нальчик, потом в Одессу, затем опять шла Москва-Хабаровск-о.Сахалин.Никогда кабардинцы, балкарцы,русские, украинцы,корейцы,- не были для меня чужими. И если их звали своими национальными именами, то такими они оставались и в метриках и в паспортах и в жизни. Так почему мой муж, которого назвали красивым именем Николай,должен теперь был получить документы с именем МЫКОЛА? Причем МЫКОЛА МЫКОЛАЙОВЫЧ? На английском это звучит особенно коряво.Почему Александр превращается в Олександра, Алексей в Олексия, Марины в Марыну, Анна в Ганну? Кто дал такое право? Кто разрешает таким тетям заходить в учебные заведения ВЗАГАЛИ? Кто по ее мнению я такая?
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#64

Повідомлення Селянин » 05 березня 2010, 18:00

Marysia - сестрааааа)))))))))))))
Селянин

Повідомлення: 1846
Дякував (ла): 108 раз.
Подякували: 499 раз.

Номер повідомлення:#65

Повідомлення Jaine » 08 березня 2010, 20:34

Marysia, я розумію, що що у вас велииииикі претензії також і до того, що паспорт громадянина України чомусь написаний українською. Давайте тоді запровадимо для українців- паспорт українською, для росіян- російською, наполовину німцям/ євреям/українцяи- паспорт на цій же мові -німецько-єврейсько-українській. І так для кожного- за бажанням ! І буде повний дурдом ! Якщо ви не помітили, то я поясню: тьотя з повідомлення № 1 бореться ( відомими їй методами,які не для дитсадка) з суржиком ( а це так звана російсько-украйонська) , тьотя по суті виступає за грамотність, а не проти вашої улюбленої російської, якою вас, до-речі , НІХТО і НІДЕ НЕ ЗАБОРОНЯЄ РОЗМОВЛЯТИ, а тим більше називати вашого чоловіка !
Jaine

Номер повідомлення:#66

Повідомлення VITAminka » 09 березня 2010, 15:43

при чем здесь суржик?? что такое имя?имя - набор букв (звуков),которые в совокупности составляют слово,которое в свою очередь употребляется для обозначения определенного человека.ни в одной стране мира нет [qoute]перевода[qoute] имен на их аналоги. захотели родители вв Испании (подданные Испании) назвать ребенка Mihail а не Miguel,так и назовут. захотят граждане США назвать ребенка Ganna, а не Anna,так и назовут. и без разницы есть в стране аналоги этих имен или нет. наша страна слава Богу тоже отходит от этой постсоветской практики перевода имен.это [B]мое[/B] право определить для своего ребенка этот [qoute]набор бкув и звуков[qoute],данное мне ЦК и СК и никто меня не может этого права лишить
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#67

Повідомлення акква » 09 березня 2010, 18:26

[QUOTE]Украинский язык будет единственным государственным языком Украины. Об этом заявил президент Украины Виктор Янукович во время церемонии вручения Шевченковских премий в Каневе Черкасской области.«На Украине будет развиваться украинский язык как единственный государственный», — сказал Янукович. При этом он уточнил, что в стране «в обязательном порядке будет внедрена Европейская хартия региональных языков», передает ИТАР-ТАСС.[/QUOTE]
акква

Повідомлення: 4965
Дякував (ла): 6101 раз.
Подякували: 6803 раз.

Номер повідомлення:#68

Повідомлення Jaine » 09 березня 2010, 18:34

А під час візиту в Росію він обіцяв другу державну- російську... Де він говорив неправду?
Jaine

Номер повідомлення:#69

Повідомлення Jaine » 09 березня 2010, 18:37

VITAminka, насправді, таке право існує і в Україні, хто ж його оспорює ?У нас і цукор [qoute]сахаром[qoute] називають і парасольку -[qoute]зонтіком[qoute], їх ніхто за це не карає, назвали- буде така назва у цих предметів. :(
Jaine

Номер повідомлення:#70

Повідомлення VITAminka » 11 березня 2010, 00:33

а оспаривают его гос.органы,которые выдают свид-ва о рождении и паспорта:если я хочу назвать сына [B]А[/B]лександр, или Міхаіл, они что так напишут?
VITAminka

Номер повідомлення:#71

Повідомлення svidovyj » 11 березня 2010, 01:50

Селянин не звертайте Ви уваги на ту дурепу, я живу на самісінькому заході України і можу сказати точно жоден мій земляк чи її студенд не скаже про ту психічно хвору [qoute]Фаріон[qoute] доброго слова хіба що такий самий псіх як вона, а їх вже не так і багато.
svidovyj

Повідомлення: 7
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#72

Повідомлення Jaine » 11 березня 2010, 18:04

VITAminka, здрастє, звичайно -напишуть, ви що не в курсі ?(На власні очі бачила видане нещодавно свідоцтво про народження [qoute]Кіріла[qoute].Батьки цього [qoute]Кіріла[qoute]-українці, але ті які з села приїхали в город, причому юні і , мяко кажучи -не дуже розумні, навіть дебілкуваті трішки на вигляд)Хоча я б на їмісці працівників РАГСів спочатку радила б людям писати грамотно і щоб дитині потім було б не соромно. Батьки мають і по дитину думати, а не лише про себе.
Jaine

Номер повідомлення:#73

Повідомлення Доктор ZAZ » 12 березня 2010, 12:02

Jaine, Вибачте, а Ви часом не навчалися у чудової людини та зіркового педагога пані фарион?
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#74

Повідомлення Jaine » 12 березня 2010, 19:45

777, ні, на щастя. напевно.
Jaine

Номер повідомлення:#75

Повідомлення VITAminka » 12 березня 2010, 23:36

знаєте, мені подобається українська мова! і мені дуже не подобаються рускіє,які приходять і говорять - шо єто тут за язик, я таково не понимаю!!!та при чому грамотність, любов до мови та прво вибору імені???вам як більше подобається - Олехандро чи Олександр? мені наприклад - Олександр. і навіть якщо б я жила в Іспанії мені все одно більше подобалося б Олександр. і якщо б в Іспанії, коли я назвала б там свого сина Олександр, мені [QUOTE]радила б людям писати грамотно [/QUOTE], я б порадила їм полікуватсь! і тому, якщо [B]б[/B] мені більше подобалось Кіріл, а не Кирило, і мені сказали б таке [QUOTE]я б на їмісці працівників РАГСів спочатку радила б людям писати грамотно і щоб дитині потім було б не соромно.[/QUOTE], то я б порадила те саме, що і в Іспанії. і я думаю приблизно те саме порадили б ті, які в Україні захотіли б назвати сина Олехандро
VITAminka

Номер повідомлення:#76

Повідомлення Jaine » 13 березня 2010, 15:17

VITAminka, щось я не второпала......на № 83.Українцям, які називають дитину [qoute]Кірілом[qoute] чи [qoute]Міхаїлом[qoute] можливо і треба лікуватися, але ввічливі працівники РАГСів не можуть цього радити......????
Jaine

Поперед.

Повернутись в Дозвiлля, п'ятниця

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів