Номер повідомлення:#457
Graal
» 30 березня 2010, 02:23
Snow, залишилось ще трошки! Розслаблятися не можна! Безвідкличны довіреносты повторяли? Ніяк не можу запам[qoute]ятати повністю назву того Закону [qoute]Про фінансово-кредитні механізми і управління майном при будівництві житла та операціях з нерухомістю[qoute] (це я не по пом[qoute]яті :)). Ще я не згодна з Вашою відповіддю на тест № 834. 834. До складу спадщини входять:а.) право спадкування прав використання об`єкту інтелектуальної власності ++++б.) право участі у Товаристві.в.) належні але не отримані страхові суми, аліменти- А, тому що право використання об`єкту інтелектуальної власності – це майнове право, яке можна спадкувати, страхові суми – не завжди можна оформляти, як спадщину, тому що на самій страховці буває що пишуть, хто може отримати в разі смерті, тому цей варіант я не вибрала.300. При відчуженні частки у праві власності на нерухоме майно за договором довічного утримання (догляду):а) вимагається згода співвласників на посвідчення такого договоруб) згода співвласників на посвідчення такого договору не вимагається в) такий договір посвідчується нотаріусом за умови виділення частки++++- Б: є спільна сумісна та спільна часткова власність. В питанні є ключеве слово частка, тобто я розумію, що мова йде про спільну часткову власність. 444. От каких земель не допускается добровольный отказ:а) от земельного участка выделенного для строительства и обслуживания жилого домаб) от земельного участка [qoute]паї(частки) для особистого селянського виробництва[qoute]в) от земель на которых находятся объекты культурного и исторического фонда.++++- В: ст.346 ЦКУ передбачає підстави припинення права власності, де є відмова власника від права власності. Варіанти А та Б я розумію як можна відмовитися (заява і т.д.), а от від об’єктів культкрного та історичного фонду… не можу нічого уявити. А паї, то їх не можна відчужувати, а відмовлятися, я вважаю так само можна, як і від зем.діл., виділенної для будівництва.514. Які документи прилагаются до договору купівлі-продажу земельної ділянки, яка знаходиться в приватній власності:а) витяг з кадаструб) экспертно-денежная оценкав) державний акт на право власності на земельну ділянку.Думаю, що тест можливо і старий, тому що багато змін було в ЗК. На сьогоднішній день я б вибрала всі варіанти.