Форум

Інформаційний ресурс

ІСПИТ (продовження)

Номер повідомлення:#541

Повідомлення kalina » 06 квітня 2010, 16:33

300-б403-? векселя-темный лес409-б417-б461-скорее б800-а
kalina

Повідомлення: 237
Дякував (ла): 16 раз.
Подякували: 6 раз.

Номер повідомлення:#542

Повідомлення Snow » 06 квітня 2010, 16:38

у меня на 409 или а или в!!!на 417 - думаю может быть и В
Snow

Номер повідомлення:#543

Повідомлення kalina » 06 квітня 2010, 16:42

409-б, п. 182 инстр, наказове провадження-це не перегляд, а розгляд
kalina

Номер повідомлення:#544

Повідомлення Snow » 06 квітня 2010, 16:46

у нас разные вопросы под этими номерами!
Snow

Номер повідомлення:#545

Повідомлення romario » 06 квітня 2010, 18:24

Snow, удачи Вам!! главное никакой спешки! Завтра будем держать за Вас кулаки.
romario

Номер повідомлення:#546

Повідомлення romario » 06 квітня 2010, 18:24

ой чуть незабыл , Ни пуха ни пера.
romario

Номер повідомлення:#547

Повідомлення Snow » 06 квітня 2010, 18:38

[B]К ЧЁРТУ!!! :)Спасибо ВСЕМ!!![/B] Держите кулаки!!! Вечером отпишусь завтра!!![B]P.S. [/B]скорей бы это завтра уже наступило, время тянется, в голову уже ничего не лезет, да и нервишки сдают...
Snow

Номер повідомлення:#548

Повідомлення viktor047 » 06 квітня 2010, 20:29

Всім привіт!
viktor047

Номер повідомлення:#549

Повідомлення viktor047 » 06 квітня 2010, 20:30

Graal, на пост№462:834. До складу спадщини входять:а.) право спадкування прав використання об`єкту інтелектуальної власності ++++б.) право участі у Товаристві.в.) належні але не отримані страхові суми, аліменти- А, тому що право використання об`єкту інтелектуальної власності – це майнове право, яке можна спадкувати, страхові суми – не завжди можна оформляти, як спадщину, тому що на самій страховці буває що пишуть, хто може отримати в разі смерті, тому цей варіант я не вибрала.834 я думаю-в!!!!Ви мотивуєте відповідь:[qoute] - А, тому що право використання об`єкту інтелектуальної власності – це майнове право, яке можна спадкувати[qoute], на100% згоден з Вами, АЛЕ В НАШОМУ ВИПАДКУ МОВА ЙДЕ НЕ ПРО ВХІД ДО СКЛАДУ СПАДЩИНИ [B]ПРАВ ВИКОРИСТАННЯ[/B] ОБ[qoute]ЄКТА..., А ПРО ВХІД ДО СКЛАДУ СПАДЩИНИ [B]ПРАВА [U]СПАДКУВАННЯ[/U] ПРАВ ВИКОРИСТАННЯ[/B]!!! Право спадкувати, на мою думку, є нерозривно пов[qoute]язане з особою спадкодавця. (наприклад спадкодавець був спадкоємцем першої черги по відношеннню до своєї дружини, він-же неміг заповісти ПРАВО СПАДКУВАТИ В ПОРЯДКУ ПЕРШОЇ ЧЕРГИ її коханцю-). Щодо варіанта Б)- відповідно до ст.1219ЦК право на участь у товаристві [B]не входить до складу[/B]([U]може[/U] входити за відповідних умов - в законі або в устан.документі. Щодо варіанта В)-[qoute]страхові суми – не завжди можна оформляти, як спадщину, тому що на самій страховці буває що пишуть, хто може отримати в разі смерті, тому цей варіант я не вибрала.[qoute] Також згоден на 100% з Вами, але ми повинні відштовхуватись від того, [U]що нам дано у відповіді[/U]і!!! Відповідно до ст.1229 ЦК страхові виплати спадкуються на загальних підставах(тобто входять до скла[B]ду спадщини!), у варіанті відповіді немає вказівки на те, що страхувальник призначив когось на одержання!!![/B] У відповіді сказано [U][qoute][B]належні[/B] але не отримані[qoute][/U]!!!! Ну а по аліментах - ст.1227ЦКСуми заробітної плати,..,аліментів,..,які [U]належали спадкодавцеві, але не були ним одержані[/U] за життя, передаються членам його сімї, а в разі відсутності - входять до складу спадщини.(насторожує необхідність умови для входженняїх їх у склад спадщини!-відсутність членів сімї, а у варіанті відповіді про це нічого не сказано!???????????????)Методом виключення, на мій погляд, всетаки варіант В. [B]А от як думає МЮ- незнаю!!![/B] -)-)-)-
viktor047

Номер повідомлення:#550

Повідомлення Graal » 06 квітня 2010, 23:11

Убедительно.
Graal

Номер повідомлення:#551

Повідомлення Graal » 06 квітня 2010, 23:16

Snow, даже те кто не общается на сайте по разным причинам, преимущественно из-за отсутствия времени, и особенно мы - все переживаем за Вас!!! Желаю Вам уверенности, спокойствия, везения и удачи! Не спешите, будьте ОЧЧЧЕНЬ внимательны!
Graal

Номер повідомлення:#552

Повідомлення Valeeri » 06 квітня 2010, 23:34

Snow, удачи Вам!!! Вы умничка и все у Вас получиться!!! Буду держать кулачки!!!!
Valeeri

Повідомлення: 313
Дякував (ла): 17 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#553

Повідомлення viktor047 » 07 квітня 2010, 03:28

Valeeri, на пост№221Загальні збори учасників вважаються повноважними, якщо на них присутні учасники (представники учасників), що володіють сукупністю:а) більше 60% голосів ст. 35 [qoute]Про господарські товариства[qoute]б) 50% +1 голосв) 3/4 голсівОтвет у Вас правильный, но в ст. 35 [qoute]Про господарські товариства[qoute] речь идет про [B]установчі[/B] збори, а в вопросе [B]загальні[/B] збори.ст.41[qoute]Про господарські товариства[qoute](предпоследний абзац)Как-бы пустяк, но в документе на экзамене может сиграть злую шютку!!!МЕЛОЧЕЙ В НАШЕМ НЕБЛАГОДАРНОМ ДЕЛЕ НЕТ!:(
viktor047

Номер повідомлення:#554

Повідомлення Graal » 07 квітня 2010, 14:35

viktor047, ніколи б не зациклювалась на тесті № 834, але тепер не впевнена у відповіді і більше погоджуюся з Вами. Без Вас би не дочиталася, що в питанні йде мова про [B]право спадкування прав використання[/B]. Дякую.По питанню загальних зборів знайшла наступну інформацію: ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ УКРАЇНИ З ПИТАНЬРЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВАЛ И С Т N 1-222/5454 від 10.10.2002Державний комітет України з питань регуляторної політики та підприємництва розглянув Ваш лист від 31.07.2002 р. та повідомляє таке.Частиною 1 статті 60 Закону України від 19.09.91 р. N 1576-XII [qoute]Про господарські товариства[qoute] (далі - Закон) визначено, що збори учасників вважаються повноважними, якщо на них присутні учасники (представники учасників), які володіють у сукупності більш як 60 відсотками голосів.
Graal

Номер повідомлення:#555

Повідомлення Valeeri » 07 квітня 2010, 18:02

Продовження http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=20520
Valeeri

Повідомлення: 313
Дякував (ла): 17 раз.
Подякували: 4 раз.

Номер повідомлення:#556

Повідомлення Snow » 07 квітня 2010, 19:40

[B]УРА!!!!!![/B] [B]УРА!!!!! УРА!!!![/B][/B]Наконец-то я могу написать эти заветные слова [B][qoute]Я СДАЛА[qoute][/B] у меня 48 баллов по тестам, +задача,+заданиенас было 8 человек, сдало 3, я в том числе!!!!Билет мне попался классныЙ!!!!Вопросы - 95 % с форума, те, что мы тут решаем, а остальные - не вызвали у меня никаких удивлений, Задача - нужно было правильно ответить [qoute]що містить в собі виконавчий напис[qoute] - это ст. 89 ЗУ ПН, слово в слово. Варианты отличались между собой несколькими словами!!!!Документ - [qoute]Свідоцтво про право на спадщину за заповітом[qoute], такой документ обсуждался на форуме. Хочу сказать, что этот форум - НАХОДКА ДЛЯ БУДУЩИХ НОТАРИУСОВ!!!!! СПАСИБО ВСЕМ!!!!!ВСЕМ ФОРУМЧАНАМ ЖЕЛАЮ УДАЧИ, вдохновения, никогда не опускайте руки, даже если с 1 раза не получится !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!нужно идти вперёд!!!!!! И хочу чтоб каждый из ВАС испытал те чувства. которые сегодня испытала я, когда зачитали результат!!!!!!!!!!!! УДАЧИ ВСЕМ!!!!попозже напишу свои вопросы.
Snow

Номер повідомлення:#557

Повідомлення yul » 07 квітня 2010, 20:09

Snow, Вы умничка. От всей души поздравляю Вас с победой!!!!!
yul

Повідомлення: 140
Дякував (ла): 7 раз.

Номер повідомлення:#558

Повідомлення Ксана » 07 квітня 2010, 22:48

Snow, от всей души поздравляю ВАС!!!!!!!!! Успехов в работе, хороших и стабильных клиентов!!!!!
Ксана

Повідомлення: 542
Дякував (ла): 45 раз.
Подякували: 18 раз.

Номер повідомлення:#559

Повідомлення golo » 08 квітня 2010, 02:02

Оксашка,я из Чернигова.в прошлом году не сдала, так получилось что весь год работала совсем не в русле нотариата(( (представляла интересы в судах)и теперь сложновато взятся за голову, хотя всегда думала, что везение сдесь играет не маловажную рольа Вы откуда?
golo

Номер повідомлення:#560

Повідомлення kalina » 08 квітня 2010, 12:40

Боже мой, какая Вы молодец! Умничка! От всей души поздравляю!
kalina

Номер повідомлення:#561

Повідомлення Berizka » 08 квітня 2010, 17:25

Умничка!!!!!!!!!!!!! ПОЗДРАВЛЯЮ! И я так хочу!
Berizka

Номер повідомлення:#562

Повідомлення golo » 08 квітня 2010, 23:55

знайшла таке питання- примусовий розпуск(ліквідація)бєднань громадян здійснюється за рішенняма) МЮУб)Головного УЮ МЮУв)суду
golo

Номер повідомлення:#563

Повідомлення golo » 09 квітня 2010, 00:01

Ксаційний суд може поновити строк подачі касаційної скарги на строк - а) 1 рік з момету коли у особи виникло право на оскарженняб)безстроковов)3 рокиСуд касаційної інстанції може поновити строк на касаційне оскарженняа)не більше як у межах 1 року з дня виникнення права на касаційне оскарженяб)незалежно від строку зверненняв)у межах 3-х років з дня виникнення права на касаційне оскарженя???????????????????????????????????/
golo

Номер повідомлення:#564

Повідомлення timi » 12 квітня 2010, 01:02

добрый вечер всем, я их Харькова, готовлюсь к сдаче экзамена кот. будет этим летом пожалуйста вышлите мне тесты с 1 - 1035 и всевозможные новые задачки, которые обговариваюся на нашем форуме на мой эл. адрес lylachka@mail.ru заранее спасибо
timi

Номер повідомлення:#565

Повідомлення golo » 12 квітня 2010, 16:35

timi,я вам отправила тесты
golo

Номер повідомлення:#566

Повідомлення белик » 12 квітня 2010, 16:43

Суд касаційної інстанції може поновити строк на касаційне оскарженняа)не більше як у межах 1 року з дня виникнення права на касаційне оскарженяб)незалежно від строку зверненняв)у межах 3-х років з дня виникнення права на касаційне оскарженямоя відповідь А).згідно з ЦПК України - Стаття 321. Строк на касаційне оскарження, касаційне подання У разі пропуску строку на касаційне оскарження з причин, визнаних судом поважними, суд за заявою особи, яка подала скаргу, чи подання прокурора може поновити цей строк, але не більше, ніж в межах одного року з дня виникнення права на касаційне оскарження. Про поновлення строку на касаційне оскарження або повернення касаційної скарги, касаційного подання прокурора судом першої інстанції виноситься ухвала.
белик

Номер повідомлення:#567

Повідомлення белик » 12 квітня 2010, 17:24

примусовий розпуск(ліквідація)бєднань громадян здійснюється за рішенняма) МЮУб)Головного УЮ МЮУ[U]в)суду[/U] ЗУ [qoute]про об[qoute]єднання громадян[qoute] Стаття 19. Припинення діяльності об'єднання громадян Припинення діяльності об'єднання громадян може бути проведено шляхом його реорганізації або ліквідації (саморозпуску, примусового розпуску). Реорганізація об'єднання громадян здійснюється відповідно до його статуту. Реєстрація новоствореного об'єднання здійснюється у порядку, встановленому цим Законом. Ліквідація об'єднання громадян здійснюється на підставі статуту або рішення суду.
белик

Номер повідомлення:#568

Повідомлення dalia » 12 квітня 2010, 17:41

Белик, перейдите в новую тему:Продовження http://www.yurradnik.com.ua/yurforum/index.php?action=topicid=20520
dalia

Повідомлення: 828
Дякував (ла): 312 раз.
Подякували: 434 раз.

Номер повідомлення:#569

Повідомлення sahmar » 21 квітня 2010, 02:38

Привіт всім!!!!!!!! ось зареєструвалась і дуже прошу ольгія або timi надішліть мені будь ласка тести з 1-1035 та задачи. Дуже дякую. Моя адреса sahnovskaya.marina@yandex.ru
sahmar

Поперед.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]