Номер повідомлення:#2
zoska
» 26 травня 2010, 12:56
ДОВІРЕНІСТЬМісто ____________Друге квітня дві тисячі десятого рокуЯ, ______________________, ідентифікаційний номер в Державному реєстрі фізичних осіб ________________, паспорт серії ___ № _____________, виданий 12 березня 2002 року _____________________ РУГУ МВС України в ____________, яка зареєстрована за адресою: ____________________, за усною домовленістю з довіреною особоюУповноважую _______________________, яка зареєстрована за адресою: ___________________________________________________________________________представляти мої інтереси в усіх установах, підприємствах, організаціях всіх форм власності та підпорядкування, в тому числі бюро технічної інвентаризації, земельному відділі з питання продажу будинку те земельних ділянок, які розташовані за адресою: ____________________________________________________________________________для чого надаю їй право подавати від мого імені заяви, довідки документи, сплачувати необхідні платежі, отримувати необхідні довідки, документи, витяги, квитанції, акти, в тому числі отримувати витяги бюро технічної інвентаризації, кадастрового та земельного відділів, отримувати довідки житлово-експлуатаційних організацій, квартальних комітетів та в інших відповідних органах, замовити і отримати експертний висновок про оцінку земельних ділянок, розписуватися за мене та виконувати всі інші дії та формальності, пов’язані з цією довіреністю.Довіреність видана строком на один рік і дійсна до другого квітня дві тисячі одинадцятого року.Довіреність мною прочитана, її зміст мені зрозумілий та відповідає моїй волі.Підпис ____________________Посвідчувальний написВ тексте еще добавить право заключения договора купли-продажи