Форум

Інформаційний ресурс

довіреність

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Натик » 20 травня 2010, 21:01

Прошу Вас поділитись довіреністю на уповноваження представника збирати документи на продаж ж/б та земельної ділянки та укладення на них договору купівлі -продажу, та отримання документів на приватизацію земелі.(або генеральну).Дякую.
Натик

Повідомлення: 90
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення zoska » 26 травня 2010, 12:56

ДОВІРЕНІСТЬМісто ____________Друге квітня дві тисячі десятого рокуЯ, ______________________, ідентифікаційний номер в Державному реєстрі фізичних осіб ________________, паспорт серії ___ № _____________, виданий 12 березня 2002 року _____________________ РУГУ МВС України в ____________, яка зареєстрована за адресою: ____________________, за усною домовленістю з довіреною особоюУповноважую _______________________, яка зареєстрована за адресою: ___________________________________________________________________________представляти мої інтереси в усіх установах, підприємствах, організаціях всіх форм власності та підпорядкування, в тому числі бюро технічної інвентаризації, земельному відділі з питання продажу будинку те земельних ділянок, які розташовані за адресою: ____________________________________________________________________________для чого надаю їй право подавати від мого імені заяви, довідки документи, сплачувати необхідні платежі, отримувати необхідні довідки, документи, витяги, квитанції, акти, в тому числі отримувати витяги бюро технічної інвентаризації, кадастрового та земельного відділів, отримувати довідки житлово-експлуатаційних організацій, квартальних комітетів та в інших відповідних органах, замовити і отримати експертний висновок про оцінку земельних ділянок, розписуватися за мене та виконувати всі інші дії та формальності, пов’язані з цією довіреністю.Довіреність видана строком на один рік і дійсна до другого квітня дві тисячі одинадцятого року.Довіреність мною прочитана, її зміст мені зрозумілий та відповідає моїй волі.Підпис ____________________Посвідчувальний написВ тексте еще добавить право заключения договора купли-продажи
zoska

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Marysia. » 26 травня 2010, 16:35

обязательно прописіваю в тексте :Зміст ст. ст. 203, 213, 214, 244, 247, 248, 249, 1000 Цивільного кодексу України щодо поняття довіреності її форми, строків, припинення представництва за довіреністю, скасування довіреності та відмови представника від вчинення дій, які були визначені довіреністю, роз’яснено
Никогда не говори "никогда"!
Marysia.

Повідомлення: 15207
Дякував (ла): 55736 раз.
Подякували: 26655 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення Натик » 26 травня 2010, 22:53

Дякую, Вам за те, що відгукнулися.Дуже Ви мені допомогли.
Натик

Повідомлення: 90
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Yandex [Bot]