Номер повідомлення:#14
baba-galamaga
» 01 червня 2010, 19:06
на № 11: [qoute]Завещание или доверенность древнего старичка, оформленное на дому, или [qoute]выходы[qoute] в банк для снятия запрета - это, в принципе, различные вещи.[qoute]Може б Ви зіслалися на нормативний акт, де зазначено ВИЧЕРПНИЙ перелік причин, як от [qoute]дряхлый старичок[qoute], [qoute]инвалид[qoute] и т.д., які дозволяють вчиняти нот дії поза робочим місцем прватного нотаріуса. Я наприклад, можу Вам нагадати п. 11 Інструкції [qoute]....коли фізична особа не може з'явитися в зазначене приміщення, а також, коли того вимагають особливості посвідчуваного правочину, такі нот дії можуть бути вчинені поза робочим місцем[qoute] і ще ст. 8 ЗУ [qoute]Про нотаріат[qoute] покладає на нас обов'язок [qoute]сприяти громадянам, підприємствам, установам і організаціям у здійсненні їх прав та захисті законних інтересів[qoute] - от я і сприяю :-) допомагаю здійснювати цивільний оборот в державі! А Ви Сана, сидіть з гордим поглядом і відмовляйтеся вчиняти нотаріальні дії поза робочим місцем, мотивуючи це тим, що представник Банку [qoute]не дряхлый старичок и не ивалид[qoute].на № 13, що там прямою дорогою веде в суд, я не знаю, бо дійсно в Положенні про Єдиний реєстр заборон відчуження об[qoute]єктів нерухомого майна в п.2.1.2 перераховано суб[qoute]єкти, які подають дані заяви, банків у цьому переліку немає.