Номер повідомлення:#87
Ксюня
» 12 червня 2010, 12:52
По-поводу наболевшего вопроса:[QUOTE]lora25 17.11.2009, 16:03 №62 Повідомлень: 64З нами: 06.11.2009 SEM, дякую за співчуття, мені дійсно [qoute]пощастило[qoute]. А як ВАМ таке: 9. Нормативно-грошова оцінка земель застосовується :а.) при оформленні спадкового договору, де майном, що є об`єктом спадкування, є земельна ділянка.б.) при укладанні договору міни на іншу нерухомістьв.) при укладанні договору купівлі-продажу ЗД Ви подіскутуйте, а потім я ВАМ позицію МЮ та особисто члена ВКК наведуSEM, дякую за співчуття, мені дійсно [qoute]пощастило[qoute]. А як ВАМ таке: 9. Нормативно-грошова оцінка земель застосовується : а.) при оформленні спадкового договору, де майном, що є об`єктом спадкування, є земельна ділянка. б.) при укладанні договору міни на іншу нерухомість в.) при укладанні договору купівлі-продажу ЗД Ви подіскутуйте, а потім я ВАМ позицію МЮ та особисто члена ВКК наведу Ксана 17.11.2009, 16:07 №63 Повідомлень: 460З нами: 19.12.2007 Можливо відповідь А?Можливо відповідь А? lora25 17.11.2009, 16:48 №78 Повідомлень: 64З нами: 06.11.2009 Оксашка, на пост №62 вашв відповідь №62 - попадання в 10-ку. Це вірна відповідь, більше нічого додавати не треба. Хоча.... додам: саме посилання на закон про оцінку земель - позиція ВКК та МЮЯ ж затупіла на Зем. кодекс. Як що по ЗК - відповіді із запропоноаних немає взагалі. я відповіла в) Тому що при оформлненні купівлі-продажу ЗД нотаріусі дійсно вимагають окрім експертної оцінки ще і нормативно-грошову. Но [qoute]вимагають[qoute] і [qoute]застосовують[qoute] - Це різні речі. На тому і попалась. Вірна відповідь а)Дякую усім за обговорення, з цим тестом покінчено.Оксашка, на пост №62 вашв відповідь №62 - попадання в 10-ку. Це вірна відповідь, більше нічого додавати не треба. Хоча.... додам: саме посилання на закон про оцінку земель - позиція ВКК та МЮ Я ж затупіла на Зем. кодекс. Як що по ЗК - відповіді із запропоноаних немає взагалі. я відповіла в) Тому що при оформлненні купівлі-продажу ЗД нотаріусі дійсно вимагають окрім експертної оцінки ще і нормативно-грошову. Но [qoute]вимагають[qoute] і [qoute]застосовують[qoute] - Це різні речі. На тому і попалась. Вірна відповідь а) Дякую усім за обговорення, з цим тестом покінчено. [/QUOTE]
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею.