Форум

Інформаційний ресурс

Срочно. Заява, від фіз осіб що така -то особа була в Україні з такого-то по таке-то

Номер повідомлення:#1

Повідомлення Lucky » 24 червня 2010, 15:53

хто робив? підкажіть текст
Lucky

Повідомлення: 686
Дякував (ла): 76 раз.
Подякували: 118 раз.

Номер повідомлення:#2

Повідомлення Ынотио » 24 червня 2010, 15:59

що це таке, щось не розмію, до кого це адресується?
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#3

Повідомлення Sofiyka » 24 червня 2010, 16:32

підписи на таких заявах не можна засвідчувати, Ви тільки можете видати свідоцтво пр перебування особи в певний час в певному місці, але це можливо тільки в проміжок часу, коли особа до Вас звернулась. Про попередні дати Ви не можете вказати, або запропонуйте йому одержати виписку з Вашого реєстру нотаріальних дій, якщо Ви вчиняли нотаріальні дії за участю цієї особи в проміжок часу, який її цікавить.
Оптимист ошибку в слове "хорово" исправляет на "хороШо", пессимист на "хЕрово" и только я со своим "хоровоД", вероятно особый случай
Sofiyka

Повідомлення: 386
Дякував (ла): 77 раз.
Подякували: 155 раз.

Номер повідомлення:#4

Повідомлення OLNIK » 24 червня 2010, 16:34

Если эта особа пересекала границу, то пусть обратится в пункт пропуска и там документально ей подтвердят [qoute]вьезд-выезд[qoute].
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#5

Повідомлення M@ARINA » 24 червня 2010, 16:51

свідоцтво про перебування в певному місці. інструкція розділ 30. Форма 22
M@ARINA

Номер повідомлення:#6

Повідомлення sofi » 24 червня 2010, 17:15

наверное на основании [qoute]этого[qoute] захотят получить коммандировочные, погуляв на славу-)
sofi

Номер повідомлення:#7

Повідомлення OLNIK » 24 червня 2010, 17:24

На сообщ.№5Нахождение в [B]определенном месте[/B]- это нахождение человека у нотариуса (или дома если с вызовом) сегодня и сейчас.А где лицо находилось вчера нотариус знать не может, как не может знать, где находилось лицо, когда вышло от нотариуса уже со свидетельством.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#8

Повідомлення Lucky » 24 червня 2010, 17:56

Тут ситуація трохи інша. Громадянин США загубив паспорт. На протязі уже трьох років їздив в Україну, але зараз йому відмовили (не пускають) чи з виготовленням паспорту проблеми не знаю. Приходила наша його девушка беременная (вона дуже хоче щоб він сюда попав:))), але толком пояснити не може що та як. Каже: Хочуть щоб з України декілька осіб написали заяви, що він і справді вже перебував на теріторії України. Ну типу: я така-то стверджую що такий-то здійснював тимчасові поїздки на теріторію України з метою відпочинку та у особистих справах в період з .. по...Я рахую, що на такий заяві засвідчити підпис можна. Правда ще девушці треба уточнити всі моменти
Lucky

Номер повідомлення:#9

Повідомлення Veдьмо4ка » 24 червня 2010, 18:29

Fistashka, сказка про белого бычка от Ваших клиентов)))))).... 1) гражданин США потерял паспорт - получить новый (независимо от того куда и когда он выезжал) - его право. и я не думаю что по законодательству США требуется потдверждение какие либо..2) а не хотят ли этими заявлениями в США энтот гражданин обеспечить себе алиби или еще что-либо?![qoute]
Лучше быть любимой врединой, чем никому ненужным совершенством!
Зображення
Veдьмо4ка

Повідомлення: 3855
Дякував (ла): 708 раз.
Подякували: 536 раз.

Номер повідомлення:#10

Повідомлення Veдьмо4ка » 24 червня 2010, 18:30

ах да... если ему надо действительно подтвердить факт въезда и выезда с Украины в США и обратно, то это к пограцам, я думаю что у них данные какие-то сохраняются о пересечении границы....
Зображення
Veдьмо4ка

Номер повідомлення:#11

Повідомлення Lucky » 24 червня 2010, 18:43

0 АрканЯ вот вроде и понимаю что заявление странненькое, но с другой стороны. Это же заявление, яке не містить змісту угоди, не порочить людину, не є незаконним. Вони просто стверджують. Я довгий час не могла зрозуміти [qoute]смысл[qoute] заяви, що в шлюбі не перебуваю і хочу заміж за вашого принца, але ж робимо їх.Думаю, що і цю зробити можна
Lucky

Номер повідомлення:#12

Повідомлення VITAminka » 24 червня 2010, 18:45

[QUOTE]На протязі уже трьох років їздив в Україну, але зараз йому відмовили (не пускають) чи з виготовленням паспорту проблеми не знаю. [/QUOTE] бред собачий!!! для изготовления нового паспорта никакие заявления от беременных девушек и пр. граждан не нужны. а если перерстали пускать,значит на то есть причины. и опять же: никакие заявления от... тра-та-та не помогут! и я думаю,если вы девушке объясните,что в после текста заявления о том, что [QUOTE]я така-то стверджую що такий-то здійснював тимчасові поїздки на теріторію України з метою відпочинку та у особистих справах в період з .. по...[/QUOTE] вы крупными и жирными буквами напишите,что в соответсвии с ЗУ ст...., вы: [B]не несете ответственность за факты изложенные в заявлении, не несете ответственность и не проверяете соответствуют ли эти факты действительности, что вы совершаетте действие, называющееся [qoute]свид-ние подл. подписи[qoute] и несете ответственность лишь за то,что данный докумнет подписан лично гражданкой,указанной в нем [/B]- то такая просьба (с очень сильным запашком) отпадет.
Я живу, как положено, а положено у меня на всё!!!
VITAminka

Повідомлення: 7034
Дякував (ла): 811 раз.
Подякували: 2560 раз.

Номер повідомлення:#13

Повідомлення Veдьмо4ка » 24 червня 2010, 18:56

а кому адресуется это заявление?!.. просто ради интереса скажите, что необходимо точно указывать орган, а расплывчатое - компетентным органам - не пойдет.....[QUOTE]Это же заявление, яке не містить змісту угоди, не порочить людину, не є незаконним.[/QUOTE]а Вы уверены что это заявление не порочит другого человека?!.. на прямую - вроде нет, а смотря куда оно пойдет - вот это вопрос другой...
Зображення
Veдьмо4ка

Номер повідомлення:#14

Повідомлення Stonehenge » 24 червня 2010, 19:04

А.... эт его небось налоговая шимит и он желает подтвердить свой статус резидента :))
"...Если выпало в Империи родиться,
лучше жить в глухой провинции, у моря..."

Иосиф Бродский
Stonehenge

Повідомлення: 8606
Дякував (ла): 2454 раз.
Подякували: 5659 раз.

Номер повідомлення:#15

Повідомлення Ынотио » 24 червня 2010, 19:06

Fistashka откажите
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#16

Повідомлення M@ARINA » 24 червня 2010, 19:31

на №7Саме це й мала на увазі, що перебував в певному місці- у нотаріусадекілька раз видавала таке свідоцтво....
M@ARINA

Номер повідомлення:#17

Повідомлення acus » 25 червня 2010, 12:45

[QUOTE]Приходила наша його девушка беременная (вона дуже хоче щоб він сюда попав:))), але толком пояснити не може що та як.[/QUOTE]А чи не піде та вагітна дівчина з такими заявами до суду з позовом до американця про те, що саме він зробив її вагітною?
acus

Повідомлення: 655
Дякував (ла): 298 раз.
Подякували: 121 раз.

Номер повідомлення:#18

Повідомлення Маленьке стерво » 25 червня 2010, 12:52

однозначно відмовити!!!!
Маленьке стерво

Номер повідомлення:#19

Повідомлення Куница » 25 червня 2010, 12:57

На № 1Зі штампом про те, що факти, викладені у цій заяви, нотаріусом не перевіряються засвідчуєте справжність підпису як звичайно на заяві компетентним органам за місцем вимоги, оскільки зміст заяви не суперечить діючому законодавству...., а є лише заявою громадянина.Якщо мова йде саме про підтвердження такого факту нотаріусом за свідоцтвом - то так як написала OLNIK в № 7 - повторюватися не буду. Нехай громадянин уточнить - підійде йому така заява, чи треба лише свідоцтво про підтвердження нотаріусом факту його знаходження (НА ЧАС ВИДАЧІ СВІДОЦТВА) у певному місці, щоб він Вам потім скандал не влаштував, що не той документ зробили...
Куница

Номер повідомлення:#20

Повідомлення Veдьмо4ка » 25 червня 2010, 14:56

[QUOTE]підійде йому така заява, чи треба лише свідоцтво про підтвердження нотаріусом факту його знаходження [/QUOTE]ему , гражданину, подойдет, и в орган куда это пойдет - тоже, ибо там уже будет стоять печать и подпись нотариуса, делайте скидку на правовую безграмотность нашего народа и госслужащих, ибо нотариус - это не обезьяна с печатью и бланками. а личность, имеющее высшее юридическое образование,
Зображення
Veдьмо4ка

Номер повідомлення:#21

Повідомлення Греми » 25 червня 2010, 14:59

[QUOTE]ибо нотариус - это не обезьяна с печатью и бланками. а личность, имеющее высшее юридическое образование[/QUOTE] - вот такого вот сравнения я еще не слышала!)))
Греми

Повідомлення: 4380
Дякував (ла): 53 раз.
Подякували: 281 раз.

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [Bot]