Форум

Інформаційний ресурс

Іспит 10.06.2010

Номер повідомлення:#391

Повідомлення Ксюня » 24 червня 2010, 16:56

Форумчанин, экзамены-то зачем отменили????????????????????????????????????????????????????
Все люди как люди, а я все хорошею и хорошею. :happy-cheerleaderkid:
Ксюня

Повідомлення: 11715
Дякував (ла): 20553 раз.
Подякували: 27697 раз.

Номер повідомлення:#392

Повідомлення ВОЛЯ » 24 червня 2010, 17:10

[B]Valeeri[/B], а на пост 336 оказывается ответ №43. гр.К. отримає свідоцтво на будинок за заповітом, дочка спадкодавця отримає свідоцтв[U][B]о[/B][/U] на все майно(автомобіль та квартиру). 4. гр.К. отримає свідоцтво на будинок за заповітом, дочка спадкодавця отримає свідоцтв[U][B]а[/B][/U] на автомобіль та квартиру.
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#393

Повідомлення manuila » 24 червня 2010, 18:01

я из Запорожья, у нас экзамен на ноябрь поставили.. :-(((
manuila

Номер повідомлення:#394

Повідомлення vesna » 24 червня 2010, 18:21

manuila, я тоже из Запорожья. Я слышала, що в июне уже были экзамены, а второй наверное в конце года будет. У меня стажировка второго декабря заканчивается, надеюсь, что меня подождут.А вы еще стажируетесь?
vesna

Номер повідомлення:#395

Повідомлення Elena » 24 червня 2010, 18:22

Valeeri, поясніть будь ласка, на пост.334 як у вас вийшли такі долі? Якими ст. користувались і якого законодавства, а то у мене зі спадщиною дуже погано.При вираховуванні обов[qoute]язкової частки включаються всі спадкоємці чи ні ?Буду дуже вдячна якщо пояснете.
Elena

Номер повідомлення:#396

Повідомлення vesna » 24 червня 2010, 18:29

на пост.334 користуємося старим кодексом, де обовязкова частка 2/3 від частки, щоб належала за законом.
vesna

Номер повідомлення:#397

Повідомлення ВОЛЯ » 24 червня 2010, 18:39

Киев тоже на осень перенесли...Я в шоке!!!!!!!!!!...контрастный душ....а если с оптимизмом - не известно прочитала бы я за лето то, что я прочитала за эти 3 недели дней и ночей
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#398

Повідомлення ВОЛЯ » 24 червня 2010, 18:49

elena на форуме есть задачи, которые решали нотариуса на зачёт по спадщине с ответами...вчитывайтесь в каждый ответ и открывайте каждую статью ЦК при этом...я тогда почти все задачи перерешала и даже помнила нумерацию статтей..одно НО - есть вопросы в наследстве, не предусмотренные законодательством и ответы на котрые знает только минюст
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#399

Повідомлення notar » 25 червня 2010, 02:40

Всем привет, извините, что так поздно! Я из Киева, тоже на осень, тоже в шоке!
notar

Номер повідомлення:#400

Повідомлення Ксюня » 25 червня 2010, 11:19

Всем доброе утро! Да, я смотрю, все в шоке от отмены экзамена..........
Ксюня

Номер повідомлення:#401

Повідомлення AVATARIUS » 26 червня 2010, 02:54

Была сегодня в управлении в Киеве, спрашивала про причины переноса экзамена. Там тоже прозвучала фраза [qoute]все в шоке[qoute]. Отсюда напрашивается вывод - команда поступила сверху - МЮ чего то тормозит. Смотрю параллельно новости..... еще напрашивается пара мыслишек, причем таких, о которых лучше вслух не говорить. Хочется сразу стать глупее, чтобы не понимать, что происходит. Если бы умела курить - затянулась бы нервно сигареткой - было бы эффектно и драматично. Поскольку все затаились и молчат - предлагаю на рассмотрение предположительные версии переноса.1. Меняют порядок порядок проведения экзамена (переход на электронную систему-маловероятно, т.к. к экзамену допустили согласно старого порядка)2. Меняют тесты (уже более вероятно, но....кому охота их [qoute]пересоставлять[qoute] в период отпусков?)3. Меняют состав ВКК (уже ближе к теме, но....а как со сроком полномочий ВКК, который еше не истек?)4. Меняют что то в нашем королевстве (читать [qoute]государстве[qoute] ОХ, хотелось бы, что-бы к лучшему, но опять же, кому оно надо, ведь лето на дворе). А вообще, не такая уж и неожиданная новость. С этими экзаменами всегда все покрыто мраком тайны. Жалко только, что к осени справка о несудимости пропадет. А может осенью вообще такие справки уже никому не понадобятся??????.

Номер повідомлення:#402

Повідомлення абрикоска » 26 червня 2010, 14:05

Кваліфікаційний іспит перенесено [B]У зв’язку з неможливістю участі представника Міністерства юстиції в засіданні кваліфікаційної комісії нотаріату,[/B] призначеного на 8 липня 2010 року, кваліфікаційний іспит перенесено на вересень 2010 року.Прес-служба Головного управління юстиціїу Донецькій області ВОТ ТАКАЯ ПРИЧИНА!!!!!!
абрикоска

Номер повідомлення:#403

Повідомлення Elena » 26 червня 2010, 21:44

ВОЛЯ, а ви можете подсказать где найти эти задачи на форуме?Скажите кто нибудь, относительно перездачи на ВКК тоже све отменили.
Elena

Номер повідомлення:#404

Повідомлення Graal » 28 червня 2010, 14:07

Приветик!!! Поделитесь, пожалуйста, высновком, готовлюсь к завершению стажировки.
Graal

Номер повідомлення:#405

Повідомлення Doroty » 28 червня 2010, 21:16

Приветик всем!!! Graal, Вы успеваете на экзамен, который будет осенью?
Doroty

Повідомлення: 1267
Дякував (ла): 560 раз.
Подякували: 544 раз.

Номер повідомлення:#406

Повідомлення Ксюня » 29 червня 2010, 01:12

Graal, козявки залили бульбашками комп, если восстановлю, завтра скину видгук про проходження стажування...
Ксюня

Номер повідомлення:#407

Повідомлення ВОЛЯ » 29 червня 2010, 14:08

на пост 403
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#408

Повідомлення notar » 29 червня 2010, 14:19

Graal, напишите мне свою электронку, я Вам пришлю свой высновок, посмотрите, может поможет ...
notar

Номер повідомлення:#409

Повідомлення manuila » 29 червня 2010, 15:40

на пост №394: vesna ! стажируюсь до 15 июля 2010 г. Знаю что те, кто сдавал 3 июня были все тесты и задачи с форума, нового ничего. Им повезло. С ужасом думаю о том, что нас ждет осенью...:-(((
manuila

Номер повідомлення:#410

Повідомлення manuila » 29 червня 2010, 15:42

Ксюня выручайте... скиньте и мне видгук пожалуйста на manuila@mail.ru
manuila

Номер повідомлення:#411

Повідомлення manuila » 29 червня 2010, 16:05

Ксюня! Спасибо огромное! Народ! может у кого есть отчет стажера о прохождении стажировки в гос. конторе ?
manuila

Номер повідомлення:#412

Повідомлення notar » 29 червня 2010, 16:14

Так я Вам и скинула из гос. конторы! Смотрите там все есть, он практически ничем не отличается, кроме того, кто его подписал и других незначительных формальностей !P.S. только я не Ксюша
notar

Номер повідомлення:#413

Повідомлення ВОЛЯ » 29 червня 2010, 16:23

а я надеюсь, что причина перенесения экзаменов банальна - отпуск Минюста
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#414

Повідомлення Helenna » 29 червня 2010, 16:41

notar, скиньте, пожалуйста и мне отчет. И, пожалуйста, кто-нибудь, скиньте план стажировки. Спасибо! Воля, я тоже уповаю на период отпусков... Будем надеяться на лучшее.
Helenna

Повідомлення: 58
Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Номер повідомлення:#415

Повідомлення notar » 29 червня 2010, 17:06

уже скинула там и план и высновок
notar

Номер повідомлення:#416

Повідомлення Elena » 29 червня 2010, 17:38

ВОЛЯ, спасибо большое за задачи.
Elena

Номер повідомлення:#417

Повідомлення ВОЛЯ » 29 червня 2010, 17:49

не за что elena...надеюсь чем-то помоглаРано или поздно экзамен будет...давайте задачки порешаем...[QUOTE]В катастрофі загинуло подружжя В., яке мешкало в м. Києві. Чоловік пережив дружину на дві доби. Згідно нотаріального опису їх майно включало в себе: дім, який знаходився в Чернігові, в якому жила пенсіонерка Т.- мати чоловіка В., автомобіль “АУДІ”, що куплено подружжям за час шлюбу та було зареєстровано на ім’я дружини, який дружина заповіла чоловікові В. різні предмети домашньої обстановки та вжитку в м. Києві меблі, телевізор, килим у домі, який знаходиться в м. Чернігові.Батьки подружжя, син дружини звернулися до нотаріуса з проханням пояснити, на яке майно вони мають право як спадкоємці?[/QUOTE]Моє рішення: Спадкове майно [U]дружини[/U]: 1/2 будинку, 1/2 майна в Києві та Чернігові. Це все успадковують за законом: мати, батько, син та чоловік по 1/8 будинку та по 1/8 майна. Чоловік за заповітом отримує автомобіль.Після смерті чоловіка залишається спадкове майно: 5/8 будинку, 5/8 майна та автомобіль. Після нього спадщину отримають батьки по 5/16 будинку, 5/16 майна та по 1/2 автомобіля. Є трошки інший варіант відповіді - чоловік не встиг прийняти і застосовується ст. 1276 спадк. трансмісія. Але я допускаю, що він постійно проживав із спадкодавцем - його дружиною і тому спадщину прийняв в порядку ч. 3 ст. 1268 ЦК
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#418

Повідомлення ВОЛЯ » 29 червня 2010, 18:18

[QUOTE]В жовтні 2005 помирає М. заповівши все майно В., в грудні 2005 року нотаріусу подають заяви В. та чоловік М. – інвалід 3 групи. В січні помирає чоловік.Чи можна вважати що заява подана чоловіком відповідно до ст..1241 є згодою на прийнятя спадщини якщо прямо це вказано, та як буде спадкуватися майно[/QUOTE]В - 1/2 всього майначоловіку М - 1/2 всього майна обов. частка, яку він прийняв і яку успадковують його спадкоємці.. Думаю тут теж [U]немає спадк. трансмісії[/U], оскільки чоловік подав заяву і таким чином прийняв спадщину
ВОЛЯ

Номер повідомлення:#419

Повідомлення vesna » 29 червня 2010, 18:22

на пост 417. Можливо варто розглянути варіант з трансмісією, бо конретно ж не сказано, що вони проживали разом.
vesna

Номер повідомлення:#420

Повідомлення vesna » 29 червня 2010, 18:26

на пост 418 - згодна з вашим рішення, чоловік прийняв обовязкову частку, але не оформив своїх спадкових прав.
vesna

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів