Номер повідомлення:#27
Веселунка
» 03 серпня 2010, 15:44
[QUOTE]Вы представляете поток этих девочек с маникюром, который проходит через отдел УЮ?[/QUOTE]ну чому одразу [qoute]девочки[qoute] и [qoute]маникюр[qoute] невже по вашому розумні люди і досвідчені перевіряючі повинні бути без манікюру і точно не працювати, а [qoute]проходити[qoute] через відділ Управління нотаріату????Я впевнена, що в Вашому управлінні працюють грамотні люди, навіть якщо і за віком молоді. [QUOTE]но работа у нотариуса - бумажная.... [/QUOTE]згодна, паперова!!! Просто папірці теж підкладаються з певною метою. Я впевнена, що на перевірці в довідку Вам не напишуть, що ви щось порушили, якщо у Вас в справах не буде листа УЮ, про те, що нотаріус припинив діяльність і данний факт Ви встановили по реєстру нотаріусів. [QUOTE] хотя я их пускать не собираюсь[/QUOTE]їх роль на перевірках заключається в тому, що вони дивляться, в скількох примірниках і які витяги ви роздрукували. Чи корректно Ви внесли інформацію до Реєстрів чи првильно Ви заповнюєте всі графи. Я вважаю, що це необхідно. Напркиклад, ящо ви наклали заборону і внесли некоректно інформацію до реєстру, то хтось може дуже сильно [qoute]влетіти[qoute]... [QUOTE]а потом умные клиеннты с адвокатами в суд и оспаривают все это дело[/QUOTE]відверто кажучи, не бачила ще жодного судового рішення по таким справам. Сумніваюсь, що суд визнає таку нотаріальну дію недійсною саме з цих підстав..... А от про спори між самими нотаріусами чому Іванов зняв мою заборону, або вніс зміни до мого договору чула дуже багато....... Тому, ще раз скажу, якщо нотаріус у відпустці буду обов[qoute]язково брати підтвердження, а якщо його діяльність припинена то швидше за все обмежусь інфорацією з реєстру нотаріусів. Хоча, життя потім підскаже!