Номер повідомлення:#11
Летучая Мыша
» 05 травня 2006, 12:56
Milla, но вель можно сделать довренность на исполнение опредленных действий, например такого содержания :вчиняти наступні правочини від мого імені щодо належного мені на підставі свідоцтва про реєстрацію ТЗ (технічного паспорту) ____ № ______, виданого ______________ МРЕВ ДАІ УМВС України в _________________ області, 17.10.1999 року, транспортним засобом марки – ___ ____, випуску - 1993 року, двигун –, шасі кузов- 18573, державний номерний знак – ______ та зареєстрований там же.Представляти мої інтереси в органах ДАІ, на станціях, підприємствах технічного обслуговування та ремонту, а також перед всіма фізичними та юридичними особами з питань користування автомобілем, підтримання його технічного стану та проходження технічного огляду визначати на власний розсуд місце стоянки, зберігання цього ТЗ страхувати його (цивільна відповідальність, повне або часткове Авто-КАСКО), для чого, у випадку необхідності, укладати від мого імені договори страхування із страховими компаніями, одержувати страхове відшкодування слідкувати за технічним станом ТЗ, здійснювати його поточний ремонт, профілактичні роботи, замінювати деталі (прилади), що вийшли з ладу подавати та отримувати заяви, необхідні довідки та документи, дублікат реєстраційного документа у випадку його втрати, у разі необхідності отримати тимчасовий реєстраційний талон у органах ДАІ сплачувати необхідні платежі, в тому числі дорожній збір, та інші необхідні платежі розписуватися за мене на документах та в їх одержанні керувати вищевказаним автомобілем під час здійснення визначених цією довіреністю повноваженьа також вчиняти всі інші юридично-значимі дії, пов'язані з цією довіреністю. Ця довіреність видана довірителем на підставі договору доручення, укладеного в усній формі між мною - довірителем та вказаним представником. Зміст ст. ст. 239 - 241, 247 – 250, 1000-1009, 1187 Цивільного кодексу України мені нотаріусом роз’яснено.Мої права та обов’язки як довірителя та можливу відповідальність як власника джерела підвищеної небезпеки - мені зрозумілі. Довіреність видана до її відміни, з правом використання транспортного засобу за кордоном та передовіри повноважень іншим особам.
Коли хтось каже: "Ти не зможеш цього зробити", - зроби це двічі і не забудь відправити йому фото