Номер повідомлення:#22
Ынотио
» 21 вересня 2010, 17:14
Мною раньше говорилось, я собираю разные доверенности как с ляпами так и такие: у[QUOTE]класти від мого імені, на умовах їй відомих, договір довічного утримання з гр. року народження, предметом якого буде належна мені на праві особистої власності квартира, що знаходиться за адресою: .Для цього їй надається право представляти мої інтереси у відповідних уповноважених органах нотаріату при посвідченні договору довічного утримання від мого імені в Комунальному підприємстві бюро технічної інвентаризації: заказувати, одержувати довідки та витяги: з реєстру прав власності на нерухоме майно, про реєстрацію права власності на нерухоме майно одержувати довідки в установах зв#61602язку, житлово-експлуатаційних організацій тощо, подавати та одержувати будь-які документи, розписуватися за мене, в тому числі на договорах цивільно-правового характеру, що укладатимуться, сплачувати належні з мене платежі, а також вчиняти всі інші юридично значимі дії, пов#61602язані з цією довіреністю. [/QUOTE]как Вам?