Номер повідомлення:#518
Helenna
» 01 жовтня 2010, 13:03
[B]Дорогенькі мої! Звісно я Вас дуже розумію. Дякую всім за поздоровлення!!![/B]Про іспит: З 16 чоловік здало 5. Якщо хтось не здає – до ВКК допускаються ті, хто набрав не менше 37 по питаннях, але хочуть внести зміни, буде хто не менше 40. [B]Але я вірю, що всі форумчани здадуть!!! Головне – Віра!!! І ні в якому разі не слухати тих, хто сіє сумніви у Ваших силах!!![/B] Питання були по ЦПК до змін 07.07. Перед іспитом я запитувала, як підкреслювати, якщо чогось немає в документі – мені відповіли – підкреслювати треба те, що є. (я так зрозуміла, що помилок в документах закладено наявних, якщо чогось немає – це не помилка, шукати помилки треба в написаному). Так вийшло, що найбільше уваги я приділила 3 завданню – там весь документ треба було підкреслювати крім явних помилок. Довго вагалась, що і скільки підкреслювати, щоб потім зарахували. Кожне речення якесь кострубате мені здавалось. Договір купівлі-продажу нежитлової будівлі між юридичними особами. Представник покупця діє на підставі розпорядження директора, представник продавця – на підставі трудового контракту, (там ще зноски на пункти контракту, контракт затверджено міською радою). Витяг з реєстру обтяжень виданий іншою нотконторою (дія відбувається у м. Сміла, витяг – Уманська нотконтора). Податкова застава перевірена по реєстру обтяжень рухомого майна податкових застав. Вартість будівлі 1117 грн. (тільки цифрами), купівля здійснюється за 7000 у.о., держмито 117 грн. Задача: Квартира, гараж – спільна сумісна власність, будинок – особиста. Спадкоємці – дружина, син, троє онуків, т.т дітей дочки, яка померла до відкриття спадщини. Всі на все претендують, кому які частки?(всі варіанти розписані по цілому абзацу, я передаю своїми словами, зміст задачі – також своїми словами)1 варіант – все правильно написано, а в кінці з частками якийсь брєд (всім по 5/10, щось таке).2 варіант – Спадкують дружина і син, а онуки не є спадкоємцями 1 черги.3 варіант – розписано все так як треба, «без сучка, без задоринки» - дружина отримує свідоцтво про право власності на #189 частку квартири, гаража. Спадкова маса –1/2 частка гаража, 1/2частка квартири та цілий будинок. Дружина отримує 1/6 частку гаража, 1/6 частку квартири і 1/3 частку будинку. Син так само. Онуки – по 1/18 частці гаража і квартири і по 1/9 частці будинку.4 варіант – питання щодо спільної сумісної власності вирішується в судовому порядку.5 варіант – Спадкують син та онуки, так як дружина вже отримала по 1/2 частці гаража і квартири.Питання свої підготую і виставлю на форумі увечері – в крайньому завтра вранці. Всі з тестів 1035. Але дві помилки десь є. Я набрала 48 балів.