Номер повідомлення:#88
Куница
» 21 жовтня 2010, 15:02
[QUOTE]Нотаріус, яким би він не був, він завжди цінує себе, це є самодостатня людина для якої гроші за стажування це скоріше не заробіток, а компенсація за потрачений на стажиста час і частенько нерви. Не бачила жодного разу, щоб нотаріус шукав собі стажиста.... зате бачила ох уж різного роду стажистів, що шукали собі керівника стажування.[/QUOTE]Я так само, гадаю, але таких нотаріусів, про яких Ви пишете, зараз усе менше, вони дійсно не шукають собі стажорів і не беруть тих, щодо майбутнього яких у них є як у професіоналів своєї справи певні сумніви. Тому ті стажори і бігають до інших, на кого натраплять, а отже і результат - маємо те що маємо. Знаєте, особисто щодо себе, то я б зараз аж бігом і за гроші, на які, безумовно, має право гартний спеціаліст-нотаріус за процес навчання (я цього абсолютно не оспорюю), побігла б до нього, ще й вдячна була б за науку у спадковому праві так само обравши собі керівника стажування, як і колись, починаючи працювати. То тій людини, я теж щиро вдячна, хоча, звичайно, їй усе оплачувала, про що зовсім не жалкую і вважаю це абсолютним правом мого колишнього керівника. Крім слів вдячності йому - нічого не маю, бо сама обирала, а якщо б помилилася, то винила б лише тільки себе за свій невдалий вибір, чого, у моєму житті не сталося, дякувати Богові.