Форум

Інформаційний ресурс

Як Верховна рада працює над Податковим кодексом і що нотаріуси з того будуть мати...

Номер повідомлення:#571

Повідомлення OLNIK » 25 листопада 2010, 19:52

На сообщ.569До нового закона о бюджете на очередной год.Этим законом о бюджете и не важно на какой год, но с завидным постоянством определяют проценты..., коэффициенты... и пр...А теперь это все будет еще и с учетом налогового кодекса, если гарант не одумается.Земля- имущество, ст.7 Закона Украины [qoute]об оценке имущества, имущественных прав и профессинальной оценочной деятельности[qoute].Думаю, что все это вместе если сопоставить, то не больше одного бюджетного года, т.е с 01.01 по 31.12.
OLNIK

Повідомлення: 13905
Дякував (ла): 15715 раз.
Подякували: 25378 раз.

Номер повідомлення:#572

Повідомлення OLNIK » 25 листопада 2010, 19:54

777, мы с Вами не созванились, правда?
OLNIK

Номер повідомлення:#573

Повідомлення Доктор ZAZ » 25 листопада 2010, 19:56

Armani, ну а теперь просвети, чем срок справки нормативной оценки земли поможет твоему ежевечернему покращенню-ремонту?OLNIK так это Вы были? Нет, не созванивались!
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#574

Повідомлення Сана » 25 листопада 2010, 19:57

[QUOTE]Льолік 25.11.2010, 11:49 №549 Повідомлень: 6533З нами: 25.01.2007 Мы - Азия. [/QUOTE]Льолік, за что же это Вы так Азию обидели?:-)
Я - человек творческий: хочу - творю, хочу - вытворяю!
Сана

Повідомлення: 10414
Дякував (ла): 3393 раз.
Подякували: 5431 раз.

Номер повідомлення:#575

Повідомлення Армани » 25 листопада 2010, 20:02

777, ремонту уже почти кердык, а покращенню оценка поможет деньгами, сегодня закосил от семинара, зато наработался по полной, затуркалсо и вошел в ступор с этой оценкой, хотя знал правильный ответ и сам тут не раз писал, спасибо вам друзья за подсказку.
DE PUTA MADRE
Армани

Повідомлення: 27525
Дякував (ла): 19477 раз.
Подякували: 14030 раз.

Номер повідомлення:#576

Повідомлення OLNIK » 25 листопада 2010, 20:02

[QUOTE]OLNIK так это Вы были?[/QUOTE]Где, где меня еще небыло?
OLNIK

Номер повідомлення:#577

Повідомлення Доктор ZAZ » 25 листопада 2010, 20:04

[QUOTE]OLNIK так это Вы были?Где, где меня еще небыло?[/QUOTE]Да моему шефу кто-то из коллег звонил. А шо там у них было, я не в курсе
Когда начинают часто говорить о патриотизме, значит - опять что-то украли
Доктор ZAZ

Повідомлення: 10860
Дякував (ла): 4836 раз.
Подякували: 13849 раз.

Номер повідомлення:#578

Повідомлення Зав.господарством » 25 листопада 2010, 20:06

Налоговые каникулы.
Зав.господарством

Номер повідомлення:#579

Повідомлення OLNIK » 25 листопада 2010, 20:17

На сообщ.577Да все у Вашего шефа в порядке, как у всех нас, помощников.А Ваш шеф по привычке громкую связь забыл выключить, когда ему коллега звонил?Тады Вы точно в курсе, я даже не сомневаюсь, куда курс проложен )))Ну ничего с собой сделать не могу, вот не сомневаюсь - и все тут.
OLNIK

Номер повідомлення:#580

Повідомлення OLNIK » 25 листопада 2010, 20:25

[QUOTE]Налоговые каникулы.[/QUOTE]Спасибо Вам, Зав. господарством, а то уже не знаешь, что с этим заканчивающимся налоговым периодом делать. Не спишь в конце [qoute]этого периода[qoute], потом вдвойне не спишь потому, что новый налоговый период начался, а теперь еще и ПФу денег взять негде, хоть есть же МВФ могли бы и позаимствовать, но видимо поручители-пенсионеры им не подходят для гарантии возврата, а те, которым возраст выхода на пенсию собираются увеличить, могут и не дожить.Вот так и не спишь...
OLNIK

Номер повідомлення:#581

Повідомлення Jaine » 25 листопада 2010, 21:56

[QUOTE]лично я руками лицо закрывала от стыда за него, за незнание элементарных правил протокола проведения международных встреч на высшем уровне[/QUOTE] а я не знаю таких протоколів,- чесно скажу, а звідки знаєте ви ?? Навпаки, Ющенко виглядав аж занадто інтелігентно як для країни прихильників Януковича. Щось мені здається, що у вас занизькі вимоги до президента.проте кожен дурень знає, що Чехов- не поет, Анна Ахматова, а не Ахметова, і т.п.-дивись нижче :[URL=[qoute]http://www.pravda.com.ua/articles/2010/01/28/4676043/[qoute]]Хіт-парад конфузів Януковича[/URL] Щось мені здається, що у вас занизькі вимоги до президента.:(( Лише одна людина (до феномену Януковича), раніше судима, стала президентом країни. Це був президент Ліберії. Який після президентства знову сів. :))
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Повідомлення: 6310
Дякував (ла): 2798 раз.
Подякували: 4356 раз.

Номер повідомлення:#582

Повідомлення Jaine » 25 листопада 2010, 22:00

Декілька місяців тому ішла телепередача про Північну Корею. То там ще гірше, ніж у нас- до цих пір будують комунізм.... Особливо мене вразило те, що за межі країни там нікого не випускають, а якщо хтось із членів родини чудом перетне колючий дріт під напругою (яким оточена країна)-всю родину саджають до концтаборів.
"Для того, зрозуміти українську політику, ви повинні пам'ятати, що українці дали англійській мові два слова: мазохізм і анархія" (Андрій Курков )
Jaine

Номер повідомлення:#583

Повідомлення Куница » 25 листопада 2010, 22:09

Jaine :)))добрий вечір!Тепер у Вас до мене вже питання по особистосям С.Бандери, М.Булгакова, [qoute]цькуванню[qoute] і знанню української мови зкінчилися, Ви десь зникли. Тепер, дивлюся, нові питання по Чехову, Ахматовій і т.п. надумали...:)То ми що на літературні дебати перейдемо??? :)Одне вже радує, що Ви хоч трошки мене почули і не робите за мене висновків, не знаєте вимог протоколів офіційних зутрічей на вищому рівні, - тож добре, що не кажете, що таких немає взагалі, значить є прогрес у спілкуванні :).Кажу Вам, Вас дуже добре використали щоб вбудувати той політічний чіп у голову умної людини, а приманкою стало немов би надання політичної освіти. Скажіть, у Вас же не одна вища освіта, ще ж і юридична є, так???Кидайте оте усе політичне безглуздя :)))))), - раджу як людина людині.
Куница

Номер повідомлення:#584

Повідомлення Jaine » 25 листопада 2010, 22:14

[QUOTE]Jaine куда-то подевалась, Вы - за нее????? :)))) Будем и Вас спасать..:)[/QUOTE] Крапочка, ви щось переплутали : тут не поданий Jaine кодекс обговорюють , а партію і президента, які його пропихають -між іншим ! Щодо рятування- це так великодушно з вашого боку, але буде доречніше свою енергію кинути на порятунок країни від президента та його [qoute]команди[qoute].
Jaine

Номер повідомлення:#585

Повідомлення Jaine » 25 листопада 2010, 22:16

На № 583 : Я вас не розумію : що саме і куди кидати ? І навіщо ? Ставати бараном і голосувати- як скаже влада ?
Jaine

Номер повідомлення:#586

Повідомлення Куница » 25 листопада 2010, 22:17

[QUOTE]буде доречніше свою енергію кинути на порятунок країни від президента та його [qoute]команди[qoute].[/QUOTE]Jaine,це мены не під силу, я всього лише слабка жінка, тому шо можу - те й намагаюся рятувати. Кожен займається своєю справою, особисто для мене, нічого немає цінніше за життя однієї людини.А чому Ви на мої питання не відповіли?
Куница

Номер повідомлення:#587

Повідомлення Куница » 25 листопада 2010, 22:19

Jaine,я ж написала що кидати, - вбудований політичний чіп, тобто політичний фанатизм.
Куница

Номер повідомлення:#588

Повідомлення Jaine » 25 листопада 2010, 22:24

[QUOTE]питання по Чехову, Ахматовій і т.п. надумали...:)[/QUOTE]Це не я надумала. Читала їх уже давно. Це президент постійно нагадує про власне невігластво.Щодо Булгакова- це було в якості прикладу, щоб можна було якнайкраще зрозуміти сенс моєї думки, -не про вас же !
Jaine

Номер повідомлення:#589

Повідомлення Jaine » 25 листопада 2010, 22:25

на № 587що ви маєте на увазі під [qoute]фанатизмом[qoute] чи [qoute]політичним чіпом[qoute] ?Давайте визначимося у поняттях !
Jaine

Номер повідомлення:#590

Повідомлення Jaine » 25 листопада 2010, 22:29

Чи ви вважаєте, що якщо не обговорювати політиків і політику- воно само [qoute]відпустить[qoute] ? Не відпустить ! Якщо ми будемо дурнями в політиці- нас буде дуже легко дурити. Ви це розумієте ?
Jaine

Номер повідомлення:#591

Повідомлення Куница » 25 листопада 2010, 22:29

Jaine,та я ж вище усе визначила...- це зомбованість на своїй точці зору при повній відсутності сприйняття або уваги до будь - якої іншої точки зору.
Куница

Номер повідомлення:#592

Повідомлення Куница » 25 листопада 2010, 22:35

[QUOTE]щоб можна було якнайкраще зрозуміти сенс моєї думки, -не про вас же ![/QUOTE]я зрозуміла для чого, -для чого, і пояснила Вам про той сенс, що Ви передчасно робите висновки, які не відповідають дійності, бо заздалегідь не бажаєте вивчити суть проблеми трошки глибше, ніж те, що лежить на її поверхні, і довела Вам аргументовано це не на одному прикладі у свою чергу, що Ви могли мене зрозуміти.
Куница

Номер повідомлення:#593

Повідомлення Jaine » 26 листопада 2010, 14:09

Шановна крапочка! [QUOTE]Ви передчасно робите висновки[/QUOTE] -але ж я зовсім не помилилася, що саме за Януковича ви голосували. Я багато бачила людей з такою позицією, як у вас, тому й дозволила собі зробити висновок. І правильний, відмітьте! Непорядна влада розраховує саме на байдужих людей, яким достатньо за місяць перед виборами вкласти у вуха необхідну (підготовлену політологами і психологами ) інформацію, - і вони ведуться як лохи. [QUOTE]та я ж вище усе визначила...- це зомбованість на своїй точці зору при повній відсутності сприйняття або уваги до будь - якої іншої точки зору.[/QUOTE] давайте будемо використовувати загальноприйняті визначення, тому що якщо будемо користуватися вашими чи моїми- кожен буде говорити про своє.
Jaine

Номер повідомлення:#594

Повідомлення Jaine » 26 листопада 2010, 14:13

Щодо аполітичності -почитайте, гарно написано :[B]Аполітичність або хто вимкнув світло?[/B][B]У перекладі з латини: polite - людина, префікс [qoute]а[qoute] означає заперечення. Як не дивно, але дослівне значення слова [qoute]аполітичний[qoute] буде таким - не людяний. [qoute]Я аполітичний[qoute] = [qoute]я не людина[qoute].[/B]Дивно, однак сьогодні нова тенденція: кожен другий українець вважає, що національне й політичне життя є брудним і не варто уваги. Принцип [qoute]моя хата з краю - нічого не знаю[qoute] діє, як ніколи. Мої співвітчизники забули, хто вони є! Практично кожен живе для себе й про себе. Звичайно, можна зрозуміти людину, у якої сім'я - над усе, вона дбає тільки про найрідніше. Нажаль, при цьому забуваючи, що [qoute]... все на світі можна вибирати, сину, вибрати не можна тільки Батьківщину[qoute].Чи це, як то кажуть, пресловутий [qoute]український менталітет[qoute]? Вважається, що українець ніколи не допоможе сусіду, якщо в того горить хата, швидше підкине хмизу. Ґвалт почнеться тільки тоді, коли вогонь перекинеться на власну хату. Таку модель поведінки спостерігаємо сьогодні в Україні - ніхто не почне нічого робити, аж поки біда не зачепить його особисто. Але ж може бути запізно... Звичайно, усе повсюди погано: депутати аморальні, демократії в країні немає, сутність України ламається. Відчувається втрата незалежності України. Але ніхто нічого не робить! Це обурює, адже патріоти є! Так, непомітно для кожного з нас, країна зникне. На вулицях буде звучати чужа мова, славетна історія буде забута. І саме тоді кожен з [qoute]аполітичних[qoute] зрозуміє, що дуже багато втрачено. Чому ми не діємо? Чому ми стали такі байдужі до майбутнього держави, а значить і свого? Ці питання є глибокими й складними. Можливо, постійне затуркування нашого народу принесло свої плоди й зламало дух? Можливо, люди просто зневірилися? А можливо, нам ще раз треба звернутися до статті Уласа Самчука [qoute]Нарід чи чернь?[qoute]. Кожен із цих варіантів має право на існування, але не треба впадати в демагогію та шукати винних. Треба знайти відповідь: [qoute]Що з нами буде, і куди ми йдемо?[qoute] Саме зараз нам необхідно замислитися над тим, що чекає на нас. Невже ми хочемо, щоб наші діти одного дня спитали: [qoute]Де ви були, коли знищували нашу країну?[qoute] Страшно тільки подумати, що пройшовши такий великий шлях до здобуття незалежності, ми можемо її так безглуздо втратити. Через свою бездіяльність. Через свою аполітичність...[B][B]Здається, ніби аполітичні люди - це люди, які відімкнулись від світу. Вони живуть у своїй темряві невизначеності й скептицизму, не наважуються на будь-який протест. Їм вимкнули світло, але вони не хочуть знати хто й навіщо. Якби ж вони усвідомили, що світло вимкнули самі собі...[/B][/B]Лесь Якимчук, спеціально для УП [URL=[qoute]http://www.pravda.com.ua/columns/2010/05/11/5031479/[qoute]]http://www.pravda.com.ua/columns/2010/05/11/5031479/[/URL]
Jaine

Номер повідомлення:#595

Повідомлення Ынотио » 26 листопада 2010, 14:14

Аня не портите себе нервы- здоровье главнее - зачем Вам политика - чёрт с ними (политиками) - нет идеала !
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#596

Повідомлення Jaine » 26 листопада 2010, 14:17

Пятница 25 солнечно! Мені усе це давно не псує нерви. Імунітет. :))Все одно, що довіреності друкувати :)
Jaine

Номер повідомлення:#597

Повідомлення Ынотио » 26 листопада 2010, 14:20

Jaine так держать! нам понять не дано! чтоб оценивать других нужно быть в этом специалистом и вариться в этом котле - нужно начать с себя на своей работе - быть профессионалом - каждому своё!Перзидент Франции помоему сказал - мы заслуживаем своё правительство!
Ынотио

Повідомлення: 5281
Дякував (ла): 415 раз.
Подякували: 244 раз.

Номер повідомлення:#598

Повідомлення Куница » 26 листопада 2010, 14:35

Jaine :), шановна, чому я зробила такий єдиний і останній свій вибір я пояснила. З того часу і на майбутнє завжди була переконана у тому, що в України немає достойного політичного вибору, і, що дуже сумно, не передбачиться. Нажаль, що Ви цього не розумієте. Коли я писала про те, що я аполітична людина, я теж передбачала, що Ви у цьому знайдете саме це:[QUOTE][qoute]Я аполітичний[qoute] = [qoute]я не людина[qoute].[/QUOTE], і заздалегідь погодилася з цим, бо болитіки - це, перш за усе, ті ж люди, яких обирають такі самі люди, їх співвітчизники. А наших політиків, людьми назвати соромно, тому я теж не хочу мати з ними нічого спільного як і з політикою взагалі, чого і Вам бажаю! Дослухайтесь наданих тут Вам порад, і не тільки моїх.
Куница

Номер повідомлення:#599

Повідомлення Vatson » 26 листопада 2010, 15:03

вот, ептель-моптель, значит и я не людина.... блин, ну что теперь делать, нелюди????
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Номер повідомлення:#600

Повідомлення Vatson » 26 листопада 2010, 15:04

Нелюди, на один-два-три рассчитайсь:первый!
Каждый вечер наступает вдруг
Если кушать нечего тебе, мой друг,
Если ты от жизни от такой устал,
Может, вспомнишь, курва,
За кого голосовал?
Vatson

Повідомлення: 22384
Дякував (ла): 80964 раз.
Подякували: 45719 раз.

Поперед.Далі

Повернутись в Загальний Форум

Хто зараз онлайн