Номер повідомлення:#61
Куница
» 30 листопада 2010, 19:13
Ну вот, два вида доверенностей за прошлый год коллег, которые мне попадались, при формулировке которых я бы и дубликат выдала, и гендоверенность на авто сделал бы.Я, -, ідентифікаційний номер -, зареєстрована і проживаю за адресою: -, цією довіреністю уповноважую –1-вариант описания вида переданных полномочий:РОЗПОРЯДЖАТИСЯ ВІД МОГО ІМЕНІвсіма дозволеними законом способами усим належним мені рухомим та нерухомим майном (у тому числі продати, або обміняти, передати у найом, позичку, оренду, іпотеку будь-якій банківській, кредитній чи іншій установі України так і фізичній або юридичній особі, як забезпечення виконання моїх власних, так і третіх осіб зобов’язань, як майновий поручитель) придбаним на моє ім’я, у тому числі і за цією довіреністю, визначаючи ціну, строки, і всі інші умови договорів за своїм власним розсудом. 2- вариант был такой еще РОЗПОРЯДЖАТИСЯ ВІД МОГО ІМЕНІ на умовах за розсудом представника усім належними мені як власникові будь – яким рухомим та нерухомим майном, де б воно не було, і з чого б воно не складалося, у тому числі усим тим, що належить мені на час видачі мною цієї довіреності та майном, яке буде придбане на моє ім’я незалежно від способу і дати придбання та набуття мною права власності на нього, а також на усе те рухоме або нерухоме майно, на яке я за законом маю або матиму право.Далее эта часть у них примерно одинакова была, привожу пример одной [U]Для виконання повноважень за цією довіреністю надаю представникові право:[/U] укласти попередній договір щодо майбутнього продажу, міни, оренди, позички, визначаючи будь-які умови, як попередніх, так і будь-які умови основних договорів, в тому числі ціну продажу, суму завдатку, строки, суму оренди, місце, дату і час оформлення договорів, тощо на свій розсуд прийняти завдаток у розмірі, що буде визначений у попередньому договорі вчиняти дії щодо проведення реконструкції, переобладнання придбаного за цією довіреністю на моє ім’я нерухомого майна укладати договори страхування життя та придбаного на моє ім’я майна, визначаючи при цьому умови цих договорів на свій розсуд замовляти та отримувати у органах державної реєстрації прав на нерухомість, зокрема органах бюро технічної інвентаризації та інших, довідки-характеристики (витяг з Реєстру прав на нерухоме майно) на придбане на моє ім’я майно [U]і будь -які необхідні для його відчуження або передачі в оренду чи в іпотеку документи [/U]представляти мої інтереси як власника придбаного за цією довіреністю на моє ім’я нерухомого майна перед всіма юридичними та фізичними особами, з питань оформлення необхідних[U] довідок та документів (довідки ф.3, довідки про стан заборгованості за комунальними платежами, наданих телефонних послуг, технічний паспорт тощо), які необхідні в подальшому для відчуження, та/або передачі в оренду та/або в іпотеку [/U]придбаного на моє ім’я нерухомого майна та з [U]будь-яких інших питань, що стосуються погодження та збору будь-яких документів, необхідних для виконання цієї довіреності ([/U]я бы лично написала сразу «получать дубликаты», но в этом подленнике привожу формулировку без изменений), здійснити державну реєстрацію укладених від мого імені договорів подавати від мого імені документи та заяви, в т.ч. щодо мого сімейного стану одержувати необхідні довідки та документи підписувати договори, на укладення яких видана ця довіреність, визначаючи ціну, суму і всі інші умови договору за його власним розсудом укласти від мого імені інші договори, виконувати [U]дії та формальності, що безпосередньо необхідні для виконання повноважень за цією довіреності, (в т.ч. на користування електроенергією, обслуговування прибудинкової території, користування телефонним номером, тощо (к первому варианту указывалост вместо «тощо» - « та будь – які інші дії)[/U] підписуватись за мене при виконанні зазначених повноважень здійснювати належні з мене платежі та сплачувати податки, а [I]також вчиняти всі інші юридично-значимі дії, пов’язанні з виконанням повноважень за цією довіреністю.[/I]Ну и какие основания для отказа прямо указать в генерале на авто, что для реализации представителем права отчуждения авто он вправе снять его с учета???? Что в постановлении - то писать? Дело не в том, что там помогать – не помогать людям идти у них на поводу. Дело в профессиональном исполнении своей работы, в том, чтобы помочь человеку в рамках закона, не оказавшись за этими рамками, переступить который в процессе помощи не сложно. А это, согласна, очень тонкая грань, по сему я же выше автору темы сразу и написала: «не уверен, не обгоняй!»