Номер повідомлення:#692
Куница
» 06 грудня 2010, 18:48
[QUOTE]У тому, що ви маєте на увазі, немає абсолютно ніякого фанатизму- не потрібно чіпляти відомий ярлик на незрозуміле вам явище. Спробуте явище осмислити, а потім шукати йому визначення.[/QUOTE]Шановна Джейн! Ви увесь час даєте поради, яких самі не додержуєтеся, та жодним чином не реагуєте на прохання не робити висновки за когось, та спершу самій слідувати власним порадам, а потім радити іншим.Звідки Ви узяли, що це явище зрозуміле тільки Вам, і ніхто інший його не розуміє і не осмислює, а якщо розуміє інакше ніж Ви - то це означає, що не розуміє і не осмислює, та ще й деградує і не розвивається? От це і називається зацикленість на власному світосприйнятті і власній думці, і цю зацикленість треба лише запалити у особистості у потрібному напрямку, і усе- він фанатично їй буде слідувати.[QUOTE]І у злочинців є логіка, але це не означає, що потрібно толерантно до неї ставитися.Треба ж на краще орієнтуватися- на якість вищі моральні та громадянські критерії, а не опускатися до рівня бомжа, міщанина, кухарки...[/QUOTE]Знову власні висновки. Я особисто давно вже ні на кого не орієнтуюся, крім самої себе.Я просто стоячи аплодую завжди професіоналам, і у даному випадку політичним піар-технологам, які дуже вдало і вміло у 2004 році використали два рівні психологічного світосприйняття людини, які, говорячи простими словами, висловлено у тому, що одні люди бачать стакан води напівпорожнім, інші – його ж – напівповним, хоча дивляться на одне й те саме! Іх професіоналізм спрацював на замовлення, що й казати, дуже гарно поцілив у омріяну замовниками мету.Замішавши це ще й на національному аспекті для населення західної України, і на економічному – для східної та центральної її частини, чудово позбавилися режиму Кучми, спрацювали на актуальний на той час лозунг тих, хто рвався до влади: »України без Кучми!», і це дуже вдало спрацювало на політичний момент і мету його усунення від влади. Адже нічого іншого в обмін, і навіть підґрунтя для будь –якої політичного, економічного і т.п. розвитку, крім безглуздих гасел, його правонаступниками запропоновано не було, і до цього часу немає, і щось, здається, не передбачиться! Не дарма Кучма сказав пророчі слова: «Ви ще побачите Україну без Кучми!»[QUOTE]Тому, думаю, з ваши потенціалом рівнятися на пересічного громадянина вашого регіону- не серйозне заняття ![/QUOTE]І тут Ви помиляєтеся: у мене немає вже давно ніякого потенціалу зовісім.Виходячи з цього, я запевняю Вас, що я зовсім ні на кого не рівняюся, та не даю можливостей використовувати мене подібним політичним та іншим маніпуляторам людської свідомості! І це не означає ніякого толерантного ставлення, а якраз навпаки – власна позиція. [QUOTE]Хто не розвивається- той деградує ![/QUOTE]Мені краще до вподоби такий вислів, дослівно не пам’ятаю, але суть така:Той, хто бореться, повинен знати, що Він може програти!Але хто зовсім не бореться, той вже програв.Тому у залежності від того, у якому напрямку розвиватися, можно й програти, або, як Ви кажете, «деградувати» якщо напрямок обраний хибний!У політичній ситуації в України, народ вже втомився боротися, бо зрозумів, що у будь - якому випадку він усе одно програє і вже програв!Прошу, не робіть за мене висновки, просто сприймайте таку думку як існуючю саму по собі де - факто й усе. Це і є шлях до розвинутої особистості!